Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 96' (ריח שמן)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מס' 1:

יש לי לפעמים ריח של שמן שרוף ברכב (מבפנים) שמן הסתם אני מאמין יוצא דרך פתחי האוורור של המזגן.

כשאני מרים מכסה מנוע יש ריח אבל לאחר בדיקת גובה שמן הכל תקין ונמצא בין הנקודות.

השאלה שלי היא כזאת, אם אין חוסר שמן כלומר אין נזילה שיכולה לטפטף על המנוע החם ולהפיץ ריח,

איזו תופעה כן יכולה לגרום לריח שמן שרוף?

חשבתי אולי בגלל שזה רכב ישן ויש קצת פליטת גזים יותר מהרגיל אבל עדיין הפליטת גזים באגזוז מאחורה,

את הריח אני מריח לרוב בפנים בתוך הרכב או מתחת למכסה מנוע.

שאלה מס' 2:

האם יכול להיות שהמנוע עצמו מתאמץ יתר על המידה ושורף שמן (למרות ששוב פעם בחודשיים האחרונים לא זז המד שמן אפילו במ"מ אחד).

והאם תוסף דלק יכול לפתור את הבעיה או אולי לעזור למנוע לעבוד יותר טוב.

תודה, זיו.

:scatter:
פורסם

אקסנט שורף ששמן זהו דבר שכיח , המנוע שואב שמן ממובילי השסתומים שאותן יש להחליף בהקדם.

בדיקה : תן למנוע לעבוד בסיבובי סרק משך 5 דקות שלמות , לחץ על דוושת הדלק להאיץ את סיבובי המנוע ל-3000 סל"ד , ראה מה יוצא מצינור הפליטה , אם נפלט עשן בצבע אפור/לבן זהו סימן לגומיות שסתומים פגומות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אקסנט שורף ששמן זהו דבר שכיח , המנוע שואב שמן ממובילי השסתומים שאותן יש להחליף בהקדם.

בדיקה : תן למנוע לעבוד בסיבובי סרק משך 5 דקות שלמות , לחץ על דוושת הדלק להאיץ את סיבובי המנוע ל-3000 סל"ד , ראה מה יוצא מצינור הפליטה , אם נפלט עשן בצבע אפור/לבן זהו סימן לגומיות שסתומים פגומות.

תודה רבה על התשובה.

אכן יוצא לי עשן לבן מהצינור פליטה, גם כשאני רק מניע את הרכב לאחר שעמד לפעמים יוצא עשן לבן.

מה עלות הטיפול של החלפת גומיות שסתומים?

:scatter:
  • תוכן חדש...