Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב קטן אמין וחסכוני , לפי מה שהבנתי הרכבים החדשים כגון הדייטסו סיריון וסוזוקי סוויפט אוכלות הרבה דלק (תקנו אותי אם אני טועה , את רוב המידע הזה קיבלתי מאתרי סקירה של מכוניות) , בעקבות האמינות החלקית של רכבים צרפתיים ורכבים אמריאקאיים/גרמניים שזוללים דלק החלטתי לבחור ביאריס שככל הנראה מספקת את כל הדרישות שלי , אומנם יקרה וקשה למציאה אבל זה כבר סיפור אחר ...

בקיצור אני מחפש דגם של 1300 , רציתי לדעת מה צריכת הדלק שלו בעיר ובכביש בינעירוני , והאם יש המלצות נוספות? (הבנתי שהסריון הישנה היא אופציה נוספת אבל היא אבל פחות נוחה , יותר צפופה , וחויית הנהיגה לא משהו).

סליחה על החפירה ותודה לכל העוזרים ... :-)

פורסם

אני אישית הייתי יכול להסתדר עם גיר ידני במקרה הצורך אבל הרכב לא נועד רק בשבילי כך שהבחירה בתיבה אוטומטית היא בלתי נמנעת ...

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על מכונית משומשת. לא כתבת תקציב אבל אם אתה מדבר על סוויפט חדשה - היא מכונית חסכונית בהחלט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאחותי יש את הגיר רגיל.

באמת אוטו אמין ומאוד חסכוני

היא ממלאת פעם בשבועיים פול ונוסעת כל יום ראשון תל אביב

bmw-530i 3.0L

פורסם

יאריס בתקציבך תהיה עם גיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי.

סיריון חיסכונית באותה המידה כמו יאריס.

היתרון של סיריון הוא שנתון יותר גבוה מאשר של טויוטה (ב 50 אלף ש"ח).

הדגם המומלץ של סיריון הוא החל מ 2006 (קצת חורג מהתקציב, אבל אולי תצליח להוריד מהמחיר):

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=97&FromYear=2006&UntilYear=2006&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

יאריס מכונית מצויינת, רק שהיא נסחרת במחירים גבוהים מדי (לדעתי).

סוזוקי סוויפט ב 50 אלף ש"ח ממש לא מומלצת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הבנתי שממבחני בדיקה שעשו לסריון החדשה היא אוכלת דלק 1:10 ובזה אני לא חפץ , הנה ביקורות על צריכת הדלק הגבוהה

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=68

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099894,00.html

בעקרון אז מה עדיף ? סריון 2006 או יאריס 2004 ? (אולי גירסת 2006 צורכת פחות)

ושוב אני לא מחפש את הגרסה הידנית של היאריס אבל הבנתי שגם האוטומטית אוכלת באזור ה 1:14 ...

פורסם

אני הבנתי שממבחני בדיקה שעשו לסריון החדשה היא אוכלת דלק 1:10 ובזה אני לא חפץ , הנה ביקורות על צריכת הדלק הגבוהה

אני לא יודע איפה ראית שצריכה של הסיריון היא 1:10

ציטוט מהכתבה:

צריכת דלק: נתוני יצרן - 15.6 ק"מ לליטר. נתוני מבחן - 12.5 ק"מ לליטר

1:12.5 קמ" לליטר בתנאי מבחן, זה אומר שבנהיגה רגועה אתה תגיע ליותר קילומטרים לילטר.

בדרך כלל בתנאי מבחן "לא מרחמים" על הרכב וזה מה שנקרא מבחן.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

מוזר , בכתבה באוטו נכתב 9.5 , ובאתר כבישים 8.5 , אבל זה פחות מעניין , אולי אנשים שיש להם את האוטו יוכלו לאשר את הצריכה המדוייקת ולא נתוני יצרן וביקורות של כתבי רכב ...

ומה זה בכלל נתוני מבחן ?

פורסם

8.5 באתר כבישים מתייחס לגטס. 12.5 לסיריון. בכתבה של אוטו נכתב 9 אבל זה בתנאי מבחן סופר-קשים (אני יודע כי השתתפתי במבחן הזה). נתון ה-12.5 נשמע הרבה יותר הגיוני לנסיעה משולבת.

נתוני מבחן כשמם כן הם - צריכת הדלק המדויקת שהתקבלה במבחן דרכים של מגזין כלשהו. כמעט תמיד היא פחות טובה מהצריכה של הרכב אצל נהג ממוצע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי הסיריון עדיפה כמשומשת.

גם קל יותר למצוא אחת במצב טוב למכירה, גם מקבלים מודל גבוה יותר בתמורה לכסף וגם מקבלים בסיס מכני דומה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...