Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת "שמאי עד הבית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.yad2.co.il/MiniSites/shamai/

מה אתם אומרים האם זה עוד פעם כמו כל החברות כגון "הבודק" "מבדק" למיניהם, או שזה יותר רציני?

כתוב שכל העובדים הם שמאים מוסמכים (בניגוד לחברות האחרות ששם לא היה לאף אחד מושג מי בודק את הרכב)

כתוב שהם מגיעים עם כל הציוד הדרוש כולל בדיקת מנוע מלאה ועובי צבע, נותנים סיכום כתוב כולל הערכת שווי רכב והערכה לעלות תיקונים מלאה.

אז לדעתכך זה אותה הגברת בשינוי אדרת, או משהו שונה שבאמת דומה יותר למכוני הבדיקה .

פורסם

כמו שרפי ידידי ציין שים לב אותם רכבים (הצביעה) ואותו מס' טל:

לפי דעתי השמאי לא יכול לתת חוות דעת מקצועית ומעמיקה בבדיקה של רכב בבית. על מנת לאבחן ולעריך במידה סבירה ויותר את הפגיעות ברכב לפעמים חשוב לראות את גחון הרכב ואת תא מנוע מלמטה, וזאת ניתן לעשות על הליפט. בבית ניתן לעשות זאת אך ורק על מדרכה . והתוצאה היא בדיוק כמו טיפול במוסך "מדרכה". רק חשוב לציין שבתור לקוח אנו לא רוצים בדיקה סבירה אלא קפדנית.

אני בתור שמאי לא היתי תקרב לחב' המדוברת לא בתור לקוח ולא בתור שמאי (באם התעודה שלי חשובה לי)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי את חברת שמאי עד הבית לבדוק לי רכב שרציתי לקנות. במהלך הבדיקה השמאי בעצמו גרם לי נזק של כמה אלפי שקלים לרכב. כמובן שמרגע גרימת הנזק אתם יכולים לתאר לעצמכם את האוביקטיביות של המשך הבדיקה. כמובן שבלית ברירה נאלצתי להגיש תביעה ובשאיפה שאוכל לראות את הכסף בחזרה. אם שואלים אותי, צריך לבדוק טוב טוב לפני שמגישים את הרכב "לבעלי מקצוע" כדי שיחוו דעה על מצב הרכב.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בחור בשם מתיתיהו שלא מראה שום תעודה ומגזים בצורה אבסורדית והכי חשוב שמבטיח הנחה בבדיקה הבאה רק בשביל שתשלמו לו שוב.אל תחליפו מכון בדיקה מקצועי עם ליפט ותעודת בודק רכב מוסמך בשביל הפרש של כ 100 ש"ח

פורסם
http://www.yad2.co.il/MiniSites/shamai/

מה אתם אומרים האם זה עוד פעם כמו כל החברות כגון "הבודק" "מבדק" למיניהם, או שזה יותר רציני?

כתוב שכל העובדים הם שמאים מוסמכים (בניגוד לחברות האחרות ששם לא היה לאף אחד מושג מי בודק את הרכב)

כתוב שהם מגיעים עם כל הציוד הדרוש כולל בדיקת מנוע מלאה ועובי צבע, נותנים סיכום כתוב כולל הערכת שווי רכב והערכה לעלות תיקונים מלאה.

אז לדעתכך זה אותה הגברת בשינוי אדרת, או משהו שונה שבאמת דומה יותר למכוני הבדיקה .

זו בדיקה שיטחית ולא מקצוענית ומזלזלת,רק בשביל לקחת כסף ולעוף

• תוכן חדש...