Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקבוצת רישוי 5 (עד 191K למיטב הבנתי) האם עדיין הרכבים הממולצים ביותר הם הפאסט והמונדאו ?

נושא שעלה לפני כחצי שנה ירד מהפרק (ראו לינק מצורף מטה) עלה מחדש ורלוונטי לחודש הקרוב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=232141

האם צפויים להיכנס שחקנים חדשים בזמן הקרוב, עדכוני דגם וכו' ?

תודה

שלומי

נ.ב

קבוצה 6 לא אופציה

פורסם

הסופרב החדשה לדעתי שווה התייחסות.

המון אוטו בתקציב שלך.

לא יצא לי לנסוע בו עדיין, מקווה שבקרוב, אבל הרשמים מעולים.

!AWDSOME

פורסם

המון אוטו בתקציב שלך.

היי,

היכן ניתן למצוא את הרשמים ?

פורסם

הדלק עליך ?

אם לא ,שב חזק ונסה לחיצה קטנה במאליבו. כל האחרים עד וכולל אירופאיות של 3 ליטר + שעולות פי 3 מריחים לו ב...

ולגבי ה"חיסרון" של תיבה מיושנת עם 4 הילוכים,- שטויות. לא חסר כלום.רק יתרון של אמינות.

פורסם
הדלק עליך ?

אם לא ,שב חזק ונסה לחיצה קטנה במאליבו. כל האחרים עד וכולל אירופאיות של 3 ליטר + שעולות פי 3 מריחים לו ב...

ולגבי ה"חיסרון" של תיבה מיושנת עם 4 הילוכים,- שטויות. לא חסר כלום.רק יתרון של אמינות.

תודה על ההתיחסות,

המאליבו לא אופציה, הרכב מיועד למנכ"ל החברה והמאליבו לא בכיוון. לדעתי, המאליבו היא צעד גדול לשברולט אך בקנה מידה השוואתי זה עדיין צעד קטן למתחרות או למקום שהיא אמורה לתפוס.

מעבר לנושא שפרמטר הביצועים חשוב אך לא מוביל.

פורסם

קב' שווי 5 מתייחסת לרכבים בשווי עד 191 אלף ש''ח.

זה אומר S60 שהיא מעט ישנה כבר ולא ממש מובילה בתחומה.

אלפא 159 שהיא מדהימה אך מעט נחותה מבחינת אבזור בגרסה זו.

אני הייתי לוקח או מונדיאו מאובזרת (טיטניום),או סקודה סופרב מאובזרת (אלגנס בנזין) המחירים מעט נמוכים מהתקרה אך מאוד מאובזרים ונותנים המון תמורה לשקל.

פורסם

ה159 היחידה שנוגעת בסגמנט של משפחתיות פרמיום כמו הa4 וbmwסידרה 3 למרות אבזור מעט חסר היא האופציה של מי שרוצה לקבל יותר במחיר של מונדאו או פאסאט.גם הסופרב תמורה טובה מאד.

פורסם

המון אוטו בתקציב שלך.

ה159 היחידה שנוגעת בסגמנט של משפחתיות פרמיום כמו הa4 וbmwסידרה 3 למרות אבזור מעט חסר היא האופציה של מי שרוצה לקבל יותר במחיר של מונדאו או פאסאט.גם הסופרב תמורה טובה מאד.

לא מצאתי ביקורת על הדגם החדש של הסופרב, חיפשתי ב-2 המגזינים אוטו והגה, גם בגוגל וב YouTube

אשמח לקבל קישורים או הפניות רלוונטיות, כרגע זה רק בגדר שמועה שהיא כל כך מוצלחת, הרכב נראה ענק עד כדי חיסרון.

בפניה לסקודה בארץ ששאלתי האם מגזין רכב או כל גוף אחר ערך בחינה/השוואה לדגם החדש ענו לי שזה שזה "מידע מסווג".

לא אוכל להמליץ על הרכב ללא הוכחות ברורות שרלוונטיות לדגם החדש.

מעבר למה שכבר נרשם פה, האם יש החלפות דגמים שכבר ידוע עליהם בזמן הקרוב ?

תודה למסייעים

שלומי

• תוכן חדש...