Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב חדש 115K+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר נעולים על טויוטה אז גם אני ממליץ לחכות (לא יודע אולי כבר יש) ולקנות את הדגם האוטומטי. וזאת מכמה סיבות בנוסף לכל מה שנאמר כאן החסכון בדלק של הגיר הוא לא משמעותי יחסית למכוניות עם מנוע דומה וגיר אוטומטי.

גם אם אתה תחשוב שהגיר הזה מעולה, נוח ,חסכוני וכו' 90 אחוז מהישראלים בטוחים שהגיר הזה חרא- מה שאומר שוק יד שניה בעייתי מאוד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
.

אני יש לי אוטו שהוא בכלל תיבת הילוכים טיפטרוניק,ועד היום אני אוהב גם לנהוג בקורולה הרובוטית כי היא בכלל לא כמו שאתה אומר.

אתה מודע לעבודה שטיפטרוניק זה לא סוג של גיר אלא מצב הפעלה?

גם בקורולה קיים מצב הפעלה זה.

בכל מקרה, ישנם גירים רובוטיים מוצלחים יותר מזה שקיים בקורולה.

אני האחרון שיפסול דברים כאלה, אבל העניין הוא שצריך להכניס לראש (ולא כולם מבינים את זה), שצורת הפעולה וההתייחסות צריכה להיות כמו לגיר ידני, ולא אוטומטי.

!AWDSOME

פורסם

קורולה אוטומטית עולה 126K ואין בה ESP ו6כריות. אני בהחלט חושב שלקורולה עם גיר רובוטי צפויות קשיים בעת מכירה.

פורסם
תתחדש.

היו שתיי תקלות באוטו:

1.זה לא ממש תקלה אבל המסך של המערכת באוטו היה סדוק החליפו לנו במסגרת אחריות.

2.בסביבות ה12000 ק"מ הגיר לא היה תופס בעליות ברגע שהיא עוזבת את הברקס,ז"ת ברגע שעוזים את הרקס האוטו לבד משחרר מצמד כדי שיתחיל להתקדם לאט לאט ולא יתדרדר אחורנית בצורה מוגזמת בלי שתלחץ על הברקס,וגם הגיר התחיל לדפוק בהורדת הילוכים,בקיצור היתה איזה תקלה קטנה שרואים שהגיר מפקד בצורה מוזרה,במוסך איפסו את מחשב הגיר במסגרת אחריות ותפו תפו עד עכשיו הכל מצויין ומתפקד כמו שצריך ואפילו הגיר כרגע עובד הרבה יותר טוב והרבה יותר זול מאז שהאוטו יצא מהחברה.

חוץ מזה הכל מצויין ברוך השם :-D.

תתחדשו.

פעם ראשונה שאני נתקל ב" טפו טפו טפו" בקשר לטויוטה. :shock:

מילא אני, עם הגולף, שמפחד מהאחריות הקצרה, אבל טויוטה? בעיות? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קורולה אוטומטית עולה 126K ואין בה ESP ו6כריות. אני בהחלט חושב שלקורולה עם גיר רובוטי צפויות קשיים בעת מכירה.

במחיר הזה הייתי קונה גולף בלי לחשוב פעמיים

פורסם

יש גולף סדאן? כי הם מעוניינים בסדאן. חוצמזה, בעיניין השאלה הראשונית שלי, מתי הדגם עם התיבה האוטומטית מגיע?

פורסם
יש גולף סדאן? כי הם מעוניינים בסדאן. חוצמזה, בעיניין השאלה הראשונית שלי, מתי הדגם עם התיבה האוטומטית מגיע?

הג'טה היא תצורת הסדאן של הגולף בצורה כזו או אחרת.

ג'טה היא בדיוק עונה על הגדרת גולף סדאן והיא תוכננה ככזאת.

דגם אוטומתי של קורולה כבר נמצא בארץ או אי-שם באוקאנוס ההודי בדרכו לכאן. אבל כל המשלוח מכור. אין צפי בינתיים מתי משלוח הבא.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

טוב,את שלי אמרתי,והעתיד כבר יראה שהגיר הזה אמין,בכל מקרה לך על מה שנוח לך ולהורים שלך.

נ.ב. דגם הGLI PLUS מגיעה עם 7 קריות אויר ולא 6,שתי כריות וילון,וכרית ברכיים לנהג,וגם מערכת בקרת יציבות שבטויוטה היא נקראת VSC ולא ESP.

והיא עולה 2500 שקל יותר מGLI,הכל שיקול דעת של הקונה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...