Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיימר עולה כ-25 ש"ח והוא זמין יותר מטרמוסטט. היתרון בהפעלה לא רציפה הוא לתת למאורר (הביתי) להתקרר - צריך לזכור שהוא פועל בסביבה חמה מהרגיל. בנוסף, באמצעות טיימר אפשר להפעיל את המאוורר בהדרגה מהבוקר, עוד לפני שהגג הגיע לטמפרטורת רתיחה, שכן מהרגע שהמאורר מופעל, הטמפ יורדת בהדרגה בלבד.

:turn-l:
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה אני הולך לעשות לפני הקייץ הבא: פולינום בועות בצמוד לאגדים + מפוח מופעל טיימר.

תשים על התקרה \ רביץ מזרונים של צמר סלעים או צמר זכוכית. הפולינום לא כדאי.

לא צריך טיימר \ תרמוסטט \ מפוח \ לבודד את הרעפים. תפתח בקיץ מספר חלונות בגיבל או בקוקיה ( מניח גג דו שיפועי) כדי שתהיה זרימת אויר מפולשת . בחורף תאטום את הפתחים \ חלונות.

בהצלחה

יהודה

פורסם
טיימר עולה כ-25 ש"ח והוא זמין יותר מטרמוסטט. היתרון בהפעלה לא רציפה הוא לתת למאורר (הביתי) להתקרר - צריך לזכור שהוא פועל בסביבה חמה מהרגיל. בנוסף, באמצעות טיימר אפשר להפעיל את המאוורר בהדרגה מהבוקר, עוד לפני שהגג הגיע לטמפרטורת רתיחה, שכן מהרגע שהמאורר מופעל, הטמפ יורדת בהדרגה בלבד.

תרמוסטט - תפקידו בחיים הוא לשמור על טמפרטורה מבוקשת, אז למה לחפש קומבינות?

אגב, איזה אפקט אתה מחפש עם שני וונטילטורים ביתיים מסכנים? אני שמתי מאוורר עם ספיקה של בערך 1000 מק"ש, וזה בקושי מספיק.

פורסם

אני מספר על "מערכת" שהיתה מורכבת בבית שגרתי בו בעבר - עם תקרת רביץ וגג רעפים. המאווררים הביתיים עשו את העבודה היטב, ואני מספר מנסיוני. פותח השרשור ביקש פתרון זול וזה מה שהצעתי. מה המחיר של מפוח יעודי?

פורסם

במקרה שלי, היה הבדל דרמטי לעומת המצב הקודם, ללא המאווררים. אין לי ספק שמפוח יעודי היה עושה עבודה טובה יותר, אבל בשיקולי עלות תועלת (המאווררים היו ישנים וחלודים, ולא שילמתי את המחיר השערוריתי של 60 ש"ח ליחידה) האילתור ניצח.

עבור הבית בו אני גר כעת, יש לי מפוח יעודי, שנקנה לפני כמה שנים, ומחכה שאדאג להתקנה שלו (רעף ארובה + צינור שרשורי).

• תוכן חדש...