Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רעש ונקיון לא להתייחס

"דרוש תיקון" - האם בעקבות מנורת התרעה דלוקה, או משהו בסגנון? או ללא סיבה?

לא דלוקה שום נורה - אני נהגתי על הרכב מבית המוכר ועד המוסך

2

לבדוק במכון כיוון פרונט האם בעקבות מכה כל שהיא והאם יש חלקי מתלה עקומים. אם לא - לתקן זוויות (150-180 ש''ח)

האם קריטי? לקחת למכון לכיוון פרונט לפני הקניה?

3

מקווה שרק כיסוי תחת, כי לא סביר שיהיו הזעות או בלאי דיסקיות בק''מ כזה. אם אכן ישנן הזעות זה כבר קצת חשוד. בק''מ כזה המצב צריך להיות דנדש.

שמן כהה - סביר להניח כיסוי תחת, אבל צריך לבדוק פיזית. לא ניתן לענות מרחוק, צריך לראות. אם באמת נוזל כהה זה אמור להדליק מנורה אדומה לגבי הרכב. אם לא - להחליף שמן גיר בהזדמנות הראשונה, פעולה פשוטה מאוד והנוזל זול.

בכל מקרה אני מתכוון להכניס את הרכב לטיפול כולל ברגע הקניה, הוא עשה טיפול לאחרונה ב20 אלף קילומטר, לפני כמעט שנה.

אם יש הרבה, או באופן חריג זה חייב להתבטא במחיר.

אין הרבה.. שטויות.

אולי זאת הסיבה למה הרכב עדיין לא נמכר?

הרכב לא נמכר כי לא פורסם. כפי שציינתי זה מכר ותיק.

יש ספר טיפולים מסודר?

יש ספר טיפולים מסודר הכולל גם החלפת רצועת טיימינג

פורסם
לא דלוקה שום נורה - אני נהגתי על הרכב מבית המוכר ועד המוסך

ואיך יצאה בדיקת זיהום?

האם קריטי? לקחת למכון לכיוון פרונט לפני הקניה?

לא קריטי, אבל כנראה יש סיבה.

לקחת למכון פרונט ולראות סיבה. אם רק נדרש כיוון אז לבצע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אותי לימדו שעדיף רכב שנסע מרכב שעמד.

23K משנת 2002 זה ממש קצת,יש בלאי גם לחלקים כשהם לא זזים,ואפילו יותר.

בדוק באיזה נוזל קירור השתמשו ברכב,אם במי ברז,לדעתי תתרחק,מהסיבה שמים שעומדים במנוע/ראש יחלחלו ויהרסו את המעברים.

מה שעלול לגרום לחדירת מים לתא שריפה.

בדוק טוב טוב את האוטו.

• תוכן חדש...