Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין להחליף את המגבר ה KICKER MX350.4 שלי למשהו יותר איכותי לטובת טוויטרים (כרגע הוא עובד על 2 ערוצים בלבד).

ראיתי שמישהו כבר פתח שרשור לגביי המלצה למגברים שמתאימים לטוויטרים אז לא אשאל את אותה שאלה ואסתכל בשרשור שלו על ההמלצות שלכם אך יחד עם זאתיש לי מספר שאלות:

1. מה ההספק הנדרש לטוויטר? אל תשאלו מה יש לי היום כיון שאני רוצה מגבר שיתאים ל MT22 שיש לי היום וגם אולי לפיקולו שיהיה לי "מחר" או בכלל לרוב הטוויטרים.

2. ראיתי שמוכרים בפורום 2 מגברי AUDISON שנראה על פניו שמתאימים לטוויטרים, דגם אחד LR230 שאם אני לא טועה עם הספק 2X40 ודגם שני LR 3022 עם הספק של 2X22.

3.אשמח גם לקבל חוות דעת על הST60 של GENESIS

אשמח לקבל חוות דעת על 3 דגמי המגברים הללו, אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם מלבד ההספקים ואם יש עדיפות לאחד מן הדגמים, והאם אלו נחשבים מגברי היי אנד והכי חשוב איך הם לעומת המגבר הקיים שלי והאם לדעתכם ארגיש הבדל משמעותי.

אם בכל זאת מישהו רוצה לתת מספר דגמים של מגברים אחרים ואיכותיים לטובת הגברת טוויטרים עם תקציב של עד 1200 למגבר יד שנייה, יש לי את היכולת גם להביא מחו"ל ולכן אני לא בהכרח אקח את אחד ה AUDISON's אלא אם תגידו אחרת :-).

עוד משהו קטן, אני מתכנן לעבור להגברה אקטיבית (יש מספר מכשולים שעדיין לא התגברתי עליהם ולא אפרט) אך כל עוד אני בהגברה פאסיבית האם עדיין ארגיש בשינוי עם החלפת המגבר.

תודה מראש לכולם.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

טוב אז אנחנו לא שואלים מה יש לך היום אז אנחנו נענה לך "מחר"

סתם אם אתה מיתכוון להגביר סט שלם פאסיבי עם מגבר כזה עדיף שתישאר עם הקיקר שלך

לגבי הגברה לטוויטר הרוב יגידו לך בין 30 ל-60 פלוס מינוס

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא צריך להצמד למספרים נמוכים רק כי זה טוויטר. אצלי הטוויטרים [MT22] מקבלים זוג ערוצים מהVRX, [שמוציא 4X110]

המגברים שציינת אינם מגברי היי-אנד, אך הינם מגברים מצוינים לטוויטרים.

אני מגביר את המידריינג'ים שלי, הL4, באמצעות stereo 100 של ג'נסיס ומאד מרוצה. הST60 מעולה עבור טוויטרים.

פורסם

אני אישית לא אהבתי שילוב של AUDISON עם טוויטרים של מורל ,הטוויטר צורם מידי לטעמי ואין לו את הרכות וסאונד חם בהשווה לגנסיס ST60.

פורסם

תודה רבה, עזרתם לי מאוד, אמרו לי שלא מומלץ לשים מגבר חזק על הטוויטרים ואפילו עם GAIN סגור כי לא ניתן לדעת כמה הוא מוציא ושלא ישרוף את האלמנטים, חשבתי במקור להחליף אתה ORION שיש לי + הKICKER ולהביא מגבר 1 4 ערוצים חזק מספיק למידים ומצד שני גם עדין כלפי הטוויטרים, משהו כמו 4X130, יש לי הייבריד של מורל, השאלה אם מסוכן או לא כיון שאני רואה שכן מגבירים טוויטרים עם מגברים כמו 75.4.

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אצלי ה-L1PRO מקבל 100W מה-BILLET SIX שהם למעשה 130W, מסוכן? לא אם אתה יודע מה אתה עושה, אין שום בעיה לשים גם מונובלוק על טוויטר כל עוד אתה יודע מה אתה עושה, עיין ערך הרכב של סקוט בוולדה הבעלים של HAT, דואל מונו אקסטרים של GENESIS לטוויטר. :)

פורסם

כמו שדני אמר לא צריך להילחץ כול עוד אתה יודע מה אתה עושה.

ואם אתה חושב על סופירמו אין לך מה לדאוג הוא 200רמס טוויטר.:wink:

פורסם

הוא 200 אראמאס תלותי בנקודת החיתוך, 200 וואט ב3.2 זו לא בעיה לטויטר אבל 200 ב1.8 זה סיפור אחר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בגדול - אם אתה חותך את הטוויטר נכון אתה יכול להושיב אותו כמעט על כל ערוץ הגברה שיתחשק לך.

מעשי, טוויטרים ממש לא דורשים מעבר לוואטים בודדים בשביל לעבוד היטב.

אני מגביר CR101 שהוא מאוד מקביל לסופרימו בנתונים שלו על מגבר שמספק לו 20וואט סה"כ והם נשמעים מצויין.

אליקו לא אהב את התשלובת של סטריאו 60 עם סופרימו למשל.

אני גם מאוד אוהב מגברים של קיקר וחושב שהם שילוב מוצלח עם מוראל.

ככה שבסופו של דבר זה עניין של התנסות ושל טעם אישי.

אני אומר לך שמאוד אהבתי את התוצאה של הסופרימו פיקולו ברכב של EDDY - הייתי שואל אותו על איזה מגבר הם יושבים - זה היה הרכב היחידי ששמעתי בו סופרימו ועוד פיקולו ולא היה בו משהו צורם או מתכתי - שזו היתה הסיבה שרכשתי בסוף CR101...

אצל EDDY הפיקולו נשמעים כמו שטוויטר של מורל צריך להשמע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוויטר משתמש בוואטים בודדים כדי לפעול בצורה מיטבית. אין שום פסול או בעייה לחבר מגבר עם 700,567 RMS לטוויטר, אך הוא ישתמש ב0.0005% מהכוח הפונטנציאלי.

גם המגברונצ'יקים של אודיסון שנותנים 20-30 RMS לערוץ יהיו די והותר.

החסרון היחיד מבחינתי עם האודיסון LR3022 ואני משער שגם עם ה 230 הוא שהם מגברים מאוד בהירים, יש להם ממש גוון צליל מיוחד שניתן לשים אליו לב מאוד בקלות. אם אתה אוהב לשמוע את ה-כל אז מצויין, אם לא אז חפש מגבר אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בקשר לאודיסון שאני מוכר, הוא משודך לXETEC-t26 שהם כבר טוויטרים דיי חדים והם נשמעים פשוט מעולה עליו.

אם כבר, אז חיבור של טוויטר של מורל שהם יחסית דיי אנמיים למגבר הזה יעשה להם רק טוב ויעיר אותם קצת.

המגבר הזה יחזיק ללא שום בעיה כל טוויטר.

כמו שכבר נכתב, טוויטר משתמש בוואטים בודדים לעבודה כך ש-22RMS מספיק די והותר לרוב הטוויטרים הקיימים.

מה שאני כותב, נכתב מניסיון עם המגבר הזה. הST-60 מגבר מעולה לטוויטרים, מעולה. אבל יקר בהרבה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

איך המגבר הזה PPI DCX- 1000.4 להגברת מורל הייבריד וטוויטרים MT22, הוא מוצהר 4X 125, (הבנתי שהוא בעקרון מוציא בפועל טיפה יותר) האם מסוכן לחבר אותו לטוויטרים, האם לדעתכם ארגיש הבדל בסאונד מול ה Kicker?

שאלה נוספת, היום ההייבריד מחוברים לOrion 6002 שמוציא 150 לערוץ (ב13.8), האם ארגיש הבדל כאשר אחבר את ההיבריד ל PPI, יש פחות עוצמה השאלה אם קריטי והשאלה האם ה PPI יותר איכותי?

פורסם

אין שום סכנה, אבל למה לך לעשות את זה?

בזבוז של שני ערוצים ממש חזקים על טוויטרים.

קנה שני מגברים איכותיים, אחד חזק לטוויטרים ואחד חלש יותר ואיכותי לטוויטרים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

על מנת לחסוך בצריכת חשמל אני מעוניין להמיר את ה ORION וה KICKER למגבר אחד ודרך אגב אני חושב ש ORION הוא מגבר איכותי ולא רע בכלל אם אני אלך על תצורה של 2 מגברים כפי שהצעת אני לא רואה שום סיבה להחליף את ה ORION.

אשמח לקבל תגובה על ה PPI.

• תוכן חדש...