Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב.מצאתי סרטון של עונדות ומיצובושי משופרות.כמה מהשיפורים שם פשוט מעוררים בחילה,אולי חוץ מהקולט האדומה הכול שם דוחה.אני בטוח שכמה מבעלי המכונית שם השתתפו במצעד הגאווה,והקולט הוורוד עם 3 אגזוזים,פשוט זוועה.בחיים לא הייתי עומד ליד רכב כזה שלא יחשבו בטעות שהוא קשור אלי.

בכלל רכב וורד זה זוועה.

גם שימו לב למילים של השיר,הכי הרג אותי הקטע I SMOKE YOUR V8 LIKE I SMOKE MARICHUANA.

או MY HONDA HAVE 600 OR 700 HORSE POWER.

פשוט כיעור.http://www.youtube.com/watch?v=dJlZY8v6dUw

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מה שרשמת חסרה לי רק המילה "לטעמי"... תביע דעה בשם עצמך...לכל אחד יש טעם שונה.

סתם לידיעה ...גם אותי הדברים הללו לא מושכים.

פורסם
בכל מה שרשמת חסרה לי רק המילה "לטעמי"... תביע דעה בשם עצמך...לכל אחד יש טעם שונה.

מקובל עלי,לדעתי השיפורים הזולים האלה ובמיוחד הוורודים נראים זוועה.

פורסם

:twisted:

מה זה ricers? אלה שאוהבים אורז?

תשמע כש לא עושים בגרות באנגלית:roll:

פורסם

קודם כל, אתה צודק.

במקרה הזה, אתה חייב להסכים איתי שצריך להיות לבן אדם טעם מאוד מיוחד, בשביל לאהוב כאלו דברים :)

פורסם

כבר רשמתי שזה גם לא טעמי ...אבל טעם הוא דבר אינדבידואלי... על כל שיפור קוסמטי או מכני יהיו כאלו שיגידו שזה מדהים וכאלו שיגידו שזה מגעיל,גם דברים שבעינך יראו סולידיים.

פורסם

ההונדה הירוקה עם הציורים של מהיר ועצבני הייתה של חבר הכי טוב שלי, והיא נגנבה לפני שנה וחצי.:evil:

אני מכיר גם כמה מבעלי ההונדות בסירטון והן טורבו...ניראות מגוחך או לא יש סיכוי טוב שתאכל מהן אבק:-)

אגב את זה צילמתי היום ליד משרד הרישוי בצ'ק פוסט:

71152519.jpg

32097450.jpg

photo0044apm.jpg

photo0042m.jpg

photo0043q.jpg

הקולט הוורודה אגב כבר לא קיימת.

הינה עוד איזה אלמרה שמישהו צילם:

15806400.jpg

21794670.jpg

p1010001t.jpg

יש אלפי כאלה אצלנו בצפון....

87622517.png

פורסם
מה זה ricers? אלה שאוהבים אורז?

גם אני חשבתי בהתחלה שמדובר בעיוות עברי למהדרין,

אבל מתברר שמדובר בז'אנר מסוים של סלנג אמריקני המבוסס על שגיעוט קטיב.

תמוה, אבל ככה זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

משום מה המכוניות הללו מופיעות לרוב בסביבה "כפרית" (כפרי != פאסטוראלי ;))...

אין מה להתרעם, בין כה וכה המכוניות הללו לא חיות הרבה זמן, שנתיים-שלוש גג... ואז צריך לגרד את יצירת המופת הזו מאיזה עץ/תמרור/גדר בטיחות או כל עצם אחר.

קוריוז מבדח בתנועה... זה הכל.

תחשבו מה היה קורה אם היה מותר לשים מנוע 8V בכל רכב..... חומר למחשבה לכל אותם אילו שמתלוננים על ה"יד הקשה" שמופעלת בתחום הזה. :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא מבין מה יש לכם נגד זה. כמו שחלק פה אוהבים אספנות, חלק אוהבים להשקיע בחיצוניות של הרכב. עיניין של טעם. ותתפלא חלק גדול מהרכבים בתמונות קיימים כבר מעל 5-6 שנים ועדיין נוסעים:roll:. כמו שאמרתי אני מכיר אישית חלק מבעלי הרכבים. חלקם גם ממש לא של ילדים אלא של אנשים בני 30+ ככה שלרמוז שזה של ילדים שמרסקים אותן זה טיפשי.

פורסם

לרוב זה היה רק מקצר את משך חייהם.:lol:

מר במוו אני רואה שאתה די מכיר אנשים בתחום,אתה יכול אולי לספר איפה עושים עבודות כאלה?מחירים בערך?(ברצינות).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הטסות הצבועות של האופל הרגו אותי.

:lol:

ובכלל, אלה עוד הדוגמאות היחסית מוצלחות. בואו לחדרה ותראו את מיטב השיפורים הקוסמטיים דלי תקציב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...