Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת בבקשה האם יש איזה שהוא הבדל בגודל הרכב או שינוי כלשהו בדגמים של טויוטה RUNX בשנים 2003-2005, חיצונית ופנימית נראה אותו דבר.. פער המחירים פשוט מטורף, האם מצדיק?

דרישות: זריזה, מאובזרת ואמינה.

אופציות אחרות עליהן חשבתי:

גולף 2004 - מנוע 2000

אלמרה 2005-6 מנוע 1800

אופטרה 5 דלתות 2006 - מנוע 1600 מאובזרת בטרוף, אך חושש מאוד

תודה!

פורסם
שלום,

רציתי לדעת בבקשה האם יש איזה שהוא הבדל בגודל הרכב או שינוי כלשהו בדגמים של טויוטה RUNX בשנים 2003-2005, חיצונית ופנימית נראה אותו דבר.. פער המחירים פשוט מטורף, האם מצדיק?

דרישות: זריזה, מאובזרת ואמינה.

אופציות אחרות עליהן חשבתי:

גולף 2004 - מנוע 2000

אלמרה 2005-6 מנוע 1800

אופטרה 5 דלתות 2006 - מנוע 1600 מאובזרת בטרוף, אך חושש מאוד

תודה!

ב 2006 בוצעה מתיחת פנים לקורולה, כולל RUNX. נוסף איבזור והאיכות טובה יותר. תבדוק שוב אם מדובר בדגם המתוח, העדיף (פנסים וגריל שונים מאוד).

דגם 2006 מאובזר טוב יותר מכל אופטרה מאובזרת בטרוף, חוץ מג'נטים. לדגם 2006 יש חישני גשם, מראה מתכהה אוטומטית, כיוון הגגה טלסקופי, כ"א צדיות, ועוד.

ה RUNX עדיפה מכל אוטו משפחתי אחר בשנה זו. גם אני מחפש נוספת, וקשה למצא.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

"ה RUNX עדיפה מכל אוטו משפחתי אחר בשנה זו. גם אני מחפש נוספת, וקשה למצא"

זה אומר שהיתרון שלה רלוונטי רק ל-06' או גם ל07'?

אני חושב לקנות עכשיו 07' והיא לא זולה. מצדיקה וכדאית לרווק תל אביבי?

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

מעניין לשמוע מדוע הRUNX עדיפה על כל רכב משפחתי אחר..

רכב ממוצע בכל התחומים, לא מצטיין בדבר פרט אולי לנוע\ גיר זריזים.

במחיר המופקע בו הרכב נמכר יש אלטרנטיבות טובות וזולות הרבה יותר , האלמרה אופציה טובה, ה 307 2 ליטר ועוד ועוד..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ב 2006 בוצעה מתיחת פנים לקורולה, כולל RUNX. נוסף איבזור והאיכות טובה יותר. תבדוק שוב אם מדובר בדגם המתוח, העדיף (פנסים וגריל שונים מאוד).

דגם 2006 מאובזר טוב יותר מכל אופטרה מאובזרת בטרוף, חוץ מג'נטים. לדגם 2006 יש חישני גשם, מראה מתכהה אוטומטית, כיוון הגגה טלסקופי, כ"א צדיות, ועוד.

ה RUNX עדיפה מכל אוטו משפחתי אחר בשנה זו. גם אני מחפש נוספת, וקשה למצא.

במודל 2005 בוצעה המתיחת פנים וההבדל הוא קוסמטי קל בלבד וזה השינוי היחידי.

הראן אקס לא עדיף על 307 בטח עם מנוע 2.0 ולא עדיף על פוקוס או סיויק.

• תוכן חדש...