Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש לנובו. אני מאוד מאוכזבת. עלה לי באיזור ה-4400 וחבל על הכסף. הבעיה הכי גדולה לטעמי היא תוכנת ההפעלה- הויסטה שמגיעה עם רוב המחשבים החדשים ללא אפשרות להביא אותם עם אקס פי במקום. אם יש אפשרות עדיף לא להתעסק עם ויסטה בכלל- תוכנה כבדה ולא נוחה לטעמי.

בכל אופן, הלנובו עושה לי לא מעט בעיות בשנה וחצי שהוא אצלי- כבר עבר 2 פרמוטים. בעיות של כיבוי פתאומי, או התקעות של המחשב מבלי אפשרות לחלץ אותו מזה. בקיצור- הרבה סרטים רעים. לא הכי אמין.

אין לי המלצה בנוגע למה כן אבל יש לי המלצה למה לא- לנובו וויסטה.

בהצלחה.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

לנובו מייצרים מצד אחד מחשבים מצויינים - סדרה T וסדרה X של ה-thinkpad, ומצד שני מחשבים לא טובים, כמו סדרת SL או כל מה שאינו thinkpad, כמו דגמי ה-N למיניהם.

זו כנראה טקטיקה לשמר את המוניטין של IBM עם מחשבי קצה מעולים כמו ה-X61 הותיק או ה-X301 החדש, הטוב והיקר... וכך למכור מחשבי BUDGET בעלות יצור נמוכה ומחיר יקר מהמתחרים.

זו דעתי...

פורסם

סלח לי, כל הסדרה שמתחילה ב6 מפשלת בגדול : T , X ,R וכו'.

ה SL הם גם THINKPAD וגם הם מאכזבים.

"שטוטית" , אפשר לבקש מהשירות שלהם לבצע "שינמוך" לXP, וניתן גם לבקש זאת כאשר מזמינים את המחשב מלכתחילה.

אמיר, המשוואה לפיה אני עובד היא שאם המוצר עולה בחו"ל חצי ממחירו בארץ או פחות אז שווה להביא אותו.

בשביל לחסוך 20 אחוז (למשל) - עדיף לקנות כאן, מה עוד שהדילר המקומי של DELL נותן לך כאן 5 שנים אחריות.

לאחרונה ביצעתי סקר שוק מול חבר שהיה חודש וחצי בארה"ב ולא הצלחנו למצוא מציאות ,ובסופו של דבר הוא חזר ורכש כאן.

[רכש לנובו מסדרת SL במיטב כספו ונפל בגדול אבל זה כבר נושא אחר :)]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שינמוך ל-XP רלוונטי רק למחשבים ניידים שמגיעים עם VISTA BUSINESS או אולטימייט.

אם מערכת ההפעלה היא HOME או BASIC או איך שקוראים לרמה הנמוכה, אי אפשר לשנמך בחינם,

וחייבים לקנות XP.

לגבי לנובו - הם מציעים הכי הרבה "מחשב לשקל" בסדרה הנמוכה (N).

סדרת SL נופלת בין הכיסאות, לדעתי, קשה להצדיק את המחיר הגבוה בהרבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאחרונה ביצעתי סקר שוק מול חבר שהיה חודש וחצי בארה"ב ולא הצלחנו למצוא מציאות ,ובסופו של דבר הוא חזר ורכש כאן.

ראית את הקישור שפרסמתי כמה הודעות למעלה ? חסכון של 3500 ש"ח לעומת הארץ זה לא משמעותי ? מה ההגדרה שלך למציאה ? דרך אגב, גם בארה"ב צריך לבצע סקר שוק לפני קניה, המציאות לא קופצות עליך, צריך לדעת היכן לחפשן.

פורסם

האמת שנברתי עכשיו קרוב לשעתיים ברשת סביב ה-XPS1330 ולא יעזור כלום- מחירו בארה"ב משמעותית יותר זול מבארץ (הפרשים של גם למעלה מ-3000 שקל).

אני יודע שאני אתפשר על מפרט מסויים שיהיה קיים באותו רגע נתון שאבא שלי יהיה בחנות כלשהי אבל זה לא קריטי.

אגב, מישהו יכול להגיד לי עד כמה חשובה מהירות 7200 RPM במקום 5400 בדיסק קשיח?

תודה.

פורסם
ראית את הקישור שפרסמתי כמה הודעות למעלה ? חסכון של 3500 ש"ח לעומת הארץ זה לא משמעותי ? מה ההגדרה שלך למציאה ? דרך אגב, גם בארה"ב צריך לבצע סקר שוק לפני קניה, המציאות לא קופצות עליך, צריך לדעת היכן לחפשן.

מן הסתם...

הסקר בוצע בחנוית שידוע שיש בהם סיילים טובים , כמו החנות שאתה פרסמת, COMPUSA ( שאם אני לא טועה נסגר בינתיים), ושאר החנויות שרשומות לי בפנקס מביקוריי בניו יורק.

במקרה הנ"ל באמת מדובר על הפרש של כ3000 ש"ח שאפשר לומר ששווה לשקול להסתכן בשבילו.

בשביל הפרש של 1500 שקל למשל, לא הייתי עושה את זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המחירים של ה-DELL XPS studio 1330 נעים בין 890 דולר ועד 1400 דולר לגרסאות הגבוהות ביותר (כולל את כל תוכנות ההפעלה ומפרט מצויין) כאשר המחירים כאן בארץ מתחילים ב-6500 בערך למחשב עם מפרט בסיסי ללא שום מערכת הפעלה.

אולי הפרשי המחירים של מחשבי HP נמוכים באמת בהשוואה ל-DELL.

בכל אופן, אני מדפיס כמה מפרטים לדוגמא עם המחירים (כולל כאלו שמופיעים באתר של DELL כמחודשים) ואני שולח את אבא שלי עם המפרטים האלה..מה שימצא ימצא.

פורסם

אני לא מכיר חנויות בארה"ב (בניו יורק ליתר דיוק ) מלבד בסט-ביי (וורסט-ביי בפי כמה...) שמוכרות מחשבי דל. אשמח לדעת אם מישהו מכיר. דרך אגב, ניידים של דל זה הדבר היחיד שמשתלם לקנות בבסט-ביי, המחירים שם בדר"כ לא אטרקטיביים ביחס למתחרים ואין להם משלוח חינם בשום אופן.

BMW - אתה יכול להזמין און-ליין, ולבחור in store pick up. אביך יוכל לאסוף את המחשב מהחנות, אבל שים לב !, הוא חייב להציג את כרטיס האשראי אתו בוצעה הקנייה. פתרון זה שימושי כאשר יש מבצע טוב וקיים חשש שהמלאי יאזל במהרה.

חג שמח לכולם !

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם.

אבא שלי התקשר אלי עכשיו מארה"ב. הוא נכנס לחנות של בסט-ביי ומצא את מה שחיפשתי (קובץ שזוהר העלה קודם לכן בשרשור)

המחיר הוא אכן 899 דולר, +מס 8%.

ברגע שהמחשב מגיע לארץ הוא נטול אחריות.

התייעצתי עם מישהו שמבין במחשבים והוא אמר לי שהפרשי המחיר שווים את הקניה וכי גם עלות תיקון של תקלה גדולה( אם תקרה) לא יגיע להפרשי מחירים.

אבא שלי מתעקש לחזור לארץ ללא המחשב ולקנות מחשב דומה בארץ עם 3 שנים אחריות.

מחיפוש קצר בגוגל אני רואה שהמחשב הזה עולה בארץ 8555 (עם ויסטה ו-4 גיגה ואופיס)!!

מהי דעתכם? שווה לקחת את הסיכון?

אגב, אציין שבעל חנות מחשבים בארץ הוא חבר טוב מאוד של אבא שלי, אך עדיין אינני בטוח שהוא יכול להגיע למחירים כאלה (אם הייתי יודע שמדובר ב-2000 שקל הפרש הייתי רוכש אצלו, אבל אין לי מושג).

תודה,

אמיר.

פורסם

מחשב ללא אחריות זה סיכון אני אומר שתקשיב לאבא שלך בלי לקחת סיכונים מיותרים לך תדע תבוא לארץ ונשרף הלוח מה תעשה?

עדיף שתקנה בארץ,מה שבטוח זה ביטוח.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אתה מדבר מנסיון? כי משיחה שניהלתי עם 2 חברים עכשיו הם אמרו שבמקרה הכי גרוע אם נהרס החלק הכי יקר (לוח אם) אז יכול להגיע ל-1000 שקל תיקון..

כל מי ששאלתי אותו בינתיים טוען שההפרש מחיר מצדיק קנייה בלי היסוס בכלל.

פורסם

אף פעם אינך יכול לדעת באלו תקלות תיתקל כיוון שהחנות המוכרת לא לוקחת אחריות על המוצר ברגע ששילמת אתה צריך לשבור את הראש לבד.

מהם ההבדלים בין המחירים בארץ עם אחריות ובחו"ל ללא אחריות שאתה כל כך נמנע מלקנות כאן?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
אף פעם אינך יכול לדעת באלו תקלות תיתקל כיוון שהחנות המוכרת לא לוקחת אחריות על המוצר ברגע ששילמת אתה צריך לשבור את הראש לבד.

מהם ההבדלים בין המחירים בארץ עם אחריות ובחו"ל ללא אחריות שאתה כל כך נמנע מלקנות כאן?

2 הודעות מעלייך:

המחיר הוא אכן 899 דולר, +מס 8%.

מחיפוש קצר בגוגל אני רואה שהמחשב הזה עולה בארץ 8055

בארץ האחריות היא ל-3 שנים! (כך רשום באתר בכל אופן).

שוב, אני אשאל שוב (למקרה שלא הובנה השאלה ואני מבקש,אם אפשר,הסבר ראוי ממי שמבין)

האם יש איזושהי חומרה במחשב שתיקון שלה יכול לעלות כל כך הרבה כסף עד כדי שהפרש של כ-4000 שקל לא יצדיק את הקנייה הזאת??

האם יש כאן אנשים שהביאו מחשבים בחו"ל?

תודה.

• תוכן חדש...