Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו שהמחיר יהיה 140K-150K ש"ח.

והיא תתחרה במשפחתיות גדולות וביפנים, למרות שזה לא נראה לי יהיה מותג מוצלח.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואותי מעניין ממה בדיוק עשוי העור ששמו ברכבים האלה.

מי רוצה לנסוע על עור של קוקר ספנייל?

זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש שקראתי "מושבי עור"

פורסם
את האמת זה האוטו הסיני הראשון(ROEWE 550) שקיבל 5 כוכבים במבחן ריסוק סיני.

הרכב אבל יפה מאוד..

הבעיה שהמבחן נעשה ב- 56 קמ"ש, מעניין מה תיהיה התוצאה ב-64 קמ"ש.

למי שחושב שההבדל זניח שיסתכל על מבחן הריסוק של הלגונה ב-64 קמ"ש (ציון כמעט מושלם) ומבחן ריסוק ב-80 קמ"ש (הציון הרבה פחות ממושלם). נכון שההבדל בין 64 ל-80 הוא יותר גדול אבל בכל זאת.

אני יהיה בטוח שהרכב מעולה מבחינה בטיחותית רק לאחר שהוא יעבור את סדרת הריסוקים החדשה ב'יורונקאפ'.

בלי קשר- רכב יפה מאוד.

פורסם
אמרו שהמחיר יהיה 140K-150K ש"ח.

והיא תתחרה במשפחתיות גדולות וביפנים, למרות שזה לא נראה לי יהיה מותג מוצלח.

לדעתי המחיר בסדר גמור חמישה כוכבי בטיחות ורואים את זה על הרכב הוא ממש חזק לא קרה לו כמעט כלום,עיצוב צעיר ויפה

הנתונים אומרים שהביצועים יהיו לא רעים לעומת הונדה ומיצובישי אז תגידו לי מה רע 140 תנו להם הזדמנות לא שוללים סתם

מותג שמגיע לארץ.:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

כל הכתבה יח"צ. שום דבר ענייני.

צודק לדעתי מי שכתב שבמחיר האמור לא יהי ולה קונים כאן, למעט מי שחברת הליסינג של מנור ושות' תצליח לדחוף לו אותם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לדעתי המחיר בסדר גמור חמישה כוכבי בטיחות ורואים את זה על הרכב הוא ממש חזק לא קרה לו כמעט כלום,עיצוב צעיר ויפה

הנתונים אומרים שהביצועים יהיו לא רעים לעומת הונדה ומיצובישי אז תגידו לי מה רע 140 תנו להם הזדמנות לא שוללים סתם

מותג שמגיע לארץ.:-)

לא חושב שכדי לתת הזדמנות במחיר כזה, כי הסינים בעצמם מעדיפים לקנות מותגים שהם לא סיניים וזה כנראה אומר משהו..:-)

הנה הכתבה:

http://www.businessweek.com/globalbiz/content/may2006/gb20060517_460879.htm

והנה ציתות משם:

But for the moment, foreign auto makers such as Volkswagen, General Motors , Toyota, and Nissan enjoy a dominating 80% of the domestic market. They have more compacts, sedans, and luxury nameplates in Chinese showrooms and plenty of marketing muscle. And foreign cars still enjoy a perceived edge in quality over local brands, all things considered. After consulting friends, browsing Net channels, and plowing through Chinese car magazines, Beijing resident and father Bai Hongwei, 30, decided to buy either a Ford Focus or Buick Excelle over domestic brands. "We want American cars because they are safer," he says.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

בשנים הראשנות של המותג בארץ, הוא הולך להיקטל במחירון, ובתדמית. בנוסף, היבואן רוצה להרוויח כפול ממה שהיצרן מרוויח בכלל. רכב סיני, "מנהלים", ב140K? כדי ליבואן להוריד את המחיר בצורה משמעותית. זה פשוט מדהים איך שרק אצלנו בארץ מעיזים לבקש אפילו על רכב שכזה, סיני, פי שתיים ואפילו יותר ממה שהוא שווה.

ולגבי העיצוב, זה נראה שילוב של קרייזלר כלשהי וסוג של מאזדה 6. לא משהו בכלל.

פורסם

הסינים האלה משהו מיוחד, לקחו את הבנצ'מרק של האירופאיות, הורידו קצת מהירות נהיו קצת יותר סלחנים, בחנו את הרכבים הסינים שלהם והם מוכרים אותם כ5 כוכבי בטיחות :lol:

יצירתיות לא חסר להם :lol:

פורסם

חלק מהאנשים פה מדברים מתוך מה שהם שמעו פעם על יצרניות הרכב הסיניות, ולוקחים את הדעה הזו יותר מדי רחוק. אז נכון שהיצרניות הסיניות לא הצטיינו (בלשון המעטה) בבניית רכבים הן מבחינת הבטיחות והן מבחינת איכות הייצור הכללית, אבל עובדה שאפשר גם אחרת. הנה עומד פה מולכם רכב שנראה טוב גם מבחוץ וגם מבפנים, מציע אבזור נדיב ומנוע חזק, בטיחותי ובעל אבזור בטיחותי - אז ישר לקטול אותו רק בגלל שיש את המילה "סין" אי שם בטקסט? פעם גם צחקו כששמעו שיש מכוניות תוצרת קוריאה - ותראו איפה אנחנו עומדים היום.

biohazard, אתה רציני בקשר למחיר שזרקת? אתה בחנת את הרכב שאתה יודע להעריך כמה שווה לשלם עבורו?

טיבו ואיכותו (וגם אמינותו) של ה-550 ייבחן עם הזמן, ועד אז, עדיף לא לפסול שום דבר על הסף.

פורסם
לא חושב שכדי לתת הזדמנות במחיר כזה, כי הסינים בעצמם מעדיפים לקנות מותגים שהם לא סיניים וזה כנראה אומר משהו..:-)

באמת זה אומר משהו הרי הם אלופי המכירות ודווקא לא במדינתם ממש חשוד.:wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
חלק מהאנשים פה מדברים מתוך מה שהם שמעו פעם על יצרניות הרכב הסיניות, ולוקחים את הדעה הזו יותר מדי רחוק. אז נכון שהיצרניות הסיניות לא הצטיינו (בלשון המעטה) בבניית רכבים הן מבחינת הבטיחות והן מבחינת איכות הייצור הכללית, אבל עובדה שאפשר גם אחרת. הנה עומד פה מולכם רכב שנראה טוב גם מבחוץ וגם מבפנים, מציע אבזור נדיב ומנוע חזק, בטיחותי ובעל אבזור בטיחותי - אז ישר לקטול אותו רק בגלל שיש את המילה "סין" אי שם בטקסט? פעם גם צחקו כששמעו שיש מכוניות תוצרת קוריאה - ותראו איפה אנחנו עומדים היום.

biohazard, אתה רציני בקשר למחיר שזרקת? אתה בחנת את הרכב שאתה יודע להעריך כמה שווה לשלם עבורו?

טיבו ואיכותו (וגם אמינותו) של ה-550 ייבחן עם הזמן, ועד אז, עדיף לא לפסול שום דבר על הסף.

או +1:mm_yeah:

מישהו נסע פעם על הרכב הזה, מישהו יודע מה הוא שווה? אני בטוח שלא, אז למה לדבר סתם.

לכל אחד מאיתנו, יש משהו בבית שהוא made in china , אז למה שלא יהיה גם רכב:shock:.

תאמת, לא יודע אם ההייתי קונה או לא, אבל אני לא שולל מה שלא ניסיתי או בדקתי.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

זה העניין, בגלל שיש לי הרבה דברים בבית MADE IN CHINA, אני לא נוגע ברכב הזה.

וכדי שתבין, זה כבר לא ROVER,וזה לא רק הרכבה של סינים זה גם פרי פיתוח של סינים.:roll:

נ.ב. קומקום סיני לא עולה 150K.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...