Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברצוני להעביר כמות מסויימת של מידע(15 GB) ממחשב נייח של חבר למחשב הנייד שלי. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות את זה(לחבר בין הארדיסקים של הנייח לנייד וכדו'..)

אשמח לעצות.

תודה.

פורסם

בהנחה שאין רשת שאליה אפשר לחבר את שני המחשבים, כבל רשת מוצלב שיחבר בין המחשבים הוא הפתרון הקל ביותר. יתכן שגם אפשר להשתמש בכבל לא מוצלב אם אחד הכרטיסים תומך בהצלבה אוטומטית.

:turn-l:
פורסם

אם כבל רשת, צריך גם להגדיר שרת FTP וזה דורש קצת ידע!

יש כבל USB + תוכנה שעושה את העבודה מצויין

או דיסק קשיח חיצוני או דיסק USB בכמה מנות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שרת FTP?!

מגדירים IP ידני בשני המחשבים, משתפים את התיקייה בה נמצא נמצא החומר המבוקש ויוצאים לדרך.

אופציה נוספת וזולה יותר - מורידים Hex Editor חינמי מהרשת ומתחילים להקליד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שרת FTP (פעם שנייה)?

מחברים כבל, מריצים באחד המחשבים את אשף הרשת הביתית או משהו דומה ומאפשרים file sharing - בסיום התהליך למחשב השני יש גישה ל- HD. ב- המחשב שלי - מיפוי כונן רשת, מגדירים חיבור לכונן במחשב במארח.

פורסם

יש כבל USB + תוכנה שעושה את העבודה מצויין

זו האפשרות שניראת לי הכי פשוטה.(לא שיש לי בעיה להשתמש בשרת FTP במידה והאפשרות לא תתאפשר)

כמה עולה כבל כזה ומהי התוכנה? אם אפשר קצת פרטים על נושא. תודה.

פורסם

כבל רשת מוצלב זו בודאות האופציה הזולה ביותר, והיא גם פשוטה. אין שום צורך בשרת FTP, ובשום תוכנה (בהנחה שיש windows כלשהו על המחשבים).

אבל אם אתה מתעקש (לדוגמה):

http://www.volt.co.il/store/%D7%9B%D7%91%D7%9C-usb-%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A3-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-p-124.html?manufacturers_id=5

פורסם

למה לשלם 100 שקל שאפשר לעשות את זה בפשטות עם כבל רשת שזרוק בכל בית ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...