Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם , אני חדש כאן בפורום

רציתי לדעת כמה פרטים על המאזדה 3 אקטיב שנת 2006 שאני ככל הנראה עומד לרכוש

1. האם יש לדגם בעיות מכניות או בעיות מסוג אחר אשר חוזרות על עצמן אצל כמות אנשים מסויימת ?

2. האם הבלמים הקידמיים הם באמת דיסקים מאוווררים או שזו טעות ?

3. האם שינויים קוסמטיים כגון ערכת ניקלים (ידיות , מראות ,מסגרות לפנסים קידמיים ואחוריים) דורשים אישור מסויים?

4. לפי מה שהבנתי גודל הג'אנט בדגם האקטיב הוא 15' האם יש אפשרות להגדיל לג'אנט גדול יותר ? אם כן לאיזה והאם צריך אישור מיוחד לכך ?

5. זה נכון שאם אני מאיץ מהר אז זה גורם נזק חזק לאוטו ? (האוטו נקנה מליסינג)

כרגע יש לי טויוטה קרינה , 2,000 סמ''ק עם 145 כ''ס ואני דיי רגיל להוריד את הדוושה ולהאיץ מהמקום..

6. הוספת ספויילר דורשת אישור מיוחד ?

7. אני מעוניין לרכוש ערכת קסנון , אני יודע שקסנון לא מקורי נחשב כלא חוקי , אם שוטר תופס אותי מה הוא מסוגל לעשות?

אני מעוניין לרכוש ערכה בדרגת אור של 5K שנחשבת דרגת אור חוקית אז למעשה לדעתי אין שום סיבה ששוטר יאמר לי משהו על כך או שאני טועה ? (מהו סוג הנורות הקידמיות ? בטויוטה שלי למשל זה H4 מישהו יודע מהו סוג הנורות במאזדה ?)

8. האם הרדיו דיסק המקורי תומך בצרובים ו-MP3 ?

מצטער שזה כזה ארוך והכל , פשוט אני רוצה לדעת הכל לפני הרכישה

תודה רבה מראש.

פורסם

1. האם יש לדגם בעיות מכניות או בעיות מסוג אחר אשר חוזרות על עצמן אצל כמות אנשים מסויימת ? רכב מושלם.

2. האם הבלמים הקידמיים הם באמת דיסקים מאוווררים או שזו טעות ?תלוי למה אתה מתכוון כשאתה אומר מאווררים, בצלחות עצמן קיים מרווח איוורור לקירור, אבל זה לא ייחודי זה נמצא כיום ברוב המכוניות.

3. האם שינויים קוסמטיים כגון ערכת ניקלים (ידיות , מראות ,מסגרות לפנסים קידמיים ואחוריים) דורשים אישור מסויים? תלוי במה אתה מעוניין, ועוד יותר תלוי בחוק, תשאל בפורום שיפורים הם יותר מבינים בזה.

4. לפי מה שהבנתי גודל הג'אנט בדגם האקטיב הוא 15' האם יש אפשרות להגדיל לג'אנט גדול יותר ? אם כן לאיזה והאם צריך אישור מיוחד לכך ? שוב בשיפורים, תלוי בחוק, וצריך לעבור אישור במשרד הרישוי.

5. זה נכון שאם אני מאיץ מהר אז זה גורם נזק חזק לאוטו ? (האוטו נקנה מליסינג) לא אמורה להיות בעיה, אם כי עדיף שלא להאיץ מהר, כיוון שזה צורך יותר דלק ופחות בריא למנוע, במיוחד כשהוא קר, וככה זה בכל רכב ממונע.

6. הוספת ספויילר דורשת אישור מיוחד ? לא.

7. אני מעוניין לרכוש ערכת קסנון , אני יודע שקסנון לא מקורי נחשב כלא חוקי , אם שוטר תופס אותי מה הוא מסוגל לעשות? הורדה מהכביש.

8. האם הרדיו דיסק המקורי תומך בצרובים ו-MP3 ? תומך בצרובים, לגבי MP3 תלוי במספר השלדה, כי במהלך השנתון הזה הייתה העברה לדגם תומך MP3, במידה וכן יהיה כתוב לך על הפנאל של הרדיו, במידה ולא, ניתן לרכוש של דגם מתקדם יותר זה מתאים.

פורסם

הכוונה היא שהוא לוקח לך את רשיונות הרכב נותן לך רשיונות ורודים, על הדרך הוא ידחוף לך קרוב לוודאי עוד כמה דברים יתן לך רישיון רכב זמני עד לתאריך מסויים,בדרך כלל כמה ימים, לאחר מכן עלייך להתייצב בתחנת המשטרה,בעיתוי המתאים לשוטר,שבד"כ לא מתאים לנו,להראות לו כי תוקנו הליקויים,ורק לאחר מכן מחזירים לך את הרישיונות,הקטע הוא שלדעתי זה בזבוז זמן וכסף,אז חבל להגיע למצב הזה. אורות במאדה טובים מאוד גם בלי "המשחקים"הללו.

מה עוד שאני רוצה להוסיף לך,שבלי שום קשר למשטרה ,הרכב על פי השנה שנתת,עדיין בגדר אחריות ובמידה ותיהיה לך תקלה ברכב שקשורה לחשמל,ויצליחו לשייך את זה לפנסים תיפסל לך האחריות על התיקון אז חבל ומיותר.

פורסם

פותח השרשור פתח נושא בפורום השיפורים בגלל ששלחת אותו לשם.

לו היית קורא את כללי פורום השיפורים אזי היית יודע שפורום השיפורים הוא אך ורק לשיפורים מכניים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

האמת שדיי ''הפחדת'' אותי לגביי הקסנון ולכן החלטתי שלא להחליף...אלה להתקין נורה בצבע לבן דמוי קסנון

הקטע שאני צריך את סוג הנורה , ואני לא מוצא באינטרנט... יש לך מושג אולי ?

עוד משהו , הפנת אותי לפורום שיפורים , וזה לא ממש נכון , הם עוסקים בשיפורים מכניים בלבד

כך ענה לי מנהל הפורום , ולכן כל השאלות ששאלתי לגביי חוקיות צריכים להיענות לי כאן..

פורסם

גם הנורות הלבנות "הפשוטות" הם ספק-חוקיות וכבר קראנו על חברי פורום שקיבלו הורדה מהכביש עליהן.

בנושא הגדלת הג'אנטים - יש שרשור בפורום הטכני. חפש אותו, התשובה כתובה שם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גם הנורות הלבנות "הפשוטות" הם ספק-חוקיות וכבר קראנו על חברי פורום שקיבלו הורדה מהכביש עליהן.

בנושא הגדלת הג'אנטים - יש שרשור בפורום הטכני. חפש אותו, התשובה כתובה שם.

אתה בטוח במה שאתה אומר ?

כי אני שומע דבר כזה פעם ראשונה

יתרה מכך , אתה לא משנה באוטו שום דבר רק את צבע הנורה אז מה הבעיה

כיצד ניתן לקבל מידע יותר אמין ומקצועי ?

פורסם

על נושא הנורות יש המון שרשורים,

חפש ותמצא דיי הרבה דיונים על זה.

עקרונית ברגע שתדע את דגם הנורה שלך (לדוגמא H4) תוכל לחפש לך נורות כאלו ,

לפיליפס יש כמה דגמים נהדרים , תוכל להביא אותם מחו"ל במחיר לא רציני .

בהצלחה,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ובכל זאת , אני שואל האם יש מישהו שיודע מהו סוג הנורה במאזדה 3 ?

חיפשתי גם מידע לגביי הגדלת ג'אנטים ולא מצאתי =\

מישהו יוכל לענות לי כאן כמה מותר להעלות במידה ? ואם זה עובר טסט בכלל?

ושאלה נוספת אם זה חוקי ועובר טסטים הוספת הניקלים , וגבות לפנסים..

פורסם

ראשית סליחה על הטעות, פשוט מעולם לא נכנסתי לפורום השיפורים כי אין לי את הפנאי לשם כך, ולכן לא קראתי את התקנון שלהם.

שנית המנורה במאזדות 3 היא H7.

ולגבי הג'אנטים, אין לי שמץ של מושג, שוב יותר מתעסק במקוריות הרכב, פחות אם בכלל בשיפורים.

פורסם

אלוהים ישמור זה הגיוני בכלל שזוג פנסי פיליפס דיימונד וויז'יון H7 יעלו 400 שקל באיביי ?

מישהו מכיר אולי מקום שאפשר לקנות בזול יותר ? חדשים...

• תוכן חדש...