Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אתמול התקנתי דאבל דין הרכב הוא גולף 2001 1.6

חיברתי + קבוע ו+ אחרי סויץ כמו שצריך הכל עבד טיפ טופ גם בנסיעה היום בבוקר אני מדליק סויץ' הכל בסדר ואז שאני מניע פתאום הוא כבה ואז נידלק ושוב כבה ושוב ושוב ... מישהו ניתקל פעם בתקלה כזו ?

חשוב לציין שהרכב לא מונע (רק עם סויץ' דלוק) הכל עובד כמו שצריך רק לאחר הנעה זה קורה (אתמול זה לא קרה )

ועוד משהו במערכת הקודמת זה לא קרה (רגילה )

יכול להיות שזו נפילת מתח כלומר החוט שמזין את הדבל דין ב+ דק מדי ולא מסוגל להעביר מספיק אמפר ?

או שמה המינוס ?

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לא ..

כול עוד הרכב מונע הוא כבה ונידלק מ'ס פעמים ואז כבה לגמרי

לאחר כיבוי האוטו והוצעת מפתח הפעלה שוב של הסוויץ' תחזיר הכל לקדמותו (כל עוד הרכב לא מונע) כשמנעים שוב אותו סיפור ...

חשוב לציין שבבדיקה עם מנורת ביקורת גם ה+ קבוע וגם ה+ אחרי סויץ' תקנים לגמרי גם לאחר שהרכב מונע

פורסם

מחר אני אבדוק 2 דברים

א. כמו שאמרת טעינת יתר

ב. אני יבדוק אפשרת לחבר לו מקור מתח אחר ולא מהצמה המקורית

שבו ברדיו דיסק הקודם זה לא היה קורה

פורסם

עידכון : כנראה שזו הייתה בעיה במכשיר (אין לי מושג מה)

המכשיר הוחלף ועכשיו זה עובד (בנתיים)

במכשיר החדש אני לא מצליח לחבר את הבלוט'וס

פעם אחרונה שאני קונה משהו סיני

• תוכן חדש...