Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 431 החדש

tsachi1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטח מתכוון לקטע שבין מחלף ענבה לתחנת רכבת פאתי מודיעין, זה הקטע שבו ישנן עדיין עבודות רבות והכביש לא גמור. שאר חלקי הכביש נוחים.

Xbox12341

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כביש מעולה מבחינת איכות הסלילה, אך זוועתי מבחינת השילוט.

ישראל או לא? :roll:

נכון. אני כמעט ואיבדתי את היציאה לכיוון ראשון מערב (וכמעט עליתי לכיוון יבנה). יותר מידיי מסובך לפעמים הראשונות (עד שנתרגל).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ישנה בעיה ביציאה של עין הקורא. כל מי שרוצה ליסוע לכיוון פלמחים, נאלץ לחתוך 3 נתיבי נסיעה ואף לעלות קלות על אי-תנועה מסומן. בעקרון אסור לבצע זאת, אך לא מעטים עושים זאת ומסכנים את עצמם ואת הבאים על 42 מכיוון דרום.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הכל טוב ויפה אבל מהרגע שפתחו את הכביש למודיעין, כל השילוט מכיוון תל אביב לנס ציונה השתנה.

נסעתי עם כיוון השלט שרשום עליו "נס ציונה" , ובסופו של דבר הגעתי לרמלה.

הכל ממש מבובל וקשה להבין מה מתחבר למה.

למה הדברים בארץ לא יכולים להיות יותר פשוטים.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
כרגע המחלף ל-431 בנשרים עדיין סגור, להערכתי ייקח עוד חודש גג. כרגע הכי מהר זה כמו שעשית, לעלות על כביש 1 בדניאל, וימינה בענבה ל-431.

לגבי 444, אחרי שפנית ימינה על 443, יש מייד שמאלה (אחרי הרמזור) לכביש 1, כיוון י-ם. אם אתה רוצה לראשון - שוב חוזרים לפתרון של ירידה במחלף ענבה וימינה ל-431 (5 דקות עיכוב) - הפעם זה פתרון קבוע.

לקח חודש וחצי, היום פותחים.

פורסם

הכביש נפתח כבר כמו שהבנת.

ביום הראשון שנפתח לתנועה עשיתי עליו סיבוב בלילה, נהנתי נורא כביש טוב חדש ואני נורא אוהב לנהוג בחושך בלי האור הכתום המעצבן הזה (ביום שהוא נפתח התאורה לא הייתה). חשבתי שיהיה אפשר לסוע בשקט ו"להנות" אבל הייתה נוכחות משטרתית די כבדה, בהתחשב בעובדה שהייתי לבד.

לגבי השילוט הוא יכול מעט לבלבל, וכבר שמעתי כמה הערות לגביו, נו שוין אי אפשר לצפות לכביש טוב שמקצר וגם לשילוט ברור במדינה:)

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

התכוונתי למחלף נשרים, אם זה לא היה מובן.

היום פותחים לתנועה את הירידה מ-431 (מכיוון דר' מערב) ל-44, את העלייה מ-44 ל-431 (לכיוון דר' מערב) ואת העלייה מ-6 (לכיוון צפון) ל-431 (לכיוון מזרח).

• תוכן חדש...