Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל תותחי הבניות..

רציתי לדעת איך הדרך הכי קלה לעשות תבנית לבניית פוד.

ואני יסביר:

נגיד שאני צריך לעשות את אותה הבניה לאותו סוג רכב כמה פעמים,איך אני

עושה את התבנית כדי לא לעבור את כל התהליך ההתחלתי של הבניה??

תודה מראש.

נ.ב

אם תוכלו להפנות לפורומים או כתבות שמסבירות אני אשמח.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אתה מן הסתם תצטרך לבנות קודם כל את הפוד... כי מהפוד הראשון אתה עושה את התבנית.

הפוד הראשון הוא בעצם נחשב ל"מאסטר" כשם שאיכות התבנית נשחקת מהעתקה להעתקה ואתה תצטרך ליצור תבנית חדשה מתישהו ולכן כדאי לשמור על המאסטר.

אחרי שיצרת את הפוד, אתה צריך לסס או למשוך את כל המשטח שלו בחומר מפריד (כדי שהתבנית לא תידבק עליו היות וגם היא תהיה עשויה מפיבר) - רעה ערך לגבי חומרים כמו ג'ל-קוט (מעיל ג'ל או שכבת ג'ל), נייר אלומיניום, תרסיס חומר מפריד וכו' וכו'...

אחרי ששכבת ההפרדה נמרחה היטב על המאסטר - אתה יוצק עליו את התבנית וכאשר היא מתייבשת אתה מפריד אותה מהמאסטר וממנה אתה כבר משכפל פודים נוספים ככל שמתחשק לך.

תנסה גם להתייעץ עם הספק המוכר "אלגד" - תריץ חיפוש בפורום...

אני בטוח שרבים עוד ירחיבו, יוסיפו, יתקנו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי את הצורה הראשונית ניתן לעשות עם גבס הרבה יותר קל לעבוד איתו והרבה יותר זול

על הצורה שנוצרה שהיא הנגטיב אפשר ליצוק פוליאסטר \ קאר קיט עם שכבת הפרדה ביניהם

ד.א

עם אלגד הייתי מציע להתייעץ אבל לא ממש לקנות המחירים שם מטורפים יחסית למקומות אחרים

אולי לקנות אצלהם רק את הדברים המיוחדים יותר

• תוכן חדש...