Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אירוע התרמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניה למתן חסות לאירוע התרמה בדרום הארץ

ב-22.4 מתקיים אירוע התרומה בדרום הארץ(קיבוץ שדה-בוקר) עבור גן ילדים באוגנדה זהו פרויקט ישראלי באוגנדה

האירוע הוא מופע של עלמה זהר והרכב 'פשוטי העם' (יוצאי שוטי הנבואה)

שכל הכנסותיו לטובת אותו גן ילדים,עלמה זהר ביקרה בגן לפני כשבועיים וכתבה כתבה גדולה בסופ"ש האחרון בידיעות אחרונות ב-7 ימים על הגן ועל הארגון.

אנו מצפים שכ-2000 אנשים יגיעו לאירוע הזה או יותר

אני מחפשת מישהו שמוכן לתת חסות לאירוע שתעזור בקיומו או תרומות מחברות

בתמורה לוגו החברה יפורסם על פוסטר האירוע שעדיין לא פורסם לציבור

הארגון שעומד מאחורי האירוע הוא ברית עולם, ענבל אדרי מפיקה את האירוע.

עוד פרטים ומידע: 050-3289960

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

בלי חו"ח לפגוע באף אחד, לא מצאו איזה גן לילדים בעלי מוגבלויות פה בארץ שרצו לחפש אחד באוגנדה? :shock:

אני ממש לא מנסה להתנצח איתך או להוכיח משהוא, אני פשוט אומר שאם היית מארגנת משהוא לילדי איזה גן ישראלי הייתי שמח לשמוע פרטים.

אני בטוח שילדי אוגנדה גם אומללים ומסכנים אבל בשל המיתון, את מעט היכולת הפילנטרופית שעוד נשארה לי אני מעדיף לנטב ל"עניי עירי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה כאן היא שכל הכסף שנתרם, 70% ממנו הולך לכיסם הפרטי של האנשים...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
בלי חו"ח לפגוע באף אחד, לא מצאו איזה גן לילדים בעלי מוגבלויות פה בארץ שרצו לחפש אחד באוגנדה? :shock:

אני ממש לא מנסה להתנצח איתך או להוכיח משהוא, אני פשוט אומר שאם היית מארגנת משהוא לילדי איזה גן ישראלי הייתי שמח לשמוע פרטים.

אני בטוח שילדי אוגנדה גם אומללים ומסכנים אבל בשל המיתון, את מעט היכולת הפילנטרופית שעוד נשארה לי אני מעדיף לנטב ל"עניי עירי".

מסכים לגמרי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...