Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי לפני שבוע גיפ סוזוקי גימיני שנת 2002 , 108000 ק"מ (טיפול הבא שלו צריך להיות ב 119000 ע"פ התג על המראה)

היום בבוקר הרגשתי כי בנסיעה הרכב התעכב במעבר ההילוך בין שלישי לרביעי וסחט את ההילוך יותר מדי עד 90-100 קמ"ש

מבלי שאני מאלץ אותו לסחוט את ההילוך

כמו כן בלי קשר לכך ברמזורים לפעמים הרכב קצת רועד -הסל"ד יורד -זה קורה לא תמיד אך לפעמים הוא ממש רועד

אודה לכם אם מישהו יכול לאבחן את הבעיות - אולי שמן גיר או מסנן שמן לגיר אין לי מושג אני עוד צריך לבדוק עם המוסך בו מטופל האוטו מה בדיוק כלל הטיפול האחרון שלו והאם הוחלף שמן או מסנן .

פורסם

ישנם רכבים שבבוקר מגבילים את תיבת ההילוכים עד להילוך השלישי ורק כאשר הרכב מתחמם הם מאפשרים מעבר להילוך הרביעי

לדעתי זה ככה גם בג'מני, לגביי התקלה השניה לדעתי כדאי לבדוק במוסך

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

בבדיקה לא נאמר שיש בעיה במעבר מ3 ל4 וגם אני לא הרגשתי עד עכשיו

מה שכן רשמו זה:

*אין אחריות לגיר אוטומט ,לנקות ולטפל מצנן שמן גיר, שמן כהה בלאי דיסקיות הילוכים.

לפי הבנתי אלו דברים סטנדרטים שהמכון רושם כדי לצאת ליידי חובה

פורסם

כמו שאמר דורטור מוטו עד שהמנוע לא מגיע לטמפ' עבודה הוא מגביל את הגיר עד להילוך שלישי.

בקשר לרעידות-נסה להוסיף תוסף דלק.

BassHead:vamp:

• תוכן חדש...