Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני מחפש רכב ממש זול כי התקציב שלי לא מאפשר בכל רכישה של רכב יקר.

במהלך החיפוש מצאתי מישהו שמוכר את הלנטרה שלו שהוא טוען שהלך ראש מנוע והמכונאי רכב שלו בדק וטען שלא צריך להחליף ראש מנוע אלא רק שסתומים..

הרכב גיר רגיל GLS שנת 94 וזה בדיוק מה שאני מחפש. הוא נותן לי אותו ב2000 שקל ואני מעריך שראש מנוע יעלה לי יחד עם הרכבה 1500 שקל, האם קיים עוד סיכונים?רכב כזה נוסע עולה 6.500 הכי פחות וגם הוא עם קילומטראז גבוה(בשניהם מדובר בסביבות 200 אלף) ואני עושה חשבון שבשניהם אני יצטרך אוטוטו להחליף מנוע אז עדיף את הזול.

אני מוכרך לאוטו כרגע כי אין לי תחבורה לעבודה בצורה מסודרת ובמקום חצי שעה נגזל ממני כל בוקר שעתתים בדרכים.

לכן אני מאוד רוצה את הרכב הזה.מה אתם אומרים?

תודה רבה ובוקר טוב

אריאל

פורסם

אריאל,

רכב שאינך יודע בבהירות מה מצבו מוגדר אוטומטית כחתול בשק. רכב כזה עלול להתברר כלימון חמוץ מאוד אם ביום כשתגיע למוסך יודיע לך המכונאי על בעיות נוספות בראש המנוע העלולות שתיקונן עשוי להגיע ל3K ומעלה.

אני הייתי עושה אחד מן השניים:

1) מתרחק מן הרכב ומחפש אקזמפלר אחר

2) סוגר עם המוכר בזכרון דברים על תיקון התקלות ברכב וחלוקת העול ב-50-50 וזאת רק אם הוא מוכן להתחייב שזו התקלה היחידית ברכב.

פורסם

תודה רבה לשניכם

שאר מיכלולי הרכב על פי המוכר תיקניים.

טוען שעד שהלך ראש מנוע הכל עבד פיקס, אבל בכל מקום שאני מברר כמה יעלה לעשות ראש מנוע כולם אומרים לי שלא עושים ראש מנוע על 200 אלף אלא יחליפו לי כבר מנוע ואני שואל למה?? אני מבין שהמנוע כבר זקן אבל אם אני יכול כרגע לסיים סיפור רק בראש מנוע אז למה כבר להחליף מנוע? אני אשמח לשמוע את דעותיכם!

בנוסף מצבר שם חדש(4 חודש) והרכב שמור ויזואלית.

מישהו אמר לי שגם אם מנוע ילך לי במשך זה סיכון שאני יכול לקחת על כל רכב כזה נוסע שימכר מעל 6000 שקל מהדגם ושנתון הזה ואני יקבל אותו במחיר הזה(6000) אחרי שכבר אחליף מנוע.

אני נורא מתלבט היום הלכתי לראות עוד רכבים אבל זה רכב אני מאוד רוצה ומאוד מתאים מבחינת כל הבחינות.

יש משהו שאני יכול לבדוק לפני הרכישה? אני לקחתי את ההמלצה של 50-50 במקרה שיש עוד משהו חוץ מראש אבל לדעתי המוכר לא ילך על זה

תודה רבה ולילה טוב!

אריאל

נ.ב. אשמח אם מישהו כאן מוכר את האוטו שלו בסביבות ה6000 או אם אתם מכירים מישהו כזה לשלוח לי בפרטי המון תודות

פורסם

אין סיבה להחליף מנוע עדיין, הוא יכול לסחוב עוד לפחות 150 אלף ק"מ אחרי טיפול ראש מנוע. מה גם שתוכל למצוא ג'סטי-ליאונה-לנסר שעושות את זה בעוד אנחנו מדברים.

אם המוכר מתחמק מאחריות על תקלות נוספות ברכב אני ממליץ להתרחק - הוא לא יודע מה הוא מוכר / מוכר כדי להיפתר מהרכב.

תוכל למצוא הרבה מאות אופציות אחרות בתקציב של 6000 ש"ח ומטופלות טיפול הרבה יותר מסור.

• תוכן חדש...