Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת - בקשת עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מתכנן טיול נהיגה לאילת לעוד שבועיים לערך.

התכנון הוא לצאת מרחובות בבוקר יום שישי עם עוד חבר בשתי מכוניות שונות.

הדגש כאן שזהו טיול נהיגה ונוף בלבד. אנחנו רוצים ליהנות מהרכבים ומהדרך ככל שניתן.

לכן חשבתי שהדבר הטוב ביותר יהיה ליסוע דרך מצפה רמון ואחר כך ליסוע דרך כביש 12 או 10 או איך שלא קוראים לכביש של גבול מצרים.

השאלות שלי הן:

1. האם כדאי לוותר על כביש 12 בגלל תשתית ראויה או שעדיין אפשר להינות בו בהנחת נסיעה זהירה?

2. בדרך חזרה, האם כדאי לחזור באותו הכביש או לגוון דרך כביש הערבה?

3. מכיוון שמדובר בטיול נהיגה ואנחנו לא מוגבלים בזמן ואנחנו יכולים להגיע לאילת גם בערב, אני אודה לחברי הפורום אם יש המלצות לעצירה בדרך ע"מ להינות מהנוף או מאתרים בדרך.

תודה רבה לעונים ותזכו למצוות.:-)

פורסם

1.עדיין אפשר , לא מבין למה לוותר .

2.אישית , אני שונא את כביש הערבה , מתעב .

לכן לא רק שזה לא "גיוון" בשבילי , אלא סתם מיותר .

כביש מסוכן , ואנשים שם מאבדים סבלנות מהר

ומנסים לעקוף בלי שדה ראיה , זה עיקר הבעיה בכביש , לטעמי .

3. 2 מילים , ה"כושי ה101"

תזהרו , ותעשו חיים .

פורסם

תעלה דרך ירושלים ותרד לכיוון ים המלח, וסע לאורכו. מומלץ לעשות עצירה להתרעננות בצומת אלמוג (שירותים נקיים, אוכל טוב וסופרמרקט במקום), ואם יש יום חם אז בצומת דרגות יש לך מזנון-רכב, ויש בו בחור בשם יגאל שמוכר מלבי קר מתוצרת עצמית הכי טעים והכי מרענן שאכלתי בחיים. גם בחור נחמד יגאל שמכיר את הדרך והמקום ויוכל לייעץ לך בהמשך הדרך.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

ממליץ לך בחום לנסות לפחות פעם אחת את כביש 40 בקטע המופיע במפה.

זה אומנם אומר שתהיה חייב לעשות קטע דרך מסויים על כביש הערבה, אבל זה שווה את החוויה.

בנוסף, אני אומנם יודע שההצעה הבאה שלי היא חתיכת סטיה מהדרך, אבל אם אתם באמת הולכים על גרנד טוריסימו בכבישי הדרום, יש עוד קטע חביב שאני לא בטוח שכולם מכירים: מדובר בכביש שעולה מכביש 90 למצוקי דרגות. מדובר בחמישה קילומטר של הנאה צרופה ונוף מדהים.

כביש 40.JPG

מצוקי דרגות.JPG

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בחרת מסלול יפה, הן מבחינת נוף והן מבחינת הנאה מנהיגה.

אל תשכח לעצור ליד אבן גבול 51 - גם תצפית לעבר מצרים וגם הזדמנות לזכור.

בהמשך יש נקודות תצפיות נוספות שמאפשרות תצפית לעבר מצרים וירדן.

פורסם

על כביש 40 עצמו, לא רחוק לאחר הירידה לתוך מכתש רמון, יש פניה ימינה ל"מנסרה", תופעה גאולוגית מרהיבה של עמודי סלע משושים, זה כולה 200 מטר הליכה מהכביש על מסלול מסודר של גשרוני עץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איזה רעיון נהדר, גם אני חושב על משהו בסגנון לפסח.

אני רוצה לראות פירמידות, אני יהיה חייב לעבור את גבול מצריים נכון כי עדיין לא רואים אותם מישראל? ואם כן מה דרוש ממני? (אני יודע שאם אני רוצה לעבור אם הרכב הוא צריך להיות על שמי) יש עוד הגבלות?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
אני רוצה לראות פירמידות, אני יהיה חייב לעבור את גבול מצריים נכון כי עדיין לא רואים אותם מישראל?

:shock::shock::shock::shock::shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עדיין לא רואים אותם מישראל?

לא סיכמנו בלי פוליטיקה בפורום????

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שים לב , סע במהירות המותרת, אני נתפסתי לפני שבוע בדרך לאילת על מהירות.

אני כבר לא זוכר איזה כביש זה היה, אין לי פה את הטופס.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
איזה רעיון נהדר, גם אני חושב על משהו בסגנון לפסח.

אני רוצה לראות פירמידות, אני יהיה חייב לעבור את גבול מצריים נכון כי עדיין לא רואים אותם מישראל? ואם כן מה דרוש ממני? (אני יודע שאם אני רוצה לעבור אם הרכב הוא צריך להיות על שמי) יש עוד הגבלות?

:shock::shock: לעבור את הגבול? (מי יתן לך?) אתה תצטרך להיכנס עמוק מאוד בתוך מצריים דבר שמאוד.:shock::wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...