Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה

Guest Anonymous
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתוב לי שגורשתי מהפורום שלחתי את ההודעה הזאת ב1 בערך ומחקתם אז למה גורשתי וד"א זה 123123

פורסם
כתוב לי שגורשתי מהפורום שלחתי את ההודעה הזאת ב1 בערך ומחקתם אז למה גורשתי וד"א זה 123123

כי אנחנו לא מסוגלים להתמודד עם השפה הגבוה שלך, מצטערים , תצטרך למצוא מקום אחר , פלורלסטי יותר , בו אוצר המילים שלך מתקבל בהבנה.

פורסם

תסביר את עצמך אם אתה יכול כי אני לא מבין

פורסם
תסביר את עצמך אם אתה יכול כי אני לא מבין

תחשוב על ההודעות שהעלאת אתמול לפורום. עם "ברכות" לכל יושבי הפורום ועוד כמה הודעות אחרות עם שאר פנינים.

גיא.

פורסם

אולי זה לא אני כי הסיסמא שלי הייתה דיי פשוטה אולי מישהו נכנס בשם שלי?

נ.ב. אתמול חזרתי רק בערב לבית 6 בערך איך זה יכול להיות?

פורסם
אולי זה לא אני כי הסיסמא שלי הייתה דיי פשוטה אולי מישהו נכנס בשם שלי?

נ.ב. אתמול חזרתי רק בערב לבית 6 בערך איך זה יכול להיות?

במייל.

בדוק דואר.

גיא.

פורסם

תקשיב יש לי כמה מיילים אז אתה יכול להגיד לי איזה מייל?

פורסם
תקשיב יש לי כמה מיילים אז אתה יכול להגיד לי איזה מייל?

החסימה הוסרה. ע"מ להכנס לפורום - בחר ב-"התחבר", ואז "שכחתי סיסמא"

ע"מ לקבל סיסמא חדשה בדואר. לאחר שהתחברת מחדש, שנה את הסיסמא למשהו

מורכב יותר.

ולקח לעתיד - אל תבחר סיסמה כל-כך פשוטה.

פורסם

מה שכתוב במייל זה מה שאני כתבתי? בחיים לא... רואים שמישהו נכנס

פורסם
מה שכתוב במייל זה מה שאני כתבתי? בחיים לא... רואים שמישהו נכנס

נעשתה בדיקה, מסקנות הוסקו. העסק אכן היה נראה מעט מוזר. בכל מקרה כפי שכבר אמרו פה, (עצה כללית גם לכולם) לא להשתמש בססמאות כל כך קלות\ברורות. תשקיעו קצת. :wink:

המשך גלישה מהנה.

גיא.

• תוכן חדש...