Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים? אני שי ואני חדש בפורום

אני מחפש רכב חזק חסכוני ועם מינימום תקלות

אני מכונאי רכב בצבא במיקצועי אז את הרוב אני יכול לתקן לבד

המליצו לי על 106 xsi‏ האם שווה לקנות את האוטו אם כן איזה שנה ואיזה מנוע?

אם לא אז על איזה רכב אחר אתם ממליצים לי זה רכב שיסע הרבה וגם הרבה בעליות תודה לכל מביני העיניין שעוזרים

פורסם

הייתי ממליץ לך על פולו שנתון +-99,

מנוע 1000-1300 אמינות מאוד (יש לי 98 מנוע 1000)

לא אוהבות דלק (אוכלת 1-ק" מ 8 1 )

חזקות,

נוחות בנהיגה כמו שגרמנים אוהבים . . .

בהצלחה!

פורסם
הייתי ממליץ לך על פולו שנתון +-99,

מנוע 1000-1300 אמינות מאוד (יש לי 98 מנוע 1000)

לא אוהבות דלק (אוכלת 1-ק" מ 8 1 )

חזקות,

נוחות בנהיגה כמו שגרמנים אוהבים . . .

בהצלחה!

אבל האחזקה של האוטו הזה יקרה לא? ונראה לי קצת חלש המנוע הזה תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

106XSI הגיעו עם מנועי 1400 סמ"ק בשנים הראשונות (עד 95) ומשם והלאה עם מנוע 1600 סמ"ק. בתקציב שלך אין סיבה שלא תוכל לרכוש אחת עם מנוע 1600 סמ"ק.

ה106XSI היא מכונית טובה, אבל היא לא חזקה, חסכונית או עם מינימום תקלות. אם זה מה שאתה מחפש ברכב היא לא תתאים לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
106XSI הגיעו עם מנועי 1400 סמ"ק בשנים הראשונות (עד 95) ומשם והלאה עם מנוע 1600 סמ"ק. בתקציב שלך אין סיבה שלא תוכל לרכוש אחת עם מנוע 1600 סמ"ק.

ה106XSI היא מכונית טובה, אבל היא לא חזקה, חסכונית או עם מינימום תקלות. אם זה מה שאתה מחפש ברכב היא לא תתאים לך.

אז על איזה רכב באותו סיגנון אתה יכול להמליץ?

פורסם

המנוע הינו בסדר גמור,אם אתה מתכוונן לעליות תלולות ולמהיריות קח את ה 1300

אחזקה?

להחליף נוזלים (שמן , מים)בידיוק כמו לכולם,

חלפים,לא חייבים להיות מקוריים,כמובן ישנם מגוון מחירים,תלוי היכן אתה רוכש.

תיקונים,גם תלוי,מקורי או חלופי. . .

סתם סיטיגמה שיש לרכב.

רכשתי לפני שנה ועד עכשיו חוץ מתחנות דלק ,פעם בחודש (550 ק"מ למיכל)האוטו נוסע ונוסע. . .

בהצלחה!

פורסם

מיצובישי קולט 1.6 תהיה אופציה מעולה, מבוססת על הסופר לנסר ככה שלא תהיה בעיה למצוא חלפים, זה גם מוזיל את העניין, צריכת דלק אם אני לא טועה בסיבות 1-12 ממוצע (כך טוען מכר שיש לו רכב כזה), לא כזו מרווחת אבל יהיה יותר מרווח מאשר ב106 "קופסת גפרורים", כמובן האצ'בק 3 דל', ממודל 96.

נסה למצוא אחת שמורה, זה ייקח זמן.

פורסם
מיצובישי קולט 1.6 תהיה אופציה מעולה, מבוססת על הסופר לנסר ככה שלא תהיה בעיה למצוא חלפים, זה גם מוזיל את העניין, צריכת דלק אם אני לא טועה בסיבות 1-12 ממוצע (כך טוען מכר שיש לו רכב כזה), לא כזו מרווחת אבל יהיה יותר מרווח מאשר ב106 "קופסת גפרורים", כמובן האצ'בק 3 דל', ממודל 96.

נסה למצוא אחת שמורה, זה ייקח זמן.

אלה יש להם בעיה עם הגיר שמעתי וגם שמעתי שהוא שותה דלק לא?

פורסם

דבר ראשון, ציינתי את צריכת הדלק הממוצעת שנבדקה, דבר שני הרכב יחסית לא שוקל הרבה ולעומת זאת יש לו מנוע 1.6 113 כ"ס (בצורה הישנה עד 96) ש"סוחב" מעולה.

דבר שלישי, אין שום בעיה ידועה בגיר שאני שמעתי עלייה, למידע נוסף הרץ חיפוש.

פורסם

"בעיה בגיר" יש אולי במודלים האוטומטיים, שנוסעים ללא קולר שמן.

כמעט ולא רלוונטי אליך, כי כל הרכבים שנסעו ללא קולר כנראה כבר טיגנו את הגיר שלהם והוסיפו אותו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...