Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק או גולף חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

kon

אולי לא הבנתה אותי נכון. אני מאמין שנקישות בזמן עליה וירידה מהבמפר, זאת בעיה ספציפית של הרכב שלי. מה שאיכזב אותי, זה שירות של הונדה. לפחות ככה זה נראה אחרי הרבה שנים בטויוטה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי, מזאת אומרת נקישות בזמן עליה על הבאמפר? תוכל להסביר ביתר פירוט?

אני אבדוק זאת גם בנסיעת מבחן שלי בשישי על הדגם של ה5 דלתות .

פורסם

אתה שומע את הרעש (נקישות) מכיוון של מתלים קדמיים בנסיעה על פסי האטה. אשמח אם תדווח כאן על נסיעת מבחן.

פורסם

לאחר נסיעת המבחן שלי בהונדה סיוויק רציתי לתת התרשמות ראשונית לכל אלו שמעוניינים לדעת.

השנה הסיוויק 5 דלתות עברה מתיחת פנים שכוללת שינויים קטנים בגריל ובפנס האחורי , קונסולה משופרת עם פלסטיקים יותר עמידים ופחות רגישים לשריטות , המיתלים רוככו וכעת יותר נעימים לנסיעה משפחתית , אה ועוד כמה שינויים מזעריים.

מבפנים הסיוויק 5 דלתות נתנה לי הרגשה מאוד טובה , האוטו מרווח ומרשים בהחלט .

המרווח לגובה לוקה בחסר לא שאני כזה גבוה אז אישית לא הפריע לי אבל אני בטוח שלאנשים גבוהים תהיה טיפה בעיתיות בעניין. הנוחות מצוינת , הגיר חלק והמנוע מאוד זריז (לעומת הגולף 1.6 dsg שעשיתי עליה נסיעת מבחן בשבוע שעבר)

בסופו של דבר הוחלט על הסיוויק 5 דלתות ולא על הגולף מכיוון שהסיוויק הרגישה יותר טוב ויותר נעימה לנסיעה לפחות לטעמי ולא משיקולים אחרים פשוט התחברתי אליה יותר . מחכה לה בקוצר רוח8)

פורסם
לאחר נסיעת המבחן שלי בהונדה סיוויק רציתי לתת התרשמות ראשונית לכל אלו שמעוניינים לדעת.

השנה הסיוויק 5 דלתות עברה מתיחת פנים שכוללת שינויים קטנים בגריל ובפנס האחורי , קונסולה משופרת עם פלסטיקים יותר עמידים ופחות רגישים לשריטות , המיתלים רוככו וכעת יותר נעימים לנסיעה משפחתית , אה ועוד כמה שינויים מזעריים.

מבפנים הסיוויק 5 דלתות נתנה לי הרגשה מאוד טובה , האוטו מרווח ומרשים בהחלט .

המרווח לגובה לוקה בחסר לא שאני כזה גבוה אז אישית לא הפריע לי אבל אני בטוח שלאנשים גבוהים תהיה טיפה בעיתיות בעניין. הנוחות מצוינת , הגיר חלק והמנוע מאוד זריז (לעומת הגולף 1.6 dsg שעשיתי עליה נסיעת מבחן בשבוע שעבר)

בסופו של דבר הוחלט על הסיוויק 5 דלתות ולא על הגולף מכיוון שהסיוויק הרגישה יותר טוב ויותר נעימה לנסיעה לפחות לטעמי ולא משיקולים אחרים פשוט התחברתי אליה יותר . מחכה לה בקוצר רוח8)

קודם כל תתחדש והאם אפשר לדעת איזה תוספות הוספת לה וכמה יצא לך המחיר הסופי?.

יניב

פורסם

הזמנתי דגם קומפורט התוספות הם:

ג'אנטים , חיישני רוורס ומרימי שמשות (משום מה הייתי בטוח שזה בא עם הרכב והופתעתי שלא) לאחר מיקוח "קיבלנו" חיישני רוורס ומרימי שמשות בחינם .

בסף הכל על הכביש עם מיכל דלק מלא 142,500.

חשבתי לפני שהרכב מגיע גם להוסיף לו טוויטרים מקוריים שמגיעים עם הגירסא של הספורט אבל הסוכן לא היה בטוח שאפשר והוא יחזור אלי לגבי זה ביום ראשון אז כרגע זה לא סגור אבל יהיו עוד כמה דברים שתיכננתי עליהם (כמו פנסי ערפל).

פורסם

הדרישות שלנו מהרכב הן כמו של כולם אמינות , צריכת דלק טובה , יופי (טעם אישי) , אבזור ובטיחות.

אני רק רוצה לידע מראש, אני לא אוהבת יפניות.

אמינות- הסיוויק עדיפה, לא משנה מה יגידו פה, הונדה זה אוטו שקונים ונוסעים, תשכח ממוסך.

צריכת דלק- לא יכולה לעזור, מצטערת.

יופי- טעם אישי, לדעתי הסיוויק יותר יפה.

אבזור- הסיוויק מבפנים מגניבה לאללה! חללית. את הגולף החדשה לא ראיתי מבפנים עדיין.

בטיחות- הגולף עדיפה ב-ה-ר-ב-ה, הבטיחות בסיויק לוקה בחסר.

הדברים הבאים אני מכניסה בקטגוריה משותפת לנוחות ולבטיחות- בסיויק קשה מאוד למצוא תנוחת נהיגה נכונה, ברגע שעושים את זה מגלים שהשמשה והגג מאוד קרובים למצח, הסיביק מאוד צפופה, יש בסיביק המון המון המון שטחים מתים, הראות בה לוקה בחסר.

אני הייתי עושה נסיעה של שעה על כל אחת מהאופציות, בודקת למה אני יותר מתחברת ועל מה אני יותר מוכנה להתפשר.

הגולף זו האופציה הבטיחותית. - עבורי זה יותר חשוב.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ג'אנטים , חיישני רוורס ומרימי שמשות (משום מה הייתי בטוח שזה בא עם הרכב והופתעתי שלא) לאחר מיקוח "קיבלנו" חיישני רוורס ומרימי שמשות בחינם .

חשבתי לפני שהרכב מגיע גם להוסיף לו טוויטרים מקוריים שמגיעים עם הגירסא של הספורט אבל הסוכן לא היה בטוח שאפשר והוא יחזור אלי לגבי זה ביום ראשון אז כרגע זה לא סגור אבל יהיו עוד כמה דברים שתיכננתי עליהם (כמו פנסי ערפל).

עם מתנות כאלה, עדיף לשנוא מתנות.

אם מרכיבים לך את החיישנים בארץ, עדיף לוותר מראש אלא אם כן אתה חובב בעיות חשמל ופלסטיקה רופפת ברכב חדש.

גם אני לא התלהבתי מהגימיקים של הסיביק, וגם אצלי בטיחות מעל הכל.

4 כוכבי בטיחות לרכב מודל 2009 זאת בדיחה (בגולף שלי לדוגמא שיצאה ב98 יש 4 כוכבי בטיחות בגרסא הפשוטה ביותר עם 2 כריות אוויר בלבד)

http://www.euroncap.com/tests/honda_civic_2007/307.aspx

אם כבר הגענו לרמות המחירים האלה, לדעתי אין שום סיבה להעדיף את הסיביק על הגולף.

אבל בלי קשר, תהנה מהרכב , נשמח לשמוע התרשמות לאחר תקופה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי חישני הרוורס כמעט בטוח מתקינים אותם בארץ אבל אין כמעט מכוניות , לפחות שידוע לי, שמגיעות מקורי עם חיישני רוורס .

בטיחות היא מעל לכל נכון ואין ספק שהגולף בטיחותית יותר למרות זאת יש לסיוויק 6 כריות אוויר בגירסא הפשוטה (לעומת 4 בקודמת) וגם בקרת יציבות. לא מנסה לשכנע אף אחד שזה יותר בטיחותי או משהו אבל לאחר נסיעת מבחן על שני הרכבים פשוט אהבתי יותר את הסיוויק ומכאן זה כבר בחירה אישית.

פורסם

אני הזמנתי עם הטוראן שלי חיישני רברס שמן הסתם הותקנו בארץ, ועד היום הכל בסדר, ומורכב טוב :idea:

לא כל מה שמרכיבים בארץ יוצא זבל.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לגבי חישני הרוורס כמעט בטוח מתקינים אותם בארץ אבל אין כמעט מכוניות , לפחות שידוע לי, שמגיעות מקורי עם חיישני רוורס .

סיטרואן C3.

emotion of motion

פורסם

בטיחות היא מעל לכל נכון ואין ספק שהגולף בטיחותית יותר למרות זאת יש לסיוויק 6 כריות אוויר בגירסא הפשוטה (לעומת 4 בקודמת) וגם בקרת יציבות. לא מנסה לשכנע אף אחד שזה יותר בטיחותי או משהו אבל לאחר נסיעת מבחן על שני הרכבים פשוט אהבתי יותר את הסיוויק ומכאן זה כבר בחירה אישית.

יש הרבה דגמים בהם אפשר להזמין את זה מקורי, אבל התוספת הכספית גדולה פי כמה וכמה מחיישנים בהתקנה מקומית.

אני הייתי שם את הכסף או לא שם בכלל, אבל כל אחד ושיקוליו הוא.

אני לא הייתי שמח שברכב החדש שלי יקדחו חורים בפגוש, ויפרקו חצי רכב כדי להעביר חוטים מקדימה אחורה + פירוק איזור ידית ההילוכים שם מתקינים את המתג שמפעיל את המערכת כשמכניסים לרוורס פלוס צג סיני סוג ז' שיהיה זרוק באזור הדשבורד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי המרימי שמשות הם לא באים כסטנדרט בשום מכונית שאני מכיר. לגבי הגאנטים אני רוצה להבין דבר אחד זה בא כסטנדרט או, שכל מה שרשמת זה בתוספת מחיר, זה אומר של מה שציינת זה תוספות אישיות שלך? אז, הסיוויק בכלל לא באה מאובזרה כמו למשל טאסות בלי פנסי ערפל וכ'ו האם אני צודק?.

יניב

• תוכן חדש...