Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי, שחזר לשישישבת מהצבא, יצא עם חברים שלו, ולקח את היונדאי. חברים שלו שתו, ואחד מהם שתה יותר מידי, והקיא על השטיח האחורי בצד של הנהג.... את השטיח אחי היקר שטף, וגם שם על הריפוד שמתחת לשטיח (שגם הוא התלכלך בקיא) שמפו לשטיחים, אבל הצנחה נשארה באוטו. היום שמתי שוב שמפו, ואחר כך שואב, והברקתי את האוטו עם ספרי בתיקווה שריח המסטיק שלו, ירסן את הריח המצחין... אלב עדיין נשאר ריח...

מה עושים במקרה כזה???

פורסם

טיפ ראשון, חשוב מאוד לעבוד עם שואב אבק שמסוגל לשאוב נוזלים - אם לא, זה עלול לקחת נצח.

טיפ שני, לנקות - והרבה.

חומרי ניקוי:

מים פושרים עם סבון טכסטיל או אבקת כביסה - ואפשר גם תרסיס לניקוי שטיחים לרכב.

לספוג את השטיח באחד מהנ"ל - ולשאוב - וחוזר חלילה.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סביר להניח שהניקוי לא היה מיידי והבעיה במצבים כאלה שהריח פשוט נספג בכל הרכב.

היתה לי בעייה כזו גם ב-307 אחרי שנשפך לי מרק כתום בבגז' (עם איך שאני נוהג זה לא ממש הפתיע את אשתי :lol: ) וניקיתי למחרת בבוקר אבל הריח נשאר עם הרכב עד שהחזרתי אותו לחברה.

מקרה שני קרה לאחרונה עם הכלבה שלי שהקיאה ברכב וכל חומרי הניקוי שבעולם לא עזרו.

הפתרון הוא להשתמש במבשמים חזקים שיעלימו (וייתגברו) על הריח.

יש את המוצר של הייז שזה כמו ג'ל בתוך משטח זכוכית עגול עם גלים באמצע, הוא די חזק למרחב קטן וסגור כמו רכב.

חוצמזה פשוט לסוע הרבה עם חלונות פתוחים ולתת לרכב להתאורר.

במוקדם או במאוחר הריח יעלם :)

• תוכן חדש...