Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הינו האודי A-6 מנוע 2500TDI 180 כ"ס שנת 2001 אוטומטי

הייתי מעוניין בהמצלצות לסט צמיגים לרכב מידות הצמיגים הינם 205/55/16

מה אתם ממליצים

אני לא "נהג שודים" שצריך איזה צמיגי מרוץ אך מעוניין בצמיגים טובים מבחינת אחיזה , האקלים הישראלי , שלא יהיו כבדים כלומר הרכב גם ככה בגלל שהוא גדול ומונע בדיזל לוקח לו קצת זמן להאיץ אז הבנתם אותי

ובכלל לא הכי יודע מה יש לומר הרכב ידוע לכם ואני ישמח להצעות כמובן לא צמיגים במחירים אסטרונומיים

משהו טוב שמצדיק את המחיר ויעשה את העבודה בהתאם.

בתודה מראש

:roll:

פורסם

פשוט קנה צמיג איכותי מאחד מהיצרנים המובילים - מישלין, גודייר, פירלי, יוקוהמה, ברידג'סטון וכדומה. במידה שלך זה כנראה יעלה סביב ה-2000-2500 לרביעיה איכותית. לא הייתי חוסך כמה מאות שקלים וקונה משהו פחות טוב. בבטיחות לא מתפשרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...