Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2 הודעות מעלייך:

בארץ האחריות היא ל-3 שנים! (כך רשום באתר בכל אופן).

האם יש איזושהי חומרה במחשב שתיקון שלה יכול לעלות כל כך הרבה כסף עד כדי שהפרש של כ-4000 שקל לא יצדיק את הקנייה הזאת??

תודה.

אחרי ההסבר וההבדל התשובה היא לא ולכן לך על זה.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדל יש מספר סוגים של אחריות.

כאשר המחשב נקנה מבסט-ביי או מחנות אחרת, שמעתי שדל מפנים את הצרכנים לחנות לצורך מימוש אחריות. (אין לי סימוכין לכך)

כאשר הוא נקנה באתר, בדר"כ האחריות היא בינלאומית, ואף ניתן להרחיבה ולהאריך את משכה, גם לקראת תומה.

במקרה זה, בהפרש המחירים העצום, במקרה הכי גרוע - גם אם תתגלה תקלה, ייתכן כי משתלם לשלוח את המחשב בדואר חזרה לארה"ב לצורך תיקון ולשלם גם על משלוח חזרה של המחשב המתוקן.

בכל מקרה, רוב התקלות במחשבים חדשים מתגלות כבר עם השימוש הראשון, לכן מומלץ לנסות אותו מייד לאחר קנייתו ובמקרה שיש תקלה להחזיר אותו לחנות.

אני בשנים האחרונות קניתי מספר מחשבים מהאתר של דל, עם אחריות בינלאומית שתקפה גם בארץ. (ולשמחתי מעולם לא נזקקתי לממש אותה). קניתי בעבר גם פעם אחת מחשב של דל מבסט ביי, למרות הידיעה שבמקרה זה מימוש האחריות במקרה הצורך עלול להיות פחות נוח. הפרש המחירים שווה זאת לדעתי.

לגבי הקנייה בבסט ביי - ממליץ "להזהיר" את אביך לא להתפתות להצעות של החבר'ה בחולצות הכחולות לקנות אנטיוירוס או לעשות optimization ב-40 דולר, או כל הצעה שנועדה למשוך עוד כסף מהלקוח ...

פורסם

תודה אלירן.

הפערים במחירים פשוט עצומים לעומת המחירים כאן.

אני רק מקווה שלא יעשו בעיות בהגעה לארץ :?

אגב, שמעתי שמישהו שקנה מקבוק של אפל בארה"ב וקיבל אחריות גלובלית ל-3 שנים (בתוספת תשלום מצידו) גילה לתהפתעתו שאחרי שצרב בלייזר אותיות עברית על המקלדת הוא איבד למעשה את האחריות הגלובלית. האם הגיוני?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מנצל"ש.

אני גם מעוניין לרכוש מחשב נייד מניו יורק.

וראיתי את המחשב הבא

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9175439&type=product&id=1218045569785

של dell מדגם studio xps.

אשמח לקבל חוות דעת על המחשב ועל המפרט, כי אני כבר מזמן לא בעולם החומרה, ולא יודע מה טוב כרגע ומה לא.

בעקרון השימושים שלי זה בעיקר אינטנרט,סרטים, וקצת משחקים, לא משהו רציני, בעיקר pes.אני אשתמש במחשב בעיקר

בבית,בתור מחשב ראשי ולא כנוסף,המחשב הנ"ל מספיק?

הכרטיס מסך נחשב טוב? המסך?

המחיר נורא מפתה,ורציתי לוודאות מה נסגר עם עניין האחריות.

אם אני רוכש את המחשב מ best buy, יש אחריות בנלאומית או אין? ואם כן אז לכמה זמן.

המחשב מופיע כמוצר outlet , זה אומר משהו לא טוב? או שפשוט מוכרים אותו במחיר מבצע?

תודה רבה.

• תוכן חדש...