Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש המלצה על מידריינג' שיתאים לסט מורל המורכב מהייברד וMT23.

המידריינג' אמור להתאים +\- לסאונד המורלי.

לא גדול מ4-4.5".

לא חייב להיות DOME.

תחום תקציב 2000 שקל, אשמח אם יהיה בפחות כמובן :)

אין בעיה אם הזמנה מחו"ל.

בינתיים חשבתי על ה88 וה54 של מורל.

הלגאטיה של HAT.

והמידררינג'ים של DYNAUDIO.

אשמח לשמוע הצעות אחרות מאלו שרשמתי.

סטס.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי ממליץ על ה 54 של מוראל הוא משלים יופי את הסט הנוכחי.

לא שמעתי את המיד של HAT אבל יש עליו תגובות טובות אבל אלת תשכח בנייה למיד כזה(הוא צריך נפח,קיקפאנל) תעלה יותר מהמיד עצמו (אלא אם אתה מתקין לבד).

.

פורסם

הL4 אצל צביקה משתלב יפה מאוד עם שני הרכיבים של המורל.

אבל הCDM54 הוא מיד נפלא, הוא נופל ביכולות שלו מהL4 בהרבה אבל מאידך, יש לו סאונד ייחודי שאם אתה אוהב אותו, אין לזה הרבה תחליפים.

מיד של דיינאודיו תהיה בחירה מעניינת וטובה מאוד - שמעתי מידבאס של דיינאודיו - חיה רעה - עם טוויטר של דיאמונד אודיו.

מה לגבי הM12 של סקאן ספיק?

היתרון של הL4 הוא תחום התדר הנמוך שהוא מסוגל לנגן, אתה יכול לאפשר לוופרים להיות וופרים באמת ולא וופרים שגם מנגנים את תחום המיד הנמוך, אם זאת, אם יש לך גמישות ויכולת לשחק בנקודות חיתוך ובמתלול שלהן - לחתוך את הוופר גבוה יותר לא אמור להוות מכשול גדול במיוחד.

הדיעה שלי היא שתשמע סט אילייט שלושה חלקים עם CDM54 כמו למשל ברכב שלי

ואחרי זה תשב ותשמע ברכב של צביקה.

תבקש משנינו לכבות את הסאב...

אני יודע שברכב שלי - אני מת על הסאונד של ה54 אבל בכדי להתגבר על המגבלות שיש לי במערכת - L4 היה מהווה בחירה הרבה יותר נכונה, אם זאת - אני פשוט חולה על הCDM...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי בעיה לבנות למיד בניות בקיקפאנלים.

הCDM לאומת זאת ישב גבוהה באיזור הדש-קורות , הרבה יותר נוח להתקנה.

הM12 של סקאן ספיק נשמע מעניין , צריך לשמוע אותו אצל רועי.

הבנתי שהרכיבים של דינאודיו מיוצרים ע"י מורל, ובעל סגנון דומה, האם זה נכון?.

סטס.

פורסם

לא עד כמה שידוע לי, לא מדובר על ייצור ע"י מורל אלא המהנדס הראשי של דיינאודיו הוא אחד ממקימי מוראל.

אחד המהנדסים שעבד שם פרש והצטרף לחברת DLS השוודית - ליין הרמקולים של DLS הוא כולו מבוסס מורל.

אחד אחר עבר לXTANT שבעצם רכשו ממורל את הליין של הדוטק וההייבריד אוביישן עד כמה שידוע לי.

ומורל USA שהיו מוכרים במשך שנים רבות כren-audio או יותר נכון רנסנס שבתכלס מאחורי הקלעים מדובר באומגה אודיו שזה מפעל ששיך לאח של מקים חברת מוראל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ל HAT יש גם L3 שאפשר למקם על הקורות ,גם רכיב מעולה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני אסתפק בתחתון בתמונה השמאלית, תודה (וכנראה שבאמת זה מה שיהיה אצלי :-)).

אבל בסכום כמו שנתת, ללא ספק שהייתי לוקח את ה-L4, מאותן סיבות שאדי רשם לפניי. הוא פשוט עושה את העובדה היטב, וגורם לסטים רבים (ושמעתי אותו עם כמה וכמה סטים, וחלק שמעתי גם לפני השידרוג ל-3 חלקים) לעלות בדרגה או שתיים מבחינת הסאונד. יהיה שילוב מעניין עם הייבריד. נשמע טעים :yum:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סטס, אני אישית הייתי מוסיף לסט הזה (אם לא CDMים) את L3 בקורות, למרות שגם L4 בקיקים לא נופלים.

יותר נכון זה לשמוע הכול במפגש, ולהחליט. יש לך גם CDM וגם L4 לא חסר, רק L3 צריך לחפש.

פורסם

והשילוב הזה נשמע לא רע בכלל. (של צביקה)

מה לבחור מה לבחור.

גם אני באותה התלבטות .

מי מזהה את כל הרכיבים בתמונות?

מי רוצה להוסיף?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...