Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב למשפחה שהולכת וקמה בתקציב של בערך 12K. ממחקר שהולך ונמשך הבנתי שרבים ממליצים על סיטרואן קסרה בתור "התמורה הכי גבוהה ביחס למחיר". נשמע טוב.

אלא שהרכב עומד לשמש אותי ביישוב שבו דרכי כורכר משובשות, שנוטות לגרד לאוטו ברכות (או שלא) את הגחון שלו.

לכן אני מבקש לדעת אם הגחון של הקסרה נמוך או גבוה באופן יחסי.

או, איזה רכב עדיף בתקציב הזה (12K), מבחינת גובה הגחון שלו?

אני בור במוטוריקה - זו מכונית ראשונה שלי, ואשמח אם יעזרו לי למצוא את דרכי.

תודה.

פורסם

אולי תשקול קסנטיה? (היא טיפה יותר יקרה לאחזקה, אבל מבחינת מרווח גחון, יש לה (אם צריך) בשפע. נדמה לי ששמר (אם אני לא טועה) נסע עם אחת כזו בדרך בורמה.)

מחיר הקניה שלה לא הרבה יותר גבוה מזה של הקסארה.

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה.:-)

האם הקסנטיה באמת גבוהה יותר מן הקסרה?

מה שאר ההבדלים בין הקסנטיה והקסארה?

ולמה בכל זאת כולם ממליצים על הקסרה ולא על הקסנטיה?

ושוב תודה.

פורסם

הקסנטיה היא המשפחתית הגדולה, בעוד שקסארה היא הקטנה

(כמו הC5 לעומת C4)

אצלי בשמפחה (ההורים שלי) יש קסארה, ולהגיד את האמת, יצא לי לעבור איתה בכיף במקומות משובשים בלי שום בעיות, מרווח גחון לא חסר שם, זוויות מרכב (תקיפה, ונטישה) לא בשמיים, מה שאומר שדיונות וצוקים אתה כנראה לא תתקוף אותה, אבל דרכי עפר משובשות היא תאכל בכיף

נ.ב היא עומדת למכירה, אם אתה רוצה, בה"פ או לכל מידע אחר שקשור אליה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לקסנטיה יש מערכת (הידר-אקטיב) שמגביה ומנמיכה את הרכב (למען האמת, אני לא מכיר את הקסנטיה באופן אישי, אלא רק את הC5, מחליפתה, שיש להורים שלי).

הקסנטיה בסגמנט אחר מהקסארה.

לי יש 306, שהיא "אחות" של הקסארה, ואני יותר נהנה לנהוג בה מאשר בC5 (ולא רק בגלל שהC5 אוטומטית).

למה אחרים ממליצים על הקסארה ולא הקסנטיה (למעט שני הדברים שכבר העלתי: עלות אחזקה ו"כיף" בנסיעה) - אין לי מושג.

פורסם

ה306 לא תתאים לך, מכיוון שהיא יותר נמוכה גם מהקסארה וגם מהקסנטיה באופן דיי ברור

ה306 היא מי שבאה לפני ה307 והיא בעצם חולקת את אותה פלטפורמה וחלק מהטכנולוגיות עם הקסארה שכן פי'גו וסיטרואן הן בעצם *כמעט* אותו בית

להשוות את ה306 לקסנטיה זה לא כלכך נכון כי שוב זה סגמנט אחר, זה כמו להשוות היום 308 לC5

הבעיה הכי גדולה שאני יכול לראות בקסנטיה היא שזה כבר רכב יחסית ישן (עד שנת 2000) וגילאים כאלה כבר לדעתי (ורק לדעתי, יתקנו אותי אם אני טועה) צריכים לתת את אותותיהם על מערכות הידאוליקה למיניהן

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הי,

יש לי קסרה 99, לא מזמן סללו אצלנו את הרחוב וכתוצאה מכך הדרך הייתה משובשת.

לא היו לנו בעיות, האוטו נסע ללא בעיה.

סער.

פורסם

תודה לכולכם. עזרתם לי מאוד.

כנראה שאלך על הקסרה. ההתלבטות הגדולה עכשיו היא דיזל/בנזין ואוטומט/ידני.

• תוכן חדש...