Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום,היני משתמש חדש בפורום שהצטרף עתה לקהילתכם.מקווה להנות ולרכוש ידע קצת אולי .

זאת הינה שאלתי הראשונה באתר,אני מעוניין ברכישת רכב לבני עד 105K.

משיחה עם בני ולאחר בדיקה הוא העלה כמה רכבים שהוא מאוד מעוניין בהם:

1.הונדה אקורד שנים 2006-2007 דגם קומפורט רגיל .תוספות של מגנזיום 70000ק''מ

2.פולסוואגן פאסאט 2006 דגם לוקצ'רי (סאן רוף) כול התוספות מלבד סלון עור 90000 ק''מ

3.אודי A4 2005 - דגם מנהלים+סאן רוף+גימור עץ יפיפה .. צורה חדשה רכב מנהלים ק''מ 70000

במידה ויש לחברי הפורום עוד הצעות מעונינות בכיון הזה,נא להציע בבקשה.. הודה מאוד לעוזרים

תודה מראש .

פורסם

לבן שלך יש טעם טוב אבל מוזר במקצת.

הונדה לא עומדת בשורה אחת עם רכבים גרמניים שציינת.

לא מבחינת רמת מחירים ולא מבחינת איבזור. כמו כן אחזקתה יותר קרובה לרכב משפחתי מאשר לרמת רכב סלון כמו ב VAGיות.

מה גם שרכבים עם קילומטראז'ים כאלה שנתונים הגבוהים נראים כי היו בשימוש מסיבי ואורך חיי מכלולים בהם יהיה יותר קצר לדעתי.

בכל מקרה ההונדה עדיפה מבחינת אמינות, עלויות אחזקה וסחירות.

A4 ופאסאט עדיפות כמכוניות גרידא. יותר מפוארות, יותר בטיחותיות.

פורסם

אם פרוטה מצויה בכיסך, לך על האודי. ביטוח יותר יקר ואולי תצרוכת דלק גבוהה מהונדה אבל רכב הרבה יותר מפואר.

קילומטראז' שפוי יחסית לשנתון. היא כבר ספגה את רוב ירידת ערך.

הונדה רכב כיפי ובסיר להניח שיהיה יותר אמין אבל פחות בטיחותי.

פולקסווגן נראת לי קרועה קצת ולא שווה את הכסף.

פורסם
אם פרוטה מצויה בכיסך, לך על האודי. ביטוח יותר יקר ואולי תצרוכת דלק גבוהה מהונדה אבל רכב הרבה יותר מפואר.

קילומטראז' שפוי יחסית לשנתון. היא כבר ספגה את רוב ירידת ערך.

הונדה רכב כיפי ובסיר להניח שיהיה יותר אמין אבל פחות בטיחותי.

פולקסווגן נראת לי קרועה קצת ולא שווה את הכסף.

ביטוח יותר יקר מההונדה? קשה לי להאמין - היום קיבלתי הצעה למקיף להונדה, 5800 ש"ח. לא הזוי?

מדוע אתה מחפש רכבים כאלה ולא פשוטים וזולים יותר לאחזקה?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...