Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר תיקון בולמים S80 T6 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אחי הביא רכב חדש S80 T6 שנת 99, הוא הביא אותו במחיר טוב בגלל שיש לעשות לרכב קצת קוסמטיקה מבפנים יש שם מושבי עור משולב בד והעור קצת מבוקע שם, ומלוכלך ועוד מכה בדלת בחוץ, ויש בעיה עם כמה מכלולים טכנים, המוכר אמר לו שצריך להחליץ בולמים חוץ מזה הרכב נוסע כרגיל אבל מרעיש..אולי זה תושבות או משהו דומה אבל זה כבר צריך לבדוק במוסך..לגבי עלות החלפת בולמים מישהו יכול לתת לי הערכה גסה? הרכב יש 3 עשה 200,000 ק"מ.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

כאשר רוכשים רכב כזה, לוקחים אותו לבדיקה יסודית במכון רציני, ולאחר מכן, עם התוצאות נגשים למוסך מומחה וולוו, או מורשה וולוו.

הרעש שאתה מציין, יכול לנבוע מסיבות רבות כ"כ, שאין כיוון למחשבה. הרעש יכול להיות מהמנוע, ממערכת הפליטה, מבולמי זעזועים לקויים (רק תוך כדי נסיעה על מהמורות), מלגרים בגלגלים , מטורבו, ועוד ועוד ועוד.

לגבי עלות של בולמים, אין לי מושג, ואולם, הצעתי, לבדוק אפשרויות לבולמים חליפיים/תואמי מקוריים, מאיכות טובה, תוך התאמה מלאה.

אני מקווה שחבר פורום אחד לפחות, מומחה בוולוו, יראה את התרד', ויוכל ליתן הערכת מחיר לעניין הבולמים, או, בעל רכב דומה ובעל נסיון בזה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תראה, ממילא הוא התכוון להחליף את הבולמים ברכב לבולמים קשיחים וספורטיבים..אז הוא כבר מצא רכב שצריך להחליף לו בולמים וכך חסך כסף...למישהו יש הצעה לבולמים לS80 T6.?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...