Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה די ארוכה שאני מעוניין להחליף את רכבי.

למען הגילוי הנאות הנני עובד בחברה מוכרת למכירת רכבים,ואיך לומר אינני מתחבר לרבים העממים\מנהלים שמציפים את כבישי ארצנו.

מכיוון שהפרוטה אינה מצויה בכיסי באופן בלתי מוגבל (לצערי:cry:) התחלתי לבדוק את שיטת ה- "easy pay" שמציעות כל מיני חברות ליסינג שונות.

הסבר:שיטה אשר מציעה לתת מקדמה עד 50 אחוז מערך הרכב הנרכש ותשלומים חודשיים קבועים מראש ובסיום התקופה להשלים את היתרה למחירון או והתקדמות לחדש יותר.

אך הבעיה שהם מציעים לרוב רק רכבים מליסינג המשפחטומטיות הידועות.

אחרי שאכלתי לכם את הראש לשאלתי:

אני חובב מוטריקה וספורטיביות מגיל קטן ואני מאוד רוצה לרכוש קופרה, אין בכוונתי לרכוש חדשה מכיוון שאיבוד הערך של רכב חדש במדינתנו הקטנטונת הוא גובל באבסורד.

האם מישהו מכיר חברה\גוף שעושה הלוואות על רכבים ספורטיביים יד שניה מינימום שנת 2005\6

אם יש עוד רכבים ספורטיבים בסגנון אשמח לשמוע.

פורסם

אני אחדד את שאלתי.

הכוונה שלי היא לעשות הלוואת בלון כלומר:

לשים מקדמה של 30 אחוז מערך האוטו לשלם כל חודש סכום קבוע מראש 500-1000 ש''ח בחודש ובסוף התקופה את יתרת ה 70 אחוז הנותרים למחיר המחירון.

את מימון ישיר והבנקים אני מכיר היטב מתוקף עבודתי.אבל אין ברצוני לקחת בשיטה הזאת.

• תוכן חדש...