Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לשאול האם יש מקום שיוכל להכין לי לוחית רישוי?

כלומר מה שאני רוצה לעשות זה כזה:

לבקש שיכינו לי לוחית רישוי עם המספר של הרכב שלי ,

נגיד מספרים שונים,או בלי IL בצד

כי ראיתי הרבה שאומרים שצריך להחזיר את הלוחית רישוי הישנה,או שצריך לעבור דרך מקום שליד משרד הרישוי משו כזה.

האם יש מקום שעושה את זה באופן פרטני? בלי כל הביורוקרטיה?,באיזה מספר שאני רוצה,איזה צבע שאני רוצה ואיך בכלל שאני רוצה.

אפשר להגיד אפילו באופן שחור.

(לא במטרה לשים ברכב, בשביל מטרה שאינני יכול לפרט כרגע)

תודה לעוזרים :)

ובמידה וכן איפה אפשר?

אני מאשדוד.

הכי חשוב אבל שזה יהיה עם אותו הצבע הצהוב מחזיר אור שהם מרססים

כלומר שיהיה להם אותו :)

)

פורסם

ללוחית רישוי ישראלית יש פורמטים קבועים.

לוחיות רישוי מכינים ברוב ממכוני הרישוי.

לכל לוחית רישוי יש מס' אישי של עצמה, (תסתכל מקרוב ותראה שמוטבע עליה בקטן). המס' האישי הזה נרשם לצורך מעקב לאיזה מס' רישוי שוייכה (למעשה למי נמסרה).

אתה רוצה להכין לוחית פח עם מס' בולטים, לפי עיצוב שאתה תגדיר, בעלת דמיון ללוחית רישוי ישראלית. תנסה בבתי עסק שונים שמתמחים בשילוט. לא נראה לי שמכון רישוי יסכים לעשות דבר שכזה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש בחיפה ובנצרת כמה מקומות שעושים לוחיות מגעילות כאלו לרכבים של ערסים ולאופנוענים בגודל של סנטימטר על 2 סנטימטר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש בנתניה מקום שבעבר הייתי בו, אני לא בטוח שהוא קיים היום כי לא הייתי שם כמה שנים

תבדקו אם הוא קיים, אם כן הוא מכין הכל,

רוצה רישוי מ-1 באדום ולבן, אין בעיה זה המקום שיכין לך 8)

בקיצור כל הגדלים\צבעים\פונטים חופשי על הבר

אם נכנסים לאזה'ת הישן מכיוון צפון אז נוסעים ועוברים את מאפיית בת האיכר ואז אחריה יש פסא'ג כזה עם רחבה שמסביבה כל מיני בעלי מקצוע

נכנסים לבפנים ואם הוא באמת קיים אז כבר תראו קיר מקושט בכל מיני לוחיות (אמור להיות מאחור ע,מ,חלפים)

רק שתדע שאם תופס אותך שוטר עם לוחית לא תקנית אז הוא מקבל עליך בונוס יפה :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...