Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי גולף 1.6 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הציעו לי לקנות גולף 2005 שמורה מאוד, מאדם פרטי דרך חברים. הרכב עשה פחות מ-30,000 ק"מ.

המוכר מבקש עליה מחיר מחירון כפי שמופיע במחירון של yad2, בתוספת השקלול על הקילומטרז' הנמוך:

71,000+7,500 = 78,500 ש"ח.

מדובר בדגם comfortline 1.6 2005 אוטומטי עם טסט לשנה.

זה הרכב הראשון שאני קונה - עד עכשיו היה לי רכב חברה.

אני לא בנאדם שיסתובב לחפש ולבדוק מכוניות, כך שאני מייחס ערך לעובדה שהרכב שמור מאוד והמוכר אמין.

האם המחיר נראה סביר? אם לא, מה הוא מחיר סביר לרכב כזה?

תודה מראש

פורסם

הרכב נשמע טוב מאוד,אבל המחיר קצת מופרז לדעתי , הייתי בהחלט הולך על הרכב הזה וגם משלם מעל מחירון אבל לא 8 אלף מעל. במיוחד לא בתקופה כזאת.

...Our necessities are few but our wants are endless

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המוכר חזר אלי

ביקשתי ממנו את הדגם המדויק מרשיון הרכב, ומסתבר שלא מדובר ב-confortline אלא ב-trendeline.

הוא אומר שלא מצא את המחיר בלוי יצחק, ושהמחירון ביד2 הוא 70K. בנוסף הוא מבקש עוד 2000 על הקילומטרז' ועוד 1500 על אגרת טסט ששולמה (הרכב ימכר ללא טסט).

סה"כ - 73500 ש"ח.

בלוי יצחק אני רואה שני מחירים לטרנדליין: 63650 ו- 65320.

למה יש הבדל כל כך גדול בין המחירין בלוי יצחק לבין יד2?

מה דעתכם על המחיר?

פורסם

שוב המחירון... והפחד לצאת פראייר .אם הרכב שווה לך 73500 אז קנה אותו ותגמור עניין. הרכב נשמע טוב ,אבל המחיר לדעתי מופרז כמו שכבר כתבתי , עובדה שהמוכר טרם הצליח למכור אותו במחיר הזה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חברות הביטוח וכלל ישראל מחשבים את שווי הרכב לפי מחירון לוי יצחק.

אני לא רואה סיבה לשלם 8000 שקל מעל המחירון זה מוגזם.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...