Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

עשיתי טיפול קטן במוסך מורשה של הונדה. והמכונאי הוריד את הגלגלים,ובדק לי את הברקסים, ואמר לי שאני צריך להחליף דיסקיות, לחילופין הבנתי שדסקיות זה רפידות נכון?

ועלות החלפה בהונדה וולו, 430ש"ח, האם כדאי לעשות במורשה או לעשות במוסך פרטי.

אני מאשדוד.

ואיזה רפידות הם שמים?

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אם הדיסקיות החליפיות הן מאיכות טובה (כמו לדוגמא של remsa) אז אין בעיה להשתמש בהן, אולם בשום פנים ואופן אל תשים רפידות סיניות.

430 זה המון כסף ובקלות אתה יכול לסכם את כל העלות בסביבות ה200.

פורסם

אני קניתי רפידות (שהן יותר גדולות משל ההונדה) והחלפתי במוסך (לא רציתי להתעסק עם ההחזרה של הבוכנה פנימה)

עלה 150 שקל הכל. 430 זה המון כסף..

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
אני קניתי רפידות (שהן יותר גדולות משל ההונדה) והחלפתי במוסך (לא רציתי להתעסק עם ההחזרה של הבוכנה פנימה)

עלה 150 שקל הכל. 430 זה המון כסף..

סבבה.

אני רוצה לדעת חברות מומלצות לרפידות ולא זבל סיני

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

במוסך כללי לוקחים על החלפת רפידות בצד אחד 100-150 ש"ח.

רפידות עצמן - אני מניח שמקוריות לא עולות פחות מ-200 ש"ח לצד קידמי בלבד. אתה יכול לברר בדיוק מול המוסך בטלפון.

בקיצור - מחיר של המורשה יצא מוגזם (כרגיל) אבל לא יותר מדיי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כנירא 430 זה עבור מקוריות, כי אחרת זה מוגזם

מקוריות עולות בין 300 ל 400

אחרי שפעמיים התעבתו אצלי הדיסקיםף קניתי מקוריים

אכן יש תחליפיים לא רעים, אבל הם גם מתחילים מ 150 ש"ח, לא נירא שווה לחסוף על כזה דבר שמחליפים פעם בשנתיים

• תוכן חדש...