Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרישוי בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את "סולל בונה" (ליד מתחם ביג) ,ויש את "מכון אלן" (בעמק שרה)- הדעות עליהם מגוונות ... אם הרכב תקין זה ממש לא משנה לאן אתה בוחר ללכת. אני אישית מבצע ב"מכון אלן " (ללא סיבה מיוחדת).

Gn'f'R

פורסם

הדעות על "אלן" היא שהם נוטים להכשיל את הרכב מכיוון שישנו מוסך צמוד אליהם.

אני מעביר קבוע ב"סולל בונה" למעט תקלה אחת (צמיגים יבשים) לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. לעומת זאת ב"אלן" אני מכיר כמה שנחשלו בעקבות מספר "שטויות". לגבי ניו טסט - פשוט תזהר להתקרב

פורסם

לי לא היתה בעיה לעבור טסט בכון אלן (הרכב עבר ישור קו רציני אחרי שקניתי אותו), למרות מראת צד שבורה שמחוזקת באיזולירבנד אבל, חבר ללימודים לא הצליח לעבור שם כמה פעמים לבסוף הלך למשרד התחבורה וטען שאיבד את הרשיונות ועשה במקום אחר ועבר.

אייל

פורסם

ככל שיהיו יותר דיעות, ככה הסטטיסטיקה תגיד לאן כדאי ללכת :-D

אני העברתי טסט פעם יחידה בודדת בב"ש , ב"סולל בונה" עם הקוואליר. האוטו היה מדונדש טיפטוף , אמנם עברתי טסט ראשון אבל הם העבירו אותי מרורים , בדקו כל כפתור, צופר ושאר דברים הזויים שדי טריויאלי שעובדים יופי ברכב לא כ"כ ישן (דאז), כאילו חיפשו משהו תקול בכוח.

כל זה היה לפני כ-5 שנים, טרם כניסת בדיקת 4 גזים בטסט. אם זה היה, אני מניח שעד עכשיו הייתי שם, מנסה לעבור טסט :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הביאו נא רק בחשבון שהנושא פרוץ באיזור הדרום.

על דברים שמכשילים באיזור המרכז (גם חשובים) בבאר שבע הפסילות הם בהתאם למצבי הרוח של הבוחנים.

העבירו אותי לפני כמה שנים, גם כאשר הפנסים הקדמיים היו כבר כמעט שחורים וכבויים משימוש. אחרי כל טסט

(בעבור הניירת והמשטרה) אני מבצע מקצה שיפורים קבוע.

כמובן, שההחלטה בידיכם איזה חשיבות להקדיש לכך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עפ"י ההמלצות שקיבלתי כאן, החלטתי לעשות את הטסט ב"סולל בונה".

באתי מוקדם בבוקר ב- 7:20 (אחרי שבדקתי בעצמי את הדברים הבסיסיים). אחרי כ- 30 דקות (כולל המתנה בתור לכל הבדיקות ותשלום) קיבלתי את האישורים ואת המדבקה :-P

הם בדקו - פנסי איתות, וישרים, צופר, מספר שילדה, צמיגים (בדיקה חיצונית בסיסית), נזילות, זיהום אוויר, כיוון אורות, בלמים וכו'.

לא בדקו - פח זבל, אפוד זוהר, משולש, גלגל רזרבי (למרות שהיה הכל, כמובן).

בסה"כ אני מאוד מרוצה :-D

תודה לכולם !!!

• תוכן חדש...