Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 1 (?!)

Discover
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תחזירו לנו את ה-BMW הספורטיביות של פעם והכל ישכח!

(עפר, מתגעגע ל-325 קופה של שנת 96)

לא נראה לי שזה הולך לקרות :cry:

אני באמת לא מבין על מה אתם בוכים :?::!::idea:

הדעות חלוקות לפה ולפה...

אוקיי, אז דגמי הקופה הישנים כגון 325 שנת 96 אכן היו קרביות יותר, מושכות יותר, אגרסיביות יותר ופחות מעוגלות ושבלוניות...

אבל תסתכלו על ה-z4 לעומת ה-z1 המכוערת..... תסתכלו על הסדרה 6 המושלמת לעומת ה-6 האנמית(לדעתי) של פעם...

תסתכלו על ה-x5 שהיה הבלעדי והמיוחד במינו לקטגוריה שלו..

כמו גם ה-7 וה-5 החדשות שגם פה (שוב, לדעתי :idea: ) מראות אופי שונה של תפיסת חווית הנהיגה ודינמיות של הרכב!!!

אני בוכה רק על זה שכריס באגל עוזב את ב.מ.וו... אני כן אוהב את התפיסה שלו- זוהי הדרך לשים את BMW איפה שהיא ראויה להיות:

בכל מקום הרכבים של החברה הגרמנית משאירים דעה, מרשימים ומפגינים נוכחות, כלי הרכב מדוברים בכל העולם (כולל את ההאשמות על ה-7 וה-5, חלק מהקטע!!)

ולא נשכח טכנולוגיות עילית (i-drive וכדומה, שהשפיעו על האודי בדרך ל-mmi ) שכל חברות הרכב מנסות להשיג ולחכות!! :wink:

יא משוחד! :lol:

אני גם נמנעתי מלהגיב בגלל שכל דבר שBMW יוציאו אני פשוט אדהם מהחדשנות והנוכחות שלו(אין מה לעשות זה מן בורג במוח שאי אפשר לחזק).

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

ממש מכוער! האוטו נראה כאילו הוא התעוות בחום... :evil:

איפה הב.מ.וו האמיתיות של שנות ה-80/90 ????

פשוט ביזיון מה שקורה בחברה הזאת...

הראל,

*פעם אהבתי ב.מ.וו...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
תחזירו לנו את ה-BMW הספורטיביות של פעם והכל ישכח!

(עפר, מתגעגע ל-325 קופה של שנת 96)

לא נראה לי שזה הולך לקרות :cry:

אני באמת לא מבין על מה אתם בוכים :?::!::idea:

הדעות חלוקות לפה ולפה...

אוקיי, אז דגמי הקופה הישנים כגון 325 שנת 96 אכן היו קרביות יותר, מושכות יותר, אגרסיביות יותר ופחות מעוגלות ושבלוניות...

אבל תסתכלו על ה-z4 לעומת ה-z1 המכוערת..... תסתכלו על הסדרה 6 המושלמת לעומת ה-6 האנמית(לדעתי) של פעם...

תסתכלו על ה-x5 שהיה הבלעדי והמיוחד במינו לקטגוריה שלו..

כמו גם ה-7 וה-5 החדשות שגם פה (שוב, לדעתי :idea: ) מראות אופי שונה של תפיסת חווית הנהיגה ודינמיות של הרכב!!!

אני בוכה רק על זה שכריס באגל עוזב את ב.מ.וו... אני כן אוהב את התפיסה שלו- זוהי הדרך לשים את BMW איפה שהיא ראויה להיות:

בכל מקום הרכבים של החברה הגרמנית משאירים דעה, מרשימים ומפגינים נוכחות, כלי הרכב מדוברים בכל העולם (כולל את ההאשמות על ה-7 וה-5, חלק מהקטע!!)

ולא נשכח טכנולוגיות עילית (i-drive וכדומה, שהשפיעו על האודי בדרך ל-mmi ) שכל חברות הרכב מנסות להשיג ולחכות!! :wink:

נכון ולא נכון.

את הזמן אי אפשר להחזיר לאחור, וקווי העיצוב היפים של שנות ה90' והיותר יפים של שנות ה80' כבר לא יחזרו.

ואני, בתור אוהד של הקו הישן יותר של ב מ וו, לא יחסיר שעות שינה בלילה :twisted: בעקבות עזיבתו של כריס (לי דווקא הכי הציקה החזית המגושמת של סדרה 7 ).

ו....כן. יופי בעיני המתבונן. א ב ל:

לקרוא לסדרה 6 אנמית? זו כבר ממש העלבה!

אני לא יודע איזה סדרה 6 ראית, אבל הבט על התמונות המצ"ב, ואח"כ חווה דעתך על ה6 המופלאה הזו,אחת היצירות היפות ביותר של ב מ וו (למרות סדרה 6 החדשה (עם כל הכבוד- ויש כבוד :D )ואולי בגללה).

la1_009-800x603[1].jpg

sa1_001-799x513[1].jpg

ri1_001-652x492[1].jpg

la1_004-800x603[1].jpg

groupe_001_003-800x603[1].jpg

al1_005-800x603[1].jpg

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

לדבר הברוטלי והאגרסיבי הזה אתה קורא "אנמי" :?:

:shock:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

כן, אני קורא לדבר האגרסיבי הזה אנמי וכן אני חושב שה-6 הישנה באמת הייתה פריצת דרך בזמנה אבל שבירת הקווים השבלוניים האלה הייתה הצעד הכי חכם לעשות..\

תפסיקו לקבוע עובדות (אנמי אלעק..) כי כמו תמיד יהיו לרכבים של ב.מ.וו דעות לכל צד- בדיוק כמו שיש היום ל-7 החדשה..

לדעתי :!::!: ה-6 של היום שוברת את הנורמות הקיימות הרבה יותר מה-6 הישנה!!

פורסם
כן, אני קורא לדבר האגרסיבי הזה אנמי וכן אני חושב שה-6 הישנה באמת הייתה פריצת דרך בזמנה אבל שבירת הקווים השבלוניים האלה הייתה הצעד הכי חכם לעשות..\

תפסיקו לקבוע עובדות (אנמי אלעק..) כי כמו תמיד יהיו לרכבים של ב.מ.וו דעות לכל צד- בדיוק כמו שיש היום ל-7 החדשה..

זכותך לטעות.

פורסם

1. דווקא אין הרבה מחלוקת לגבי הדור הקודם של דגמי BMW וגם אם כן אז זה לא משתווה למחלוקת שיש כיום לגבי הדגמים הבאנגליים.

2. מי אמר ששבירת נורמות זה דבר טוב?

פורסם

1. דווקא אין הרבה מחלוקת לגבי הדור הקודם של דגמי BMW וגם אם כן אז זה לא משתווה למחלוקת שיש כיום לגבי הדגמים הבאנגליים.

2. מי אמר ששבירת נורמות זה דבר טוב?

:mm_yeah:

לא תמיד היו לרכבים של ב מ וו דיעות לכל צד.

קו העיצוב האבולוציוני של ב מ וו היה נחשב תמיד ליפה, אלגנטי ובעיקר מזוהה.

עניין "הדיעות" החל דווקא בעיצוב ה7 החדשה (ויש הטוענים כי זו הz-8 שעוצבה ע"י באנגל - ולטעמי היא נראית נפלא) ששברה את אותו קו עיצובי ששורשיו בתחילת שנות ה60'.

חוץ מזה:

נכון שיופי לעולם יהיה בעיני המתבונן , ועל טעם וריח וכו' אבל שוב - הבעת דיעה בטעם.

אתה יכול להגיד שה6 אנמית אבל זה יהיה נכון כמו להגיד שקוראים לי נאפוליון.

ושוב - זכותך ה מ ל א ה להחזיק בדעתך- שלדעת כולנו מוטעית.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

זכותך לטעות.

יופי... כמו ילדים קטנים!!!

זוהי גם זכותך לטעות!!!

הדגשתי עשרות אלפי פעמים בתרד הזה שזוהי דעתי-ושוב זה עניין של טעם וריח..

אתה חושב אחרת ממני- כל הכבוד לך, מכבד את הטעם שלך..

זה לא שאנחנו רבים על מכניקת הרכב או משהו שיש לו נתונים מבוססים...

ולשמוליק- "לדעת כולנו" זה כללי מדיי..

אני יכול להצביע על עשרות אנשים שאני מכיר שחושבים כמוני.. אז שכל אחד ידבר בשם עצמו.. :wink:

פורסם

זכותך לטעות.

יופי... כמו ילדים קטנים!!!

זוהי גם זכותך לטעות!!!

הדגשתי עשרות אלפי פעמים בתרד הזה שזוהי דעתי-ושוב זה עניין של טעם וריח..

אתה חושב אחרת ממני- כל הכבוד לך, מכבד את הטעם שלך..

זה לא שאנחנו רבים על מכניקת הרכב או משהו שיש לו נתונים מבוססים...

ולשמוליק- "לדעת כולנו" זה כללי מדיי..

אני יכול להצביע על עשרות אנשים שאני מכיר שחושבים כמוני.. אז שכל אחד ידבר בשם עצמו.. :wink:

"לדעת כולנו"- הכוונה למשתתפי הדיון.

אתה מכיר עשרות אנשים שחושבים כמוך (בנושא המסוים הזה - "סדרה 6 האנמית)?

תראה להם את התמונות שצירפתי קודם ואז דברו על "האנמיות" שלה.

רוצה אנמיות באמת?

כל מזדה לנטיס בצבע שמפניה או סובארו לאונה דור אחרון בצבע לבן יעזרו לך להבין טוב יותר את משמעות המילה הנ"ל, ואז אולי תראה שהתואר הזה ל א מתאים ל6.

אם אתה לא מסכים או לא אוהב את העיצוב זה משהו אחר, אבל אנמיות ל6?- נו באמת...

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

• תוכן חדש...