Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 431 החדש

tsachi1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע האם הכביש ממודיעין לראשון נפתח כבר?

איפה הכניסה במודיעין אמורה להיות ?

ואיפה הכניסה בראשון?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניפתח כבר שבוע שעבר...!!

אחד הכבישים 4 נתיבים בלי פקקים אפילו בבוקר כלום!!

בקשר ליציאות אני לא מבין אבל תברר זה מקצר בהרבה בבוקר,בלי פקקים ביכלל!! :-P

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

כניסות מכיוון ראשון :

1: מאיילון, באיזור סופרלנד, דרומית ליציאה מאיזור תעשיה חדש או צפונית למחלף חולות

2. מאיזור כניסה לפלמחים, ממה שהיה פעם צומת "עין הקורא", סמוך למחלף גן רווה.

3. ליד תחנת הרכבת של ראשון, בצומת ראשון/נס ציונה

פורסם

אכן כביש מעולה ביותר. נסעתי אתמול מהשרון לראשון דרך כביש 6 ו 431 וזה פשוט תענוג.

רק עוד לא הבנתי: איך אני עולה עליו לכיוון מזרח אם אני בא בכביש 4 מצפון לדרום ?

ועוד משהו - איך הוא בדיוק מתחבר לכביש 40 ? דרומית לצומת רמלוד עשו עוד צומת ? באיזור של פיקוד העורף ? נסעתי בלילה ורק ראיתי שהמחלף הוא ליד נשר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כביש מעולה מבחינת איכות הסלילה, אך זוועתי מבחינת השילוט.

ישראל או לא? :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אכן כביש מעולה ביותר. נסעתי אתמול מהשרון לראשון דרך כביש 6 ו 431 וזה פשוט תענוג.

רק עוד לא הבנתי: איך אני עולה עליו לכיוון מזרח אם אני בא בכביש 4 מצפון לדרום ?

ועוד משהו - איך הוא בדיוק מתחבר לכביש 40 ? דרומית לצומת רמלוד עשו עוד צומת ? באיזור של פיקוד העורף ? נסעתי בלילה ורק ראיתי שהמחלף הוא ליד נשר.

אתה נכנס לנס ציונה דרך מחלף גן-רווה ואז במחלף עין הקורא אתה לוקח שמאלה לכיוון נס ציונה - כביש 431 מזרח.

לגבי כביש 40 לדעתי בהמשך 431 מזרח דרך היציאה של רמלה.

בהצלחה וכל טוב :)

Mazda 5 2007 2.0 Automatic

פורסם
כביש מעולה מבחינת איכות הסלילה, אך זוועתי מבחינת השילוט.

ישראל או לא? :roll:

לקח לי 3 ניסיונות לצאת ביציאה שהייתי צריך.

הפעם הכי זכורה לי הייתה כשנכנסתי לכביש ליד הרכבת בראשון ואיכשהו הצלחתי לאחר נסיעה קצרה בכביש לצאת ממנו באותה היציאה. :roll:

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

יש מחלף שיורד בדיוק על כביש 40, נקרא "רמלה-דרום" וממוקם ליד מושב מצליח. בנוסף, יש את מחלף נשרים (יחד עם כביש 6) שעדיין לא נפתח, מתחבר לכביש 44.

כביש תענוג. אתמול בבוקר נכנסתי ב-9:59 לאוטו ב"ישפרו סנטר" במודיעין, ובשעה 10:06 הייתי במחלף רמלה דרום (בכביש אחר זה לוקח בערך 35 דקות), נסיעה מהבית עד צומת גן הורדים (בין ראשון לנס ציונה) לקחה 19 דקות דרך כביש 1 ו-431 (לעומת בערך 40 דקות בדרכים אחרות), כשייפתח מחלף נשרים ל-431 זה יירד בעוד 5 דקות (כל התזמונים על כבישים ריקים. על שעות פקקים בכלל אין מה לדבר).

ממודיעין לת"א, לקח בערך 25 דקות, למרות שעשיתי סיבוב דרך רמלה/באר יעקב/ראשון/חולון/בת ים - מבחינת זמן זה זהה לנסיעה חלקה לגמרי בדרך הקצרה (כביש 443+ כביש 1).

הכביש הזה עושה עבור היישובים שמדרום ומזרח לת"א את מה שעשה כביש 6 לערי השרון הרחוקות והערים באיזור לכיש/מישור החוף. מקרב אותן בבת אחת לגוש דן, כך שהמרחק הופך לזניח.

מזכיר מאוד את ה-HIGHWAYS בתוך הערים בארה"ב, עם מחלפים מאוד קרובים אחד לשני שמאפשרים תנועה מהירה בתוך שטח צפוף וקטן יחסית.

חבל שבכל היציאות של ראשל"צ לא ציינו את שמות הרחובות - כי מי שלא מכיר טוב את הסביבה יתבלבל בקלות.

פורסם

למי שראה,כבר שלשום בערך פירסמו כתבה בידיעות אחרונות על הכביש הזה,שהוא מסוכן ביגלל שגדרות הביטחון שהותקנו בו הם לא תקניות או משהו בסיגנון,כמו כן חוסר תאורה באיזשהוא קטע ליד מודיעין.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני עובר בכביש הזה כמה פעמים ביום מאז שהחלקים הראשונים נפתחו...

השילוט פשוט דפוק !!!

יצא לראות כבר כמה תאונות של אנשים שהאטו כדי להבין מה הולך שם למעלה בשלטים ונכנסו בהם מאחורה :-(

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

כביש 431 מתחיל בעיר מודיעין (צומת הרח' יצחק רבין פינת רח' החשמונאים).

לאחר מכן מגיעים למחלף ענבה, שמחבר אותך לכביש 1.

לאחר מכן תגיע למחלף נשרים שיחבר אותך לכבישים 44, 6 ו-424.

לאחר מכן תפגוש את מחלף רמלה דרום שיחבר אותך לכביש 40.

אח"כ תגיע למחלף נס ציונה שיחבר אותך לכביש 4313.

המחלף שאחריו הוא מחלף ראשונים (כביש 412), עין הקורא (כביש 42, 4311),

מחלף ראשון דרום שיחבר אותך לכביש 4 ובהמשך ישנו מחלף קריית ראשון ומבוא איילון (כביש 20).

אחד הכבישים הכי מדהימים שנסעתי בהם, אף על פי שעדיין ישנם הרבה מפגעים בטיחותיים. מקצר דרכים בזמנים שלא הייתי מאמין לעולם. מומלץ לעשות נסיעה רק כדי להכיר את הכביש ולהבין איזו אוטוסטרדה צמחה במרכז הארץ.

Xbox12341

• תוכן חדש...