Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Assassin Vs Audiophile

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות היא בין Assassin של AA לבין ה Audiophile של Genesis (שניהם 10 אינץ'). אנא קחו בחשבון ששניהם בעלי מחיר זהה פחות או יותר..

תודה

פורסם

במחיר זהה הייתי לוקח את האודיופיל. (והייתי לוקח את ה 12 ולא את ה 10).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

המחיר של האודיופיל חדש הוא כפול אולי אפילו טיפה יותר

ככה שברור שהאודיופיל הוא יותר קוסט אפקטיב אם שניהם נמכרים באותו מחיר

פורסם

תודה על ההיענות הזריזה!

עופר, למה ה 12? הבנתי שהאודיופיל 10 מומלץ יותר מה 12. חוץ מזה ה 10 אמור להיות מדויק יותר בזמן שה 12 יורד נמוך יותר.. נכון?

שאלה נוספת: נניח שהסאב חדש אך אינו "טרי" (יוצר לפני נגיד 4-5 שנים והעלה אבק במחסן - באריזתו המקורית כמובן), האם הדבר יכול לגרוע מביצועיו או מאורך חייו או שאין הבדל?

תודה

פורסם

אני מכיר היטב גם את ה 12 וגם את ה 10. שני הגרסאות מאוד מאוד מדויקות ומוזיקליות. ה 12 מתנהג יותר כסאב ונותן שליטה טובה יותר בתדרים הנמוכים ולטעמי הוא מוצלח יותר.

דיוק של סאבים צריך למדוד בתדרים העיקריים שלו שזה התחום של מתחת ל 55 הרץ ולא ובתחום הזה ה 12 טוב יותר.

לגבי סאב שישב 5 שנים - ברמת העיקרון זה יכול לגרום לבלאי של הסראונד אבל לא הייתי שולל בצורה אוטומטית . הייתי הולך ובודק . במחיר הזה חבל מאוד לוותר על סאב כזה ושווה לבדוק לעומק .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם כל הכבוד לאסאסין ויש הרבה כבוד - הרי קניתי לאבא שלי אחד כזה, ושנינו מרוצים ממנו מאוד!

הוא לא ברמה של האודיופיל.

הוא לא מדוייק כמו האודיופיל והוא לא טונאלי כמו האודיופיל.

למען האמת האודיופיל זה הסאב הכי טונאלי שאני מכיר, השניים שהכי מתקרבים אליו מכל מה ששמעתי עד היום מבחינת טונאליות זה ההאבוק של AA ואינפיניטי קאפא פרפקט - אני מדבר על טונאליות בלבד.

מבחינת עוצמה - האסאסין לבדו אמור להיות חזק יותר מהאודיופיל - למען האמת ה10 אינטש אסאסין ניראה לי יותר חזק מה12 של האודיופיל - איזו רמיסה בקטע הזה :-D

האסאסין הוא ללא ספק סאב נהדר אפילו מעולה - אבל כשאתה עושה השוואה לאודיופיל אתה צריך להרים כאן את הרף לכאוס או להאבוק.

ואם אתה יכול להשיג אודיופיל תקין לגמרי במחיר דומה לזה של האסאסין - מצטער מאוד לאוד אנד קליר, אבל הפעם - ג'נסיס מנצחים אצלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זוהי תשובתו של גורדון טיילור לסוגיה הזו:

The one in my car was made in 03 and still works fine. Good quality materials don't go 'off' so it will still be fine.

It's Butyl Rubber so will last 15-20 years.

תודה וערב טוב

פורסם

מצד אחד אני הייתי אומר לקחת בערבון מוגבל את דבריו שכן יש לו אינטרס מן הסתם.

מצד שני הוא צודק , והוא גם דמות אמינה ומוערכת ואני מכיר אודיופילים שפועלים כבר שנים רבות בלי שום בעיה.

כמו שאמרתי , הכי טוב זה ללכת להסתכל , לראות ולרכוש אם הכל נראה בסדר מה שסביר להניח שזה המצב.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סאבים - בעבודה נכונה - לא נהרסים כל כך מהר. השאלה היא האם הסאב הזה עבר התעללות או לא - הגיל שלו לא מפחיד אותי כמו מי שהשתמש בו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי , לפי מה שהוא כתב ולפי מיטב הבנתי מדובר בסאב חדש אך שלא היה בשימוש שנים.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כל עוד הסאב תקין - בעיניים עצומות.

Pioneer TS-X150

פורסם

נחמד הקטע הזה עם חלופות המיילים כאן לגורדון/סקוט/עובדי אלילים אחרים..:-D

מדובר בסאבים מצוינים. שניהם.

על פניו היה מקום להעדיף את האודיופיל על פני האסאסין, אך צריך בהחלט לקחת בחשבון את שנת ייצורו. עם כל הכבוד ל"Good quality materials", ויש כבוד, זה גורם לי לא בהכרח להעדיפו.

לשם הדוגמה, רצועת תזמון ברכב מחליפים לפי הוראות יצרן אחת לX ק"מ, או Y שנים [גם אם הרכב עמד בחניה].

• תוכן חדש...