Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לספר לכם על התאונה שהתרחשה היום בכביש 60 בשומרון, ברכב היו 4 נוסעים, 3 גברים ואשה, בני כ-19-20. 2 מהם הכרתי. בתאונה נהרגו 2 מכריי והאשה באופן מיידי.

נסיבות התאונה - כניראה שתיית יתר ונהיגה.

הרכב הישראלי התנגש במונית פלסטינאית כשרצה לעקוף משאית. כביש 60 הנו כביש מסוכן אם הרבה פניות וסיבובי ושטחים מתים.

הרכב הישראלי נחתך ל-2 לאורכו (!) ו3 נוסעים כולל הנהג נהרגו מייד. הרביעי שישב מקדימה מצד ימין ניצל.

היום בבוקר עשיתי סיבוב בעיר (אריאל) והעיר מלאה במתאבלים, 3 משפחות סובלות ביום שבת יפה שכזה לכאורה.

חברים, לא לשתות ולנהוג, לא לסמוך בנהגיה על אחרים ולא לעשות מעשים פזיזים - זה הורג אותנו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3671458,00.html

פורסם

יהי זכרם ברוך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קשה מאוד לצאת ממצב של תאונה חזיתית.

לפי הנאמר בוצעה עקיפה בדרך לא פנויה, אתה מוסיף שכנראה שגם הנהג היה שתוי.

לא צריך שתי סיבות מהסוג הנ,ל כדי לגמור את החיים, מספיקה אחת.

משתתף בצערך ובצער המשפחות.

האלפא מוכנה....

ואתה??

פורסם

השטח הוא מחוץ לקו הירוק.

אבל אני גר פה ועוד הרבה אנשים כמוני. אז, זאת ישראל לכל דבר, עם כל החוקים, המיסים והבירוקרטיה שלנו

פורסם
משתתף בצער המשפחות. האם המקום שבו קרתה התאונה הינו שטח ריבוני ישראלי?

האזור הוא אזור שלא סופח למדינת ישראל , בניגוד לגולן למשל , חוקי התנועה הם אותם חוקים , חוקי הפיזיקה הם אותם חוקים וכאב ההרוגים הוא אותו כאב.

יהי זכרם ברוך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מכיר את הכביש ואת הדרך שהם נסעו טוב מאוד, הייתי נוהג שם 4 שנים בכל יום בדרכי למכללה באריאל מירושלים.

אני חייב לציין שבכביש הזה אין שום חוקים, לפחות 5-6 פעמים הייתי צריך לרדת לשוליים כי מונית פלסטינית החליטה לעקוף ממול ולא עניין אותה שאני נמצא מולה.

נהגי המונית הפלסטינאיות נוהגים שם כמו חיות, ללא חוקים, ולא מעניין אותם מי נמצא על הכביש, בטח שלא קיים בשבילם דבר שנקרא קו הפרדה רצוף.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

גם אני מאריאל (אולי אנחנו מכירים?).

הייתי ליד בית של אחד מהם. ידידה טובה שלי קרובת משפחה של אחד מהם.

הייתה לי גם נסיעה ארוכה היום ויצא לי לחשוב על זה הרבה (במיוחד שאני מכיר את הכביש...).

יהי זכרם ברוך!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הגעתי היום לתיכון באריאל והייתה תחושה שונה, במיוחד בשכבה שלי (י"ב) שהרבה תלמידים לא הגיעו לשיעור כי

הם בהלוויה וכמעט כל השאר עצובים כי מדובר בנערים שכולם הכירו.

השורד שהוא שכן שלי יצא עם פגיעות קלות וגם השתתף בהלוויה הראשונה היום בבוקר.

יהי זכרם ברוך.

נ.ב. איך נוצר שהאוטו נחצה לשתיים כאשר מדובר בנסיבות של תאונה חזיתית?

פורסם

גם אני חשבתי על זה, בתאונה היו מעורבים 3 רכבים, הרכב הנפגע, המשאית שנעקפת והמונית הפלסטינית, כנראה המשאית והמונית הפלסטינית חתכו את הרכב בזמן שהנהג ניסה לחזור לנתיב שלו.

את הכביש שם אני לא מכיר, אבל אני מכיר את הכביש השני בשומרון (אלפי מנשה-עזון) והאנשים שם נוהגים כמו משוגעים, גם הישראלים וגם הפלסטיניים.

פורסם
השטח הוא מחוץ לקו הירוק.

אבל אני גר פה ועוד הרבה אנשים כמוני. אז, זאת ישראל לכל דבר, עם כל החוקים, המיסים והבירוקרטיה שלנו

אז מה עושה שמה מונית פלסטינית?

פורסם
אז מה עושה שמה מונית פלסטינית?

יש הרבה צירים מחוץ לקו הירוק שהם שטחי C (בשליטת ישראל) ומותר לפלסטינאים לעבור שם כי זה גם בדרכים לערים שלהם, כמו כביש 60, כביש ירושלים - ים המלח, הדרך למעלה אדומים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...