Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי! יש שם מספר שיפורים יפים.

אבל יש גם המון ממש מכוערים. שהורסים את כל היופי של הרכב.

רכב וורוד יפה לבחורה. לא מעבר לזה.

אגב הונדה. היתה בירושלים אחת אדומה. והכרתי את הבעלים הוא היה בשנות ה20 המאוחרות. והוא היה נהג רגוע למדיי.

אגב הוא מכר אותה אחרי כחצי שנה. כי פרצו לרכב כ3 פעמים. לגנוב את ה"מערכת" היה רדיו דיסק, מגבר פשוט, ו6/9.

והוא נשבר מזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני תמיד אומר שאין כמו ניפוחים, 10 אגזוזים, ספויילר בגובה הגג לפחות, והדבקות, כשכל העסק יושב על ג'אנטים של קארטינג.

ההאצ'בק השחורה בעמוד הקודם הייתה נראית פגז אם צבע הרכב היה אחיד והחישוקים היו יותר נורמלים (אה כן, ובלי המגב האחורי מבית יובל המבולבל).

פורסם
לרוב זה היה רק מקצר את משך חייהם.:lol:

מר במוו אני רואה שאתה די מכיר אנשים בתחום,אתה יכול אולי לספר איפה עושים עבודות כאלה?מחירים בערך?(ברצינות).

במרכז יש את סדנת החלומות או משהו כזה. אצלנו זה בעיקר בכפרים, נצרת ובכללי בצפון. אם תרצה אני אפנה אותך:lol:

בכל אופן אני פשוט אוהב את התחום גם, לא הייתי עושה את זה לבמוו שלי אבל זה נחמד להסתקל. גם בחו"ל לא חסר תערוכות של הדברים האלה, יש אנשים שאוהבים עוד דברים חוץ מלשפר מנועים.:arrow:

הינה איזה mr2 שמישהו צילם בצפון גם:

38451046.png

44583633.png

לפעמים גם במגזר הערבי כאן מתקיימות תחרויות יופי לרכבים האלה וזה מופיע אצלהם בעיתונים רק שהגישה לתחום טיפה שונה. אם אצלנו זה כתבות שליליות שישר מוציאה אותנו עבריינים אז אצלהם זה כתבה שתומכת דווקא. בקיצור גישה שונה לגמרי.

פורסם

רוב התוספות שם לא אהבתי והיו מגוחכות,בהחלט הפתגם "כל המוסיף גורע" מקבל משמעות בסירטון הזה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בחלק מהרכבים ישנם תוספות יפות אבל הן ניבלעות בכל הגועל נפש (לטעמי) שהוסיפו על שאר הרכב.

דווקא את ההונדות אני מבין שיש מי "שמשפר" אבל סופר לאנסר? לא מבין את "האופנה" הזו שצצה בשלוש שנים האחרונות :roll:

חלק מההונדות שמופיעות שם היו שייכות בעבר לחברה רציניים יחסית בתחום ולפחות 2 מההונדות כבר לא בחיים.(ניגנבו\רוסקו)

אני בכל מקרה מפרגן לכל מי שעושה את "שיפורי היופי" האלו כי אומנם זה לא לטעמי אבל הוא עדיין חובב רכב ומשקיע ברכב שלו.

במדינה ללא שום פירגון מוטורי או הבנה או היתעניינות כיף לראות אנשים שכן אוהבים את תחום הרכב.

פורסם

הסופר לאנסר הכתומה שמופיעה ב-3:05 שייכת (או היתה שייכת) לאיזה בן-מיעוטים שפעם נכנס עם הרבה רעש וצלצולים למפגש של מועדון אלפא רומיאו בהרצליה, וניסה לשווא למצוא מישהו שיצא נגדו ברייסים. הבחור כל כך היה בטוח בכך שהוא ינצח, עד שהוא היה מוכן להתערב על 400 דולאאאאאאר (ולא נתפס לי מקש ה-א' במקלדת :lol:).

בהחלט, זה היה אחד המפגשים היותר מצחיקים שהייתי בו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מכיר גם כמה מבעלי ההונדות בסירטון והן טורבו...ניראות מגוחך או לא יש סיכוי טוב שתאכל מהן אבק:-)

נכון שיש כמה כאלו שהן לא רק SHOW והן גם GO,

אבל לדעתי, אם כבר רכב שהוא UNDERDOG אז שיהיה SLEEPER עד הסוף:

נראה רגיל לחלוטין מבחוץ, אבל נוסע כמו גהנום כשהוא "לוחץ".

ומקרה שכך היה: שני חברים, אחד עם אימפרזה GT והשני עם 106 ראלי D נוסעים להם לבדוק מי מצליח לשרוף יותר דלק בקו ישר.

מאחוריהן הונדה סיביק "רגילה" לגמרי עם טאסות (!!!) מקוריות...

בעל הסיביק אומר לעצמו "תיכף האימפרזה תתרחק מהראלי ויהיה ביניהן פער, אני אתקרב ואעקוף",

להפתעתו שתיהן התקדמו באותו הקצב, ולהפתעתם - הוא נשאר באותו הקצב איתם מאחורה...

(אפשר לנחש שגם הסיביק הייתה מוגדשת) :roll:

ה- 106 עוד נראית "מיוחדת", אבל הסיביק נראית רגילה לגמרי כמו של כל סבא זקן...

כמו שאמרתי - אם כבר SLEEPER - אז עד הסוף, לדעתי.

הסופר לאנסר הכתומה שמופיעה ב-3:05 שייכת (או היתה שייכת) לאיזה בן-מיעוטים שפעם נכנס עם הרבה רעש וצלצולים למפגש של מועדון אלפא רומיאו בהרצליה, וניסה לשווא למצוא מישהו שיצא נגדו ברייסים. הבחור כל כך היה בטוח בכך שהוא ינצח, עד שהוא היה מוכן להתערב על 400 דולאאאאאאר (ולא נתפס לי מקש ה-א' במקלדת :lol:).

בהחלט, זה היה אחד המפגשים היותר מצחיקים שהייתי בו.

הוא מפורסם הוא, הוא היה מגיע למפגשים ברמת אביב כל הזמן !

ותמיד היה מתעסק עם האוטו שלו בקיוסק מול קניון רמת אביב, מחפש מי ילחץ איתו...

אם אני זוכר נכון, הוא הבחור שהתרסק אז בפתח תקווה עם המיצובישי הזו, לא ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...