Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחיית גיוס

kavkazi07
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך יעוץ מחברי הפורום אני מתגייס ב 27.07.09 ישר אחרי שאני מסיים את כיתה י"ב ואני מתגייס לקרבי ורק קרבי אני לא רוצה שום דבר אחר.אבל זה קצת מבאס אותי שאני מתגייס ישר אחרי שאני מסיים את הלימודים כי אני רוצה לעשות טיול עם החברים וגם לעבוד ולחסוך כסף לפני הצבא. אז חשבתי שאולי אני ידחה את הגיוס, הבעיה שאני רוצה קרבי ואני פוחד שאם אני יבקש דחייה זה יכול להשפיע איכשהו על הגיוס שלי? אני צריך דחייה של כמה חודשיים לא יותר, מה אתם חושבים לשלוח בקשה לדחיית הגיוס או שזה יכול ליצור בעיות?

פורסם

תבקש מלשכת הגיוס דחייה לגיוס נוב', זה לא אמור להשפיע השיבוץ שלך.

אתה כבר יודע לאן אתה מתגייס?

ואני מתגייס לקרבי ורק קרבי אני לא רוצה שום דבר אחר.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah: אלוואי וכולם היו ככה.

פורסם

אני גם מתגייס בתאריך הזה, באמת מבאס.

אבל אין מה לעשות, מסיימים עכשיו בגרויות ויהיה הרבה זמן, לעבוד, להנות ולעשות טיול.

אני אישית לא דוחה את הגיוס, אם יידחו לי וזה קרבי זה לנובמבר, להתגייס בקרוב לגיל 19, לא ממש בא לי.

תראה לאן ייקחו אותך, אולי בכלל ישלחו אותך למקום כזה שהגיוס יהיה באוגוסט.

כמו שאני רוצה, להתגייס למג"ב וזה באוגוסט הגיוס.

בכל מקרה, בהצלחה!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מבאס? אם אתה מחזיר אותי היום לחודשים שלפני הגיוס הייתי מבקש שיקדימו לי את הגיוס לכמה שיותר מוקדם.

אני מחזור ינואר 06' וראיתי את רוב החברים שלי משתחררים חצי שנה לפני, זה הרבה יותר מבאס@!@#

נ.ב,

השתחררתי לפני שבועיים D:

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

עזוב, חבל לך על הזמן.

תתגיס כמה שיותר מהר ותסיים כמה שיותר מהר. קרבי או לא קרבי, בכמה חודשים האלו לא תספיק לעשות שום דבר וזה סתם זמן מבוזבז. עדיף לך להשתחרר מוקדם יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן קיבלתי מנילה ליחידות השדה ,פשוט כל החברים שלי מתגייסים בנובמבר ורק אני ביולי וזה מבאס אני מעדיף לבלות ולטייל איתם לפני שאני מתגייס.

ואתם בטוחים שאם אני דוחה את הגיוס לנובמבר זה לא משנה שום דבר לצבא ואני עדיין יתגייס לאיפה שרציתי??

פורסם

כפי שכבר נכתב, תתחיל עם זה כמה שיותר מוקדם וסיים עם זה כמה שיותר מוקדם.

רק שתבין: בגלל שהלכתי בצבא לתפקיד מאוד ספציפי, הגיוס שלי נדחה מיולי למרץ. כן, בשעה שרוב החברים שלי כבר היו עמוק בתוך האזרחות, אני עוד השלמתי את שירות החובה שלי. ממש לא תענוג גדול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפותח השרשור- אני בעצמי התגייסתי בנובמבר 2004 במקום ביולי, בעוד כל החברים שלי התגייסו ביולי.

החל מיולי 2007 ומעלה, לתוך אוגוסט, ספטמבר, אוקטובר וכ', תאמין לי מאוד היה מבאס לחזור מהבסיס, ועל הדרך לראות את חברים שלי בקניון או כאלו שהיו איתי בשכבה בבה"ס כשהם מטיילים להם על אזרחי ומבלים במסעדות.

מלבד זאת, תמיד היו שואלים אותי: "תגיד, גיא, חתמת קבע?!" והם שאלו בשיא הרצינות.

אז, תתגייס ביולי. כסף וטיול אתה תעשה אח"כ.

• תוכן חדש...