Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי את השמן הזה לאוטל שלי קליאו 1400 ומתברר לי בכלל שזה שמן שטוב יותר למנועי דיזל

זה יכול להזיק לאוטו?

ודרך אגב המליצו על השמן לרכבי רנו באתר של פז ולפי מה שאני יודע השמן שרשום בספר רכב הוא של קסטרול ופז בעצם משווקים של קסטרול

פורסם

זהו שמן הנימכר לרוב בתחנות הדלק של פז.

שמן מינרלי ברמת איכות בינונית הייתי אומר.

להזיק הוא לא מזיק. חשוב לא לערבב צמיגויות שונות של שמן.

אני הייתי ממליץ לרכב שלך שמן חצי סינטטי בדרגת צמיגות 10W/40.

ולידיעה הכללית רנו ממליצים על שמנים של ELF אבל בארץ משום מה משתמשים בשמנים של פז (במוסכים המורשים של רנו)

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לרנו יש גם מנועי דיזל יכול להיות שההמלצה הייתה למנוע דיזל .

בכול אופן בתוית רשום לאיזה סוג מנועים השמן מתאים יש בדרך כלל שתי זוגות של אותיות באנגלית במידה ומופיעה האות

S בתור אות ראשונה באחת מהזוגות זה מתאים גם למנוע בנזין למרות זאת אני הייתי ממליץ על שמן מנוע 10W40 חצי סינטטי

זה מתאים למנוע שברכב שלך.

פורסם

השמן מתאים לרנו קליאו 1.4 עד 1998 , ועומד בתקן - ראה מפרט .

קסטרול טקטיון

דרגת צמיגות

15W/40

מותאם למפרטים הבאים

ACEA E5 E3 B4/B2/A2

API CH-4/ SJ

קמינס C20071/2/6

VDS-2

MB 228.3

M3275

קסטרול GTX PROFESSIONAL

דרגת צמיגות

15W/40

שמן למנועי בנזין ומנועי דיזל ברכב קל.

לשעבר קסטרול GTX 3 PROTECTION PLUS .

מותאם למפרטים הבאים

ACEA A3/B3

API SL/CF

VW 505.00, MB 229.1

שני סוגי השמנים עומדים בתקן לרכב - רנו קליאו עד 1998- אם אין צריכת שמן , אפשר לעבור ל 10-40 חצי סינטטי .

אחרי 1998 - להשתמש ב 10-40 חצי סינטטי , או לפי הוראות היצרן לגבי מודל וסוג המנוע .

( אם אין לך ספר רכב - צור קשר עם שרות הלקוחות של " קרסו - רנו " היבואן ונותן השרות טל': 1-800-224849

טל': 08-8631838

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...