Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שאתה יכול לנחש שגם אני לא :roll:

אבל באיזשהו שלב כבר המציאו לו שם...

(ותנחש איזה שם... "400 דולאאאאאר") :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
העיקר שיש צמיג של אליאנס למקסימום ביצועים :lol:

הדבר המצחיק הוא שהבחור גם השקיע בצביעה "אומנותית", ולא סתם צבע את הטאסות בצבע ספריי בעשר שקל

כמו שאמרתי - אם כבר SLEEPER - אז עד הסוף, לדעתי.

לדעתי זה גם צריך להיות רכב מנהלים ישן וחבוט עם סימנים של תיקוני צבע, וקיבלת סליפר מושלם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סיפור אמיתי שקרה לי לפני כ4 שנים עם הסופר לנסר הוורודה עם ה"racing stripes"

איבטחתי טיול של בית הספר שלי בזמנו אחרי שסיימתי ללמוד, נסענו לנו באוטובוס כשפתאום הגיחה הלנסר הנ"ל. אני כמובן התחלתי :bugeyed::puzzled::shock3::crazyeyes:shock2::mm_eek::hihi::roflmao:(אילוסטרציה) . והבחור המסכן רק עושה לי תנועות ידיים של " :puppydoge:mm_mad::ok: (רק שהאחרון לא היה עם חיוך)"

לעולם אני לא אשכח את זה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רק אלוהים ישמור,הקולט הוורודה ב1:57 היא פשוט נוראית,זה פשוט זוועה! איך אפשר לסוע עם דבר כזה על הכביש?

וכן אני לא מעריץ גדול של שיפורים כאלה אך אני חושב שזה דבר יפה כול עוד זה נעשה עם טעם(לאו דווקה הטעם שלי).וכש זה לא סתם הדבקת 20 מדבקות וריסוס ספריי צבע.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

הברלינגו לוקחת מקום ראשון בקטגוריית ה- " :shock:, ??WTF"

בהחלט היו שם כמה רכבים שאם לא הייתי רואה לוחית זיהוי, לא הייתי מאמין שהם בארץ, חוץ מהקולט הורודה, שבה גם לוחית לא ראיתי...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הלאנסר הכתומה עדיין חיה וקיימת. לפני כחמישה חודשים ראיתי אותה בחיפה. בזמנו היה לו מנוע של גאלאנט 1.8, כניראה רצה ללחוץ כי חשב שהאוטו נוסע חזק. את כל האוטו שלו אגב בנו בירדן:arrow:

פורסם
הברלינגו לוקחת מקום ראשון בקטגוריית ה- " :shock:, ??WTF"

הברלינגו הזאת פעם הייתה שייכת לבעל המכולת שליד ביתי.

אני מסכים עם זה שבאופן כללי,כל התוספות האלה מיותרות על רכב כמו זה.

אבל היא לא הייתה נראית רע ולא הייתה צעקנית.ראיתי יצורים מפחידים הרבה יותר.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

בתור שירות לקהילה המוטורית, אני אסביר את המשמעות של הRICE.

RICE=אורז

אורז= אסיה

RICERS קוראים לצעירים שקונים רכבים אסייתיים למיניהם, בעיקר עונדות ודברים בסגנון, ושמים להם "שיפורים" שלא משפיעים בכלל על המנוע או על ההתנהגות.

בדרך כלל עושים את זה בחוסר טעם מובהק, כמו שראינו בשרטון (זו לא טעות כתיב) הזה.

רציתי להיות סקרסטי וממש מגעיל כלפי בעלי הרכבים, אבל אני עייף, אז זו ההגדרה הטובה ביותר.

פורסם
The person will almost always decline the "rice" but if they accecpt they will win because the ricer drives his car in first gear only becasue it is louder than the higher gears.

:roflmao:

• תוכן חדש...