Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה בתחום המכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, קוראים לי יאיר אני בן 17 והייתי רוצה לשאול אותכם משהו:

הייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזשהו מקום שאתם יכולים להמליץ לי עליו שאני אוכל לעבוד שם וללמוד על מכוניות.

בהודעה זאת הוסרו רצפים של שלוש נקודות ונוספו סימני פיסוק תקניים.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

קודם כל זה תחום הרכב ולא תחום המכוניות.

תחום הרכב הוא תחום אדיר, אתה צריך לתת לנו קצת יותר כיוון. אתה רוצה לעסוק במכירות? ייעוץ? תיקון? שיפור? וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הרכב, סליחה.

אמממ בעיקרון הייתי רוצה לעבוד במכירות או בתיקון בשביל ללמוד על רכב, אך אני מוכן לקבל כל הצעה שיש, גם בגלל העובדה שאני בן 17 אז לא נראה לי יש לי הרבה אופציות פתוחות.

בהודעה זאת הוסרו רצפים של שלוש נקודות ונוספו סימני פיסוק תקניים.

בנוסף, "חח" אינה מילה מקובלת כאן, אלא אם הכותב התכוון אליה במשמעותה המילונית. כנ"ל גם לגבי "אמממ".

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
שלום אנשים...קוראים לי יאיר אני בן 17 והייתי רוצה לשאול אותכם משהו...

הייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזשהו מקום שאתם יכולים להמליץ לי עליו שאני יוכל לעבוד שם וללמוד על מכוניות...

רק ביגלל העובדה שאתה בן 17 חברות הרכב יגידו לך בנימוס תחזור אלינו אחרי הצבא ביגלל שהם רוצים עובדים שהם אחרי שירות צבאי ולא לפני בהצלחה.

יניב

פורסם

שטיפת מכוניות זה הכי קרוב שתגיע לרכבים בגיל 17, צריך לעבודות האלה ניסיון לימוד וכמובן לסיים צבא.

ואם אין לך כיוון לאן ללכת לצה"ל אתה תוכל לבקש להיות מכונאי טנקים או משהו בסגנון ככה זה יפתח לך אופצייה בתחום הרכב בעתיד.

פורסם

יאיר,

עצתי לך היא לרדת מהעניין הזה כרגע.

אם תתחיל לעבוד במוסך, תקלוט הרבה הרגלים מגונים ותתקל בחוסר מקצועיות שיהפכו לחלק משיטת העבודה שלך בהמשך.

חבל להרוס משהו לפני שהתחלת. אני מבין את המניעים שלך, אבל ישראל היא לא המקום לעבוד "בתחום הרכב", במיוחד

במצבך - צעיר, חסר ניסיון וחדור מוטיבציה. אנשים ינצלו את זה ואתה רק תפסיד ותצא מבואס מהסיפור.

מצא לך איזשהי עבודה בחלוקת עיתונים או מקדונלד'ס או משהו כזה, תעמיק את הידע שלך בתחום ע"י עיון בפורומים וקריאת

מגזינים ומאמרים טכניים, ואחרי הצבא, תבדוק את האפשרות להשתבץ באולם מכירות או בשורות יבואן כלשהו. אני מבטיח לך

שהסבלנות וההתמדה במקרה הזה ישתלמו הרבה יותר מללכת עם הראש בקיר ולחפש כבר עכשיו עבודה בתחום. זהו אחד

המקרים בהם עדיף להיות חכם ולא רק צודק.

• תוכן חדש...