Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם המוסכניק אמין ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וסחטיין על הפורום ועליכם !

קניתי לפני שבועיים/שלוש גולף 2002 1.6 אוטומט !

הרכב נקנה עם גיר בעייתי, בעקבות המלצתו של הבעלים הקודמים (שהיה איש אדיב ונחמד) הלכנו למוסכניק שהוא מכיר, מומחה לגיר אוטומט שעושה את העבודה בזול יותר מאשר מוסך מורשה, והוא כעבור שלושה ימים התקין גיר אחר ואמר לבוא לביקורת כעבור שבוע.

האוטו נסע טוב חוץ מקצת "רעש של מכונית צרפתית ישנה(רעש של חיכוך ברזלים)" אך יום לפני הביקורת החלה נזילה מהמחזר שמן של הגיר והגיר התחיל לזייף מעט.

נסענו ככה עד למוסך נסיעה די ארוכה מהמרכז לדרום והוא תיקן את הבעיה כביכול למעט כמה דברים קטנים שהוא אומר שהם צירוף מקרים ולא קשורים לגיר.(פיח באיפה שנכנס אוויר ועוד משהו [נדלקה נורה כתומה של מנוע]), ואמר לבוא לביקורת.

והנה שוב אנחנו חזרנו למרכז ושוב עבר כמעט שבוע עד לביקורת ושוב נזילת שמן שנראת כמו הקודמת מלווה בגיר מזייף טיפה.

אני חושב שהמוסכניק מנסה להתקין לי חלקים ממלחמת העצמאות על אוטו מ2002.

כרגע אני מנסה להיפטר מהאוטו האם זה צעד נכון ?

תודה על ההקשבה והעזרה אם תבוא שתבוא!

פורסם

קנית רכב שחלק מאוד משמעותי בו הגדרת כ"בעייתי".

הוספת חטא על פשע כשהלכת למוסכניק שיש לו היכרות מסויימת עם מוכר הרכב.

בעיה נוספת שיש לך, שה'מוסכניק' , לפי דבריך, אינו עושה רושם של מקצוען, והטיפול ה"זול" עלה לך ביוקר.

אבל הבעיה הכי גדולה היא שרכשת רכב בצורה המנוגדת להיגיון הבריא, וחבל.

להפטר מהאוטו עכשיו יהיה בדיוק כמו לתקן אותו - פגיעה בכיס.

• תוכן חדש...