Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונד' - אני אנסה לדבר איתו. יום שני יש לי שיעור...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אפשרי ביותר!

אותי הוציאו לכביש מהיר בשיעור הרביעי... :-D

אני עוד זוכר ,לי המורה נתן בשיעור הראשון לסגור 130 קמ"ש בבורה + עקיפה של 2 מכוניות. והכי מצחיק עוד ש'ל' עוקף אותם(כלומר אני)

קשה להאמין..אבל זה נכון :)

פורסם

הקטע של המורה שלך עם המראה הפנורמית כבר נדון פה בעבר.

לא יודע אם שווה להחליף מורה בגלל זה, אבל בהחלט לא רצוי לאמץ את המנהג המגונה הזה כשיהיה לך רשיון.

אתה מוזמן להפנות אותו לאוסף המאמרים והדיונים שהצגתי כאן בעבר, בתקווה שהוא ישכיל להסיק מזה מסקנות.

עם זאת, אני לא אופטימי במיוחד לגבי סיכויי ההצלחה בתחום הזה. למדריכי נהיגה (רגילה ומתקדמת) יש נטייה

לחשוב שהם חכמים יותר משאר בני התמותה, וברוב המקרים הם לא מתאפיינים בראש פתוח.

לבחור עם הבורה הלוחצת - אני לא יודע אם היה או לא היה, וזה גם לא רלוונטי. התגובה שלך לא מקדמת לדעתי

את הדיון הזה במ"מ, ואשמח אם תוכל להמנע מהערות כאלה. אנחנו לא יודעים מי היה המורה שלך, מה היה הרקע

לאירוע ומה הייתה רמת הנהיגה שלך באותו שלב, אבל ההצהרה שלך כשלעצמה נשמעת די תלושה ולא נותנת דוגמה

טובה או מייצגת לתלמידי נהיגה כמו פותח השרשור. אני לא שייך להנהלת הפורום, אבל מבקש ממך לשקול להבא את

תגובותיך באופן רציני, מתוך ההבנה שאולי זה לא תמיד המקום או הזמן הנכון לשתף את חברי הפורום בחוויות שעברת.

פורסם

טוב ניצטרף גם...אני למדתי לרישיון ג'(עד 15 טון) עשיתי 9-10 שיעורים והמורה אמר אוקי שבוע הבא יש לך טסט.

לפי מה שאני יודע המינימום זה 20 לא?

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם
אני עוד זוכר ,לי המורה נתן בשיעור הראשון לסגור 130 קמ"ש בבורה + עקיפה של 2 מכוניות. והכי מצחיק עוד ש'ל' עוקף אותם(כלומר אני)

מורה אמיץ/טיפש, לסכן את מקור פרנסתו כאשר הרכב משמש אותו לעבודה.

הרי השיעור נמשך 45 דקות ולא נמדד בהספק הק"מ שהרכב גומע.

:roll:

(מהירות לא הורגת)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואו איזה גבר גם אני רוצה. איזה באסה שלי היה מורה נורמלי שלימד אותי לנהוג ולא לעקוף אנשים על 130 ולקבל שלילה בשביל שאני אחזור אליו לשיעורי ריענון לפני הטסט הנוסף שאני אצטרך לעשות.

פורסם
וואו איזה גבר גם אני רוצה. איזה באסה שלי היה מורה נורמלי שלימד אותי לנהוג ולא לעקוף אנשים על 130 ולקבל שלילה בשביל שאני אחזור אליו לשיעורי ריענון לפני הטסט הנוסף שאני אצטרך לעשות.

לעניות דעתי, או שהבחור המציא\עיוות את סיפור, או שזו הדרך של המורה שלו לתת ביטחון לתלמיד...

פורסם

אחלה דרך לטעת ביטחון בנהיגה במהירות מופרזת. מה הביטחון שהוא נוטע ככה? סע כמה שיותר מהר ושום דבר לא יקרה? איפה פה האחריות העצמית?

פורסם

אוקיי נתחיל,

Derish,

אתה מדבר ללא כל קשר,זה פורום מכוניות שאנשים משתפים את הסיפורים שלהם על נהיגה.אם אתה חושב שאני מתגאה במה שכתבתי אז אתה טועה ובגדול.המורה הזה העביר לי את השיעור "בשכל",אתה לא יודע מה היה מהות השיעור אז אל תטיף הערות, ותגיד לי מה כן לרשום ומה לא.

נהגת שודים,

אמיץ.

ואת השיעור הראשון לקחתי כפול.

Edward216,

מאז שהוצאתי את הרישיון ויש לי אותו כבר שנתיים,בלי עין הרע טפו טפו טפו לא קיבלתי עד עכשיו אפילו שום דו"ח.

מאור_השודד,

לעניות דעתי, או שהבחור המציא\עיוות את סיפור, או שזו הדרך של המורה שלו לתת ביטחון לתלמיד...

לפחות יש אחד שחשב קצת בהגיון.

אחרי השיעור הזה אם הייתי עובר את ה ה 60 קמ"ש בתמרור המורה על מהירות של הגבלה עד 60 קמ"ש,היה מטפל כמו שצריך בטעות/טעויות שהייתי עושה.

אני לא מתלהב או משהו,אבל לא פלא שאחרי 28 שיעורים שכל שיעור 45 דק' (השיעור הראשון כמובן כפול) עברתי טסט ראשון.

שבת שלום.

פורסם

מורה אמור ללמד אותך לשלוט ברכב, ללמוד לקרא את הדרך, ולנהוג על פי החוקים.

מה שתעשה לאחר שתקבל את הרישיון הוא עיניין שלך עם עצמך מול החוק.

הבעיה היחידה היא שמורה שמלמד אותך מהווה לך דוגמא והמשך לעתיד, נכון שאת המיומנות ואת רוב מה שתלמד תלמד בכוחות עצמך ועם הזמן שחולף, אבל לדעתי בשיעורי נהיגה אין מקום לטעויות מסוג זה, במיוחד כאשר אין כל מטרה לימודית מאחורי נהיגה כזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים,

וזה מה שעשה המורה שלי,נתן לי את "הכח" לשלוט ברכב,ללמוד לקרא את הדרך, ולנהוג על פי החוקים.אחרי שאת עוברת שיעור שכזה יש לך ביטחון עצמי מאוד גבוה, שזה חלק משמעותי בנהיגה לא כך? וההתקדמות שלך מאוד מהירה בשיעורים.

לעומת זאת יש כאלו שנוהגים בשיעור 20+ ועדיין אין להם את הקורדינציה ללמוד לקרא את הדרך, ולנהוג על פי החוקים.

כמו כן הסברתי את עצמי למעלה,שלאחר השיעור הנ"ל נהגתי כחוק,חס וחלילה והייתי עושה טעות כלשהי.

כיום אני מודה מאוד למורה שלי על זה שהוא נתן לי שיעור ראשון שכזה,ובכלליות שהיה מורה שלי,אני נוהג בבטחה על הכביש לא מתפרע, ולא עובר על החוקים.כי אני יודע מהן ההשלכות.

פורסם

טוב. פה אני חייב להסכים עם אוראו!

בשיעור האחרון, הייי צריך לאסוף מישהי שמחליפה אותי. המורה אמר לי (תחזיקו חזק) שהיא בשיעור 89. חשבתי שהיא יודעת לנהוג. אבל לא . החלפת הילוכים היא ע"י שבירת מוט ההילוכים, הפניות צמודות לעצמים הקרובים, ואף גילוח חלק מהם, ולבסוף חניה במהירות של 30 קמ"ש על מדרכה של מעגל תנועה. :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
טוב. פה אני חייב להסכים עם אוראו!

בשיעור האחרון, הייי צריך לאסוף מישהי שמחליפה אותי. המורה אמר לי (תחזיקו חזק) שהיא בשיעור 89. חשבתי שהיא יודעת לנהוג. אבל לא . החלפת הילוכים היא ע"י שבירת מוט ההילוכים, הפניות צמודות לעצמים הקרובים, ואף גילוח חלק מהם, ולבסוף חניה במהירות של 30 קמ"ש על מדרכה של מעגל תנועה. :lol:

המסקנה:

או שתחליף מורה, או שתחליף לתלמידה ההיא את המח.

• תוכן חדש...