Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 431 החדש

tsachi1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש מדהים נסיעה חלקה ביותר נתיבים רחבים

אתה מרגיש תמיד שאתה נוסע 20-30 קמש פחות וזה קצת מסוכן

בעיקרון תענוג של כביש אבל שילוט גרוע

מהיום שפתחו אותו אפילו רק בקטע של ראשון יש שם בלאגן

אפילו אני שאני מכיר את ראשון דיי טוב יצא לי לפספס יציאה ולהגיע למצב שהייתי זקוק לרוורס

(במזל זה היה שבת בבוקר והכביש היה ריק)

ממליץ מאוד לנסוע עליו אבל לברר עם מי שמכיר מראש את הכניסות והיציאות

נסיעה בטוחה ומהנה לכולם!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד לא יצא לי לבדוק אבל מה שחשוב לי אישית: זה אומר שגם אפשר לרדת למודיעין מכביש 1 במחלף ענבה החדש הזה ? (כשמגיעים מכיוון ת"א)

פורסם

פעם בשנה הייתי צריך להגיע לנס ציונה ונתקלתי בכביש ומחלפים חדשים.

צלחתי בלי טעיות גם הלוך וגם חזור.

שילוט לא ברור ב-100% אבל סביר בהחלט.

יש הרבה כניסות ויציאות שיושבות אחת על הראש של השני - לדעתי הבלבול נובע בעיקר מזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש איפשהו תרשימים של המחלפים בכביש הזה?

כי השילוט, כפי שכתבו פה כבר, ג-ר-ו-ע.

ספציפית - מי שמגיע מכביש 42 (מכיוון דרום, מרחובות נניח), איך אמור לעלות על הכביש לכיוון מערב?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אפילו אני שאני מכיר את ראשון דיי טוב יצא לי לפספס יציאה ולהגיע למצב שהייתי זקוק לרוורס

(במזל זה היה שבת בבוקר והכביש היה ריק)

נכון שאני מתנפל אעליך בלי שאנחנו אפילו מכירים, אבל אתה אדיוט. מה שעשית הוא אחת הפעולות היותר מסוכנות ומטומטמות שאפשר להעלות על הדעת (נסיעה בניגוד לכיוון התנועה בכביש מהיר), וזה ממש לא משנה אם הכביש ריק. מספיק אחד שלא שם לב - והוא טס אליך בלי שתספיק לעשות שום דבר.

סע למחלף הבא, עוד כמה ק"מ ולא תסכן את עצמך ואת האחרים.

עוד לא יצא לי לבדוק אבל מה שחשוב לי אישית: זה אומר שגם אפשר לרדת למודיעין מכביש 1 במחלף ענבה החדש הזה ? (כשמגיעים מכיוון ת"א)

כאשר מגיעים מכיוון ת"א - אפשר להיכנס למודיעין. אתה יורד ימינה במחלף ולוקח את השמאלי. זה מביא אותך לישפרו סנטר (זהירות, יש שם מעקף מסוכן, שתי פניות חדות עם הרבה לכלוך על הכביש) וממנו לחלקה הדרום מזרחי של העיר.

יש איפשהו תרשימים של המחלפים בכביש הזה?

כי השילוט, כפי שכתבו פה כבר, ג-ר-ו-ע.

ספציפית - מי שמגיע מכביש 42 (מכיוון דרום, מרחובות נניח), איך אמור לעלות על הכביש לכיוון מערב?

תרשים יש כאן.

כביש 42 לא מגיע מרחובות, אלא מאשדוד (דרך יבנה, עיינות ועין הקורא) לגן רווה, הכי טוב לעלות ממנו על 431 הוא במחלף עין הקורא. כאן יש פירוט של כל המחלפים על כביש 431.

פורסם

WIL - אתה יורד מכביש 42 ביציאה שלפני הרמזורים בעין הקורא (שזה קצת אחרי הכניסה למושב בית חנן).

היציאה שם מתפצלת לשניים, אתה לוקח את הנתיב הימני ביותר, ויוצא באפשרות הראשונה.

מגיע לרמזור הראשון, לוקח שמאלה (זה נמצא על כביש הגישה לפלמחים).

עובר מתחת לגשר, מגיע לעוד רמזור, שוב לוקח שמאלה.

אתה על 431 לכיוון מערב.

כן, החיים לא פשוטים :-)

פורסם
כאשר מגיעים מכיוון ת"א - אפשר להיכנס למודיעין. אתה יורד ימינה במחלף ולוקח את השמאלי. זה מביא אותך לישפרו סנטר (זהירות, יש שם מעקף מסוכן, שתי פניות חדות עם הרבה לכלוך על הכביש) וממנו לחלקה הדרום מזרחי של העיר.

8) אני מכיר את המעקפים העקומים האלה מהכיוון השני (יציאה ממודיעין לכביש 1) דרכו אני נוסע כל יום. מאז הפתיחה אני רואה שיש גם תנועה נגדית אבל לא הייתי סגור מאיפה היא מגיעה (כ"כ הרבה חיכינו לחיבור של 1 גם בירידה למודיעין, שתהיה כניסה נוספת לעיר וממש מוזר לי שכבר פתחו ולא הזכירו מילה בשום מקום, שום מקומון, רק מתייחסים לכך ש-431 נפתח ומגיע לראשון).

פורסם

אכרן כביש משובח ושילוט גרוע - ומה שיותר גרוע - יש מקומות קטנים ייעודיים למשטרות עם הלייזרים שלהם - כבר נראתה ניידת לוזרת בכביש...

פורסם
8) אני מכיר את המעקפים העקומים האלה מהכיוון השני (יציאה ממודיעין לכביש 1) דרכו אני נוסע כל יום. מאז הפתיחה אני רואה שיש גם תנועה נגדית אבל לא הייתי סגור מאיפה היא מגיעה (כ"כ הרבה חיכינו לחיבור של 1 גם בירידה למודיעין, שתהיה כניסה נוספת לעיר וממש מוזר לי שכבר פתחו ולא הזכירו מילה בשום מקום, שום מקומון, רק מתייחסים לכך ש-431 נפתח ומגיע לראשון).

אני מניח שתוך כחודש יגמרו גם את המחלף הזה וגם את מחלף נשרים. היה דחוף לחברה (דניה סיבוס של לבייב) לפתוח את הכביש כי הם מקבלים כסף מהמדינה מהרגע שהכביש בשימוש, וגם כך הם טוענים להפסדים גדולים על הפרוייקט (לא בטווח הארוך, כי יש להם הסכם עם המדינה, אבל כרגע הם קצרים במזומנים, כמו כל החברות בבעלות לבייב).

פורסם
נכון שאני מתנפל אעליך בלי שאנחנו אפילו מכירים, אבל אתה אדיוט. מה שעשית הוא אחת הפעולות היותר מסוכנות ומטומטמות שאפשר להעלות על הדעת (נסיעה בניגוד לכיוון התנועה בכביש מהיר), וזה ממש לא משנה אם הכביש ריק. מספיק אחד שלא שם לב - והוא טס אליך בלי שתספיק לעשות שום דבר.

סע למחלף הבא, עוד כמה ק"מ ולא תסכן את עצמך ואת האחרים.

.

אני מסכים איתך שזה היה מעשה די אידיוטי ואני מודה בטעותי!

לא מנסה להצדיק את עצמי אך המרחק היה כ20 מטר ועשיתי זאת על השוליים.

בעיקרון היום אני יודע שהמצב הכי גרוע שיכול לקרות זה לרדת לאיילון ולצאת לכיוון מערב ראשון עיכוב במקרה הכי גרוע של רבע שעה.

אז תלמדו מהטעות שלי ואל תחזרו עליה!

נסיעה טובה ובטוחה לכולם!

פורסם
כביש מעולה מבחינת איכות הסלילה, אך זוועתי מבחינת השילוט.

ישראל או לא? :roll:

כביש מהיר, סלילה טובה, שילוט גרוע.

אמממממ... ישראל? נשמע יותר כמו צרפת :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עוד 2 שאלות בעניין הכביש הזה לווידוא כאמצעי הגעה אינטרגלקטי מאיזור ראש העין/אפק לראשל"צ.

אתמול נסעתי בכביש 6, לא זכרתי אם יש יציאה ממחלף נשרים ל431 או לא, אז עברתי בדניאל מכביש 6 לכביש 1, ובמחלף ענבה החדש יש יציאה נוחה ישר ל 431 מערבה.

היום אמרתי ננסה להתחכם, והמשכתי ב 6 עד מחלף נשרים, אבל זה נראה שאין משם יציאה ל 431 בכלל, אלא רק לכביש 44 בכיוון רמלה, וכך אכן נסעתי עד מחלף רמלוד ואז דרומה ב 40 הפקוק באיזור פיקוד העורף עד לעליה ל 431. יש אלטרנטיבה ?

שאלה שניה - אם אני נוסע ב 444 (כביש המחצבות) דרומה במקום בכביש 6, יש דרך אחרת להתחבר ל 431 חוץ מימינה ב 443 עד צומת בן שמן ואז שמאלה (דרומה) ב 40 שוב ? יש איך להתחבר מ 444 לכביש 1 בכיוון ירושלים למשל ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כרגע המחלף ל-431 בנשרים עדיין סגור, להערכתי ייקח עוד חודש גג. כרגע הכי מהר זה כמו שעשית, לעלות על כביש 1 בדניאל, וימינה בענבה ל-431.

לגבי 444, אחרי שפנית ימינה על 443, יש מייד שמאלה (אחרי הרמזור) לכביש 1, כיוון י-ם. אם אתה רוצה לראשון - שוב חוזרים לפתרון של ירידה במחלף ענבה וימינה ל-431 (5 דקות עיכוב) - הפעם זה פתרון קבוע.

פורסם

היום ניסיתי את הירידה החדשה מ-1 למודיעין. תענוג, 5 דק' מבן-שמן לבית (במקום טיול כפול ומשולש דרך 443 ולחצות את כל מודיעין). זה עכשיו בלילה, בשעות עומס זה קצת יגדל אבל האופציה השניה הרבה יותר.

לא יודע למה, אבל נראה שיש הרבה עקומות וסיבובים מיותרים אבל אני לא מתלונן :twisted: (אולי רק על זה שאין תאורה בכלל והכל עדיין אתר בניה עם סימונים בעייתיים, ציוד זרוק, כביש מלוכלך ומפתיע אבל חפיף).

• תוכן חדש...