Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב חדש 115K+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי נכנסו לסוכנות טיוטה והזמינו טיוטה קורולה GLI. אני חושב שניתן לקחת משהו טוב יותר במחיר הנ"ל.

מדובר על מכונית משפחתית עם תא מטען גדול יחסית.

צריכת דלק נמוכה וכו.

ד"א, האם זה אומר שהם הזמינו קורולה משנת 2008, או שכבר היתה השקה ל2009?

תודה רבה!

פורסם

הם כבר הזמינו, זאת עובדה וגם החלטה שלהם.

אני רק מקווה שהם ביצוע נסיעת מבחן כדי לראות שהם מסתדרים עם הגיר של קורולה.

לפי השיטה החדשה, כניראה שברישיון הרכב יהיה רשום שהרכב מייוצר ב 2008 אבל עלה לכביש ב 2009.

או רק תאריך העליה לכביש.

מה שמשנה מבחינת המחירון זה מועד העליה לכביש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניתן לבטל הזמנה ולקבל כסף חזרה בכל שלב לפני ששילמת את מלואו הסכום. לא מתחילים לשחרר מהמכס לפני שכסף נכנס כי אחרת הם תקועים עם רכב שחייבים להוציא לו רשיון רכב ולרשום על עצמם.

פורסם

כן . לא משנים את הרכב כל שנה. לעיתים משנים כל מיני דברים קטנים כמו אבזור או ריפוד אבל לעיתים גם זה נשאר זהה לגמרי.

...Our necessities are few but our wants are endless

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תתחדש.

ברשיון יהיה רשום אך ורק תאריך עליה 2009.

בקבלה שתקבלו מטויוטה יהיה רשום שנת ייצור 2008,אך זה לא משנה,כי ברגע שתמכרו את האוטו אף אחד לא יסתכל על הקבלה אלא על הרשיון והוא יהיה 2009,אני בטוח ב100%.

שתדע ההורים שלך יסתדרו עם הגיר מהר מאוד ואפילו יאהבו אותו,אמא שלי בת 51 קנתה את הקורולה החדשה במאי 2007 כדגם 2008,כי ב2007 עדיין היה החוק הישן שכתוב ברשיון שנת ייצור 2008 למרות שהאוטו עלה במאי 2007,זה היה הגל הראשון לארץ של הטויוטה קורולה החדשה,אחרי שנה ו9 חודשים האוטו עכשיו עם 27000 ק"מ , ואמא שלי מרוצה ממנו מאוד התרגלה לגיר מהר מאוד ואוהבת לנהוג באוטו ולא חושבת למכור אותו בכלל.

היו שתיי תקלות באוטו:

1.זה לא ממש תקלה אבל המסך של המערכת באוטו היה סדוק החליפו לנו במסגרת אחריות.

2.בסביבות ה12000 ק"מ הגיר לא היה תופס בעליות ברגע שהיא עוזבת את הברקס,ז"ת ברגע שעוזים את הרקס האוטו לבד משחרר מצמד כדי שיתחיל להתקדם לאט לאט ולא יתדרדר אחורנית בצורה מוגזמת בלי שתלחץ על הברקס,וגם הגיר התחיל לדפוק בהורדת הילוכים,בקיצור היתה איזה תקלה קטנה שרואים שהגיר מפקד בצורה מוזרה,במוסך איפסו את מחשב הגיר במסגרת אחריות ותפו תפו עד עכשיו הכל מצויין ומתפקד כמו שצריך ואפילו הגיר כרגע עובד הרבה יותר טוב והרבה יותר זול מאז שהאוטו יצא מהחברה.

חוץ מזה הכל מצויין ברוך השם :-D.

תתחדשו.

פורסם

אם כבר קורולה, הייתי מחכה לדגם עם התיבה האוטומטית.

דובר רבות על התיבה של הקורולה,היא לא מהתיבות הרובוטיות הטובות, יש המון בעיות.

בנוסף מדובר ברכב עם 4 כריות אוי בלבד ללא מערכת ESP,אלה דברים שלא הייתי מוותר עליהם בשום צורה!

לא חסר מכוניות אחרות אם כבר מתעקשים לקנות חדש

הייתי שוקל את הגולף החדשה למרות שהיא קצת יותר יקרה,היא עדיפה עשרות מונים על הטויוטה

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אם כבר קורולה, הייתי מחכה לדגם עם התיבה האוטומטית.

דובר רבות על התיבה של הקורולה,היא לא מהתיבות הרובוטיות הטובות, יש המון בעיות.

בנוסף מדובר ברכב עם 4 כריות אוי בלבד ללא מערכת ESP,אלה דברים שלא הייתי מוותר עליהם בשום צורה!

לא חסר מכוניות אחרות אם כבר מתעקשים לקנות חדש

הייתי שוקל את הגולף החדשה למרות שהיא קצת יותר יקרה,היא עדיפה עשרות מונים על הטויוטה

אם אין לך נסיון עם הרכב אז בבקשה,אל תבלבל לאנשים את המוח,מהשטויות ששמעת,למה שטויות!!!,כי כל אלה שקנו מאזדה 3 או פורד פוקוס ומקללים את הרגע בגלל צריכת דלק גבוהה מאוד יחסית לקורולה ולא יודע מה עוד,מתחיל להפליץ שטויות ושמועות על אוטו כל כך מוצלח בגלל שזה מפריע לו.

יש לאמא שלי קורולה 2008 עם 27000 ק"מ,האוטו מבצע את עבודתו בנאמנות נוחות איכות שמירת ערך ואמינות,היתה פעם אחת ב12000 ק"מ נקישה בגיר,איפוס מחשב גיר סודרה הבעיה ומאז ברוך השם הכל פיקס.

אז תפסיקו לבלבל,אם לך לא מתאים גיר רובוטי ,אתה זקן מדי ופוחד שהאוטו יחזור טיפה אחורי או להרגיש החלפת הילוך אז זה לא אומר שכולם אותו דבר כמוך.

אני יש לי אוטו שהוא בכלל תיבת הילוכים טיפטרוניק,ועד היום אני אוהב גם לנהוג בקורולה הרובוטית כי היא בכלל לא כמו שאתה אומר.

נ.ב ,הגיר הרובוטי הוא בכלל לא חדש,יש בטויוטה יאריס מזמן ורינו טוינגו ועוד הרבה מכוניות.

וגם מכוניות איטלקיות כמו אלפא עם תיבת הילוכים סלספיד,וכמובן איך לא, פירארי מזראטי וכו...,הם חשבו על התיבה הזאת לפני כולם,ג'רמי קלארסון אגב דיבר על ההרגשה הזאת בין העברת הילוכים במבחן שלו עם הפרארי 360 שהוא ממש לא מתאים למכוניות ספורט,אבל למכונית משפחתית שבנויה לנסיעות נורמליות ולא לכסאח במסלול מרוצים.

לאחרונה VAG לקחו את התיבה והוסיפה קלאטש כדי לא להרגיש את החלפת ההילוכים.

למה עשו זאת ולא המשיכו רק עם אוטומטיות בגלל שהתיבה הזאת מוצלחת,נקודה.

היא חלקה,מנוע האוטו עובד חלק ובקלילות , חסכונית בדלק,לא אוכלת את הברקסים, בדיוק כמו כל תיבה ידנית,רק שעבודת הקלאטש אוטומטית.

פורסם

אני יגיד לך ככה.

אני מוכן, ואני לא מגזים, אני מוכן לקבל סופר מיני שעושה 8 ק"מ לליטר, העיקר שיהיה בה גיר טוב (ע"ע DSG).

וזה אני אומר מנסיעה על הטויוטה, ההדרדרות בעלייה שהיא עושה היא מוגזמת, ולא בגיר של פיאט פונטו שנסעתי עליה ובטח ובטח לא בגיר DSG שיש עכשיו בפולקסוואגן טוראן שלי אין התדרדרות שכזו.

עזוב את זה, העברת ההילוכים בין הילוך ראשון לשני כל כך ברוטאלי ובועט שזה פשוט בושה.

פולקסוואגן היו הראשונים ליצור גיר רובוטי טוב באמת, היו הראשונים ליצור גיר שאנשים חסידי אומות הידני יכולים להסכים שהרובוטי עדיף על הידני לרוב, ובאה טויוטה והרסה הכל עם הגיר הזוועתי שלה.

שיהיה אמין ככל שיהיה, מבחינת אופן פעולה הוא זוועה.

אל תשווה בין הגיר של טויוטה לגיר של פולקסוואגן, מעבר לשם ולעקרון הבסיסי אין הרבה דמיון, הגיר של פולקסוואגן מוצלח, הגיר של טויוטה חסכוני ותו לא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בוא אתה לא תגיד לי אם יש לי ניסיון עם האוטו או לא.

איך אתה בכלל יכול להשוות בין התיבה של VAG לתיבה שיש בקורולה,כל דימיון הוא מקרי בהחלט.

יש הבדל ענק בין תיבה שתוכננה בקפידה להיות חלקה ונעימה וחסכונית לבין לקחת תיבה ידנית רגילה להלביש עליה רובוט ולהגיד שזה אותו דבר כמו אוטומט,בכלל לא דומה,בכלל לא נעים לנסיעה,הקפיצות,ההחלפות הלא חלקות,חוסר כח מכך שבמצב של החלפות אוטומטיות אתה בהילוך 5 כבר ב60 קמ"ש?!

כח אתה אומר,אני אומר שרכב שמדרדר לאחור ואין לך כלל שליטה על כך יכול להיות מאוד מסוכן,רכב שמגיע רק עם 4 כריות אויר וללא מערכת ESP לא שווה את ה50000 שקל לדעתי שלא לדבר על 115.

ולגבי זה שרק אנשים מבוגרים לא יסתדרו עם התיבה האייומה הזאת ,אני חושב שיש לך טעות, לאבא שלי יש יאריס,ונהגתי על הקורולה הרובוטית יותר מפעם אחת מספר גדול של ק"מ,רק בשביל להבהיר לך שזה שלא מסכימים עם הדעה שלך לא אומר שאין לי מושג על מה אני מדבר.

לגבי התיבת DSG ברכבי הVAG,הלוואי וכל היצרנים ייעשו עבודה יסודית וטובה כמו שעשו בVAG בנושא התיבה בעלת 2 מצמדים ומערכת HILL HOLD שמונעת מהרכב להידרדר,אם כבר אני מעדיף רכב ידני טהור,אבל אם אין אפשרות בגלל שליטה של חברות הליסינג בשוק המכוניות הישראלי אז התיבה של VAG תהיה במקום השני,התיבה של טויוטה רק לידיעתך לא תהיה אפילו ברשימה.

פורסם

גולף לא באה בחשבון, ההורים שלי דיי נעולים על טויוטה. העיניין הוא, האם שווה להוסיף עוד 3-4 אלף על דגם הGLI +?

הסוכן אמר שלא שווה ההשקעה, אך אני לא מאמין לו ואני דיי חושב שהוא מנסה למרוח ת'הורים שלי עם העפת "שאריות",

"לא נשאר בצבע הזה, ולא נשאר בצבע הזה, והדגם החדש יגיע רק בשנה הבאה"

פורסם
גולף לא באה בחשבון, ההורים שלי דיי נעולים על טויוטה. העיניין הוא, האם שווה להוסיף עוד 3-4 אלף על דגם הGLI +?

הסוכן אמר שלא שווה ההשקעה, אך אני לא מאמין לו ואני דיי חושב שהוא מנסה למרוח ת'הורים שלי עם העפת "שאריות",

"לא נשאר בצבע הזה, ולא נשאר בצבע הזה, והדגם החדש יגיע רק בשנה הבאה"

ה GLI + מגיעה עם 6 כריות אויר ( לעומת 4 ב GLI ) וכוללת ESP ( שאין ב GLI ).

המכונית עצמה בטוחה יותר מאשר בגירסת ה GLI, פרט לזה אני לא חושב שיש עוד הבדלים.

• תוכן חדש...