Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב פעם בעיית טעינה אחרי החלפת אלטרנטור לחדש.

יש טעינה אבל לפעמים פוסקת וכשאני נותן גז בהילוך סרך כלומר מעלה את הטורים למעלמה חוזרת להטעין טעינה מלאה.

ובדיוק כשהטעינה חוזרת שומעים את הקול של החגורה מחליקה שנעלם אחרי כמה גזים כמובן.

מה יכול להיות עכשיו? חגורה רפויה או בלוייה או לא יודע תעזרו לי.

יש לציין שיש לי מד מתח קבוע ברכב כי עשיתי מעקב אחרי הטעינה.

הרכב: פיאט טמפרה 94 1.6 SLX ידנית.

פורסם

מאוד פשוט לבדוק האם זו בעייה רצועה, בזמן שאין טעינה יש לבדוק כי האלטרנטור מסתובב, במידה והוא מסתובב יש לוודא שמצב המצבר, כבל הטעינה והחיבורים באלטנרנטור תקינים, אם כן הבעיה שוב באלטרנטור. כל זאת במידה שאינך מפעיל צרכני זרם גדולים במצב סרק כמו מערכת שמע חזקה.

פורסם

יש לוודא חגורה מתוחה, אך לא מתוחה מידי, לפי התיאור שלך, הרצועה אינה מתוחה מספיק.

פעמים רבות, הוחלפו אלטרנטורים בגלל רצועה שאינה מתוחה דיה.

בכלל, ציינת שהוחלף אלטרנטור ל"חדש", ואני בספק אם אכן כך, ואם הוחלף למשופץ , ואין בעית רצועה שאינה מתוחה, יש לבדוק אפשרות למפלי מתח, ואם אין כאלה, נראה שיהיה בסוף להחליפו באחר תקין.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האלטרנטור אכן משופץ.

טוב אני אמסור את זה לחשמאלי עכשיו אני נוסע לשם ואחזור עם תשובה.

מה זה מפלי מתח?

פורסם

הלכתי לחשמלאי הוא מתח את החגורה ואמר שהבעיה לא מהחגורה אלא שיש מנורה קטנה שהיא אמורה להפעיל את האלטרנטור, היא נותנת עירוי שיתחיל לעבוד.

הייתה חסרה, עכשיו הכל תקין.

פורסם

המנורה היא מעל האלטרנטור מחוברת אליו היא נמצאת בתוך תא המנוע ליד המנוע לא בלוח השעונים.

פורסם

נו באמת. ואתה מסכים שזו תהיה הבקרה שלך למערכת הטעינה? בתא המנוע?

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא ברור לי מה בדיוק עשו לך, אולי התקנת ממסר לעירוי לאלטרנטור? צלם מה בדיוק הרכיבו לך שנבין את מהות וטיב העבודה.

פורסם

מה שעשו לו, זה "תחליף" לנורית מעגל הערור שבלוח השעונים. כלומר, במקום שנורית המצבר בלוח השעונים תדלק, ומכיוון שאיננה תקינה/מעגל תקול, התקינו לו נורית בתא המנוע.

היה ראוי להחזיר את פעילות הנורית למקורי (ואם אין זה קשור לתיקון שבוצע, היה ראוי לעשות זאת, אף תוך דרישת תשלום נוסף מבעל הרכב,) אך לכל הפחות, להתקין נורית זו , בתא הנוסעים באיזור לוח המכוונים.

שיטה קצרה ומהירה (ל"תיקון) ,כדי לגרום לערור האלטרנטור, תוך התעלמות מבעיית חיווי לנהג, עת תקלה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, רפי הניסיון שלכם מעורר השראה

נראה שאין בעיית חשמל שלא נתקלתם בה,

אם בן גוריון היה בחיים הוא היה אומר לך תבנה מדינה.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...